Δήμου: «Δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα»

Την έκπληξή του για την εμπλοκή του ονόματός του στην λίστα των ατόμων που φέρονται να συνδέονται με το κύκλωμα των «στημένων» αγώνων, εξέφρασε ο Παύλος Δήμου.
Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός του Πιερικού, μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» και τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση για όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο περί συνομιλίας του με τον Δημήτρη Ζαβαντία.
«Είμαι αθώος, δεν έχω καμία ανάμειξη με αυτά τα πράγματα. Αυτά που λένε, δεν έχουν καμία σχέση με εμένα. Δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμου.

Περισσότερα...

 

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μένει.. Ο Γιώτης Σατσίδης φεύγει.

907ecc0ecc024310fd1641e04cfa009a_LΚαι ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες ο Σούλης Παπαδόπουλος αποτελούσε παρελθόν από τον Πιερικό καθώς δεν ετύγχανε και της μεγαλύτερης εκτίμησης από τα μέλη της νέας διοίκησης, ξαφνικά τα δεδομένα άλλαξαν και η ΠΑΕ της Κατερίνης θα ανακοινώσει πως νέος προπονητής θα είναι ο..Σούλης Παπαδόπουλος!
Ο Παπαδόπουλος ξέρει πολύ καλά την ομάδα ενώ και ο κόσμος της Κατερίνης δείχνει στην πλειοψηφία του να "στηρίζει" την παραμονή του..
Βέβαια στην απόφαση παραμονής του Σούλη ρόλο έπαιξαν και τα "άκυρα" που έφαγε η ΠΑΕ Πιερικός από υποψήφιος προπονητές όπως τον Παύλο Δερμιτζάκη, τον Αντρέας Καμιάτι και τον Τιμόθεο Καβακα..
Βέβαια παρόλο που ο Κώστας Παπαδόπουλος συμφώνησε με τον Σούλη, υπάρχουν και αντιδράσεις μέσα στη διοίκηση για την παραμονή του...Και ο Γιώτης Σατσίδης φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν από το διοικητικό σχήμα...

Η σύνθεση της νέας διοίκησης του Πιερικού

Το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου θα αναλάβει ο Χρήστος Τσικούρας, γενικός αρχηγός θα είναι ο Δημήτρης Λιόλιος, ενώ υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου θα είναι ο Δημήτρης Πάππας. Άμεσος συνεργάτης και βοηθός προπονητή του Σούλη Παπαδόπουλου θα είναι ο Νίκος Θεοδοσιάδης, ο οποίος αποτελούσε προσωπική επιλογή του έμπειρου τεχνικού και κατά την αμέσως προηγούμενη θητεία του. Έφορος της ομάδας θα παραμείνει ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης, ενώ δεν έγιναν γνωστά τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου.
Σύμφωνα με το οργανόγραμμα της ΠΑΕ, υπάρχουν ακόμη οι θέσεις των υπεύθυνου σκάουτινγκ και υπεύθυνου εμπορικού τμήματος, όμως δεν υπήρξαν ανακοινώσεις γι’ αυτές.

Περισσότερα...

 

«Εσωτερικές» μεταγραφικές κινήσεις.

pierikos1

Συνεχίστηκαν οι εσωτερικές μεταγραφές για τον Πιερικό, που «έδεσε» με νέα συμβόλαια τον γηγενή αριστερό μπακ, Γιώτη Γιαζιτζόγλου και τον τερματοφύλακα, Τάσο Καρακούτση.
Ειδικά ο πρώτος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα προσπάθεια, ενώ και ο Αριδαιώτης πορτιέρο αποτελεί μια σταθερή αξία, όποτε καλείται να υπερασπίζεται τα γκολπόστ στην τριετία που βρίσκεται στην ομάδα της Κατερίνης. Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη ανανεώσει επίσημα οι Πέντα και Δήμου, ενώ τυπικό δείχνει το θέμα της παραμονής των Γκουγκουλιά, Μιλόσκοβιτς και Κωνσταντινίδη.
Ανοιχτά είναι τα θέματα των Παπαγεωργίου και Χατζή, ενώ με τα υπάρχοντα δεδομένα δύσκολα θα παραμείνουν οι Γουμάγιας και Κώστας Λαζαρίδης, ενώ για τον έμπειρο γκολκίπερ ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες της κατηγορίας. Στο θέμα προπονητή, ανακοινώσεις αναμένεται να υπάρξουν ως την Πέμπτη. Μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Ούγγρο, Αντρέας Κομιάτι, που δέχτηκε πρόταση από την Ομοσπονδία της πατρίδας του, στο προσκήνιο παραμένουν τα ονόματα των Παύλου Δερμιτζάκη και Περικλή Αμανατίδη, χωρίς να αποκλείεται κάποια άλλη έκπληξη.

 

Περισσότερα...

 

Έν αναμονή εξελίξεων στον Πιερικό Παίκτες και προπονητής απασχολούν τη νέα διοίκηση

Συνάντηση με όλους τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού, είχαν το πρωί του Σαββάτου οι Κώστας Παπαδόπουλος (πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού και, πιθανότατα νέος πρόεδρος της ΠΑΕ), Τσικούρας και Κελαϊδίτης (παλιά μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, που πιθανότα θα ενεργοποιηθούν εκ νέου) προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ. Αρχικά, οι δυο άνδρες ξεκαθάρισαν πως το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών από τους κ.κ. Ντούμο κι Ελευθεριάδη έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά κι απομένει το τυπικό σκέλος, που έχει να κάνει στον διακανονισμό για ορισμένες υποχρεώσεις στην εφορία. Το θέμα αναμένεται να έχει ολοκήρωθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις των ποδοσφαιριστών αρχικά με την παλιά διοίκηση, για να διευθετηθεί το θέμα των οφειλομένων (αποτελεί μέρος της συμφωνίας με τους νέους μετόχους) και στη συνέχεια με την καινούρια διοίκηση για να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραμονής τους στην Κατερίνη. Εν συνεχεία, ο Παπαδόπουλος γνωστοποίησε πως οι νέοι διοικούντες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με 3 προπονητές για την ανάληψη των αγωνιστικών ηνίων την επόμενη χρονιά (Σούλης Παπαδόπουλος, Αντρέας Κομιάτι και, πιθανότατα, Περικλής Αμανατίδης). Παράλληλα, τόνισε πως θα γίνουν μειώσεις στα συμβόλαια που θα προταθούν, λόγω της οικονομικής κρίσης, ενώ στόχος είναι να παραγματοποιήσει η ομάδα μια καλή σεζόν και να καταφέρει να μπει στα πλέι οφ.
 

Κώστας Παπαδόπουλος: Τα βρήκαμε Αλλαγή ιδιοκτησιακού στην ΠΑΕ Πιερικός

pierikos1Οριστική θεωρείται πια η συμφωνία για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην ομάδα των νέων μετόχων που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδος της Κατερίνης.
Ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε σε τοπικό αθλητικό σάϊτ:
«Εγινε συνάντηση χθές στην Πύδνα με τον Γιάννη Ντούμο, συμφωνήσαμε σε όλα προφορικά, θα μεταβιβαστούν οι μετοχές σε εμένα,  τον Γιώτη Σατσίδη και τον Μάκη Αμβροσιάδη. Για τον Βύρωνα Πασχαλίδη  που ακούστηκε δέν θα είναι στη μετοχική σύνθεση.
Την εβδομάδα που μας έρχεται, θα γίνουν και οι τυπικές διαδικασίες με τις υπογραφές των σχετικών συμφωνητικών, αφού τακτοποιηθούν οι λογιστικές και οι άλλες απαιτούμενες λεπτoμέρειες».
Σε ερώτησή μας «τί θα γίνει με τον ΣΦΚ ΠΙΕΡιΚΟ, αφού τυγχάνει να είναι πρόεδρος. ο κ Παπαδόπουλος μας δήλωσε ότι «αμέσως μετά την τυπική ολοκλήρωση της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, θα γίνουν και οι απαιτούμενες ενέργειες να προχωρήσει και το Διοικητικό σχήμα του ΣΦΚ, μιάς και η θητεία του νύν ΔΣ τελειώνει.»
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Πιερικός φαίνεται να μπαίνει σε άλλους ρυθμούς και φιλοσοφία.
Η Πιερία αγαπά τον Πιερικό και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις και όλοι εύχονται να προχωρήσουν με το βλέμμα στο μέλλον για το καλό του Πιερικού.
 

Ήττα στην Κομοτηνή ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0 Επετεύχθη ο στόχος της παραμονής

images_2pierikos1Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος ο Πανθρακικός κέρδισε με 3-0 τον Πιερικό πετυχαίνοντας όλα τα τέρματα του στο δεύτερο ημίχρονο. Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη μπορεί στο πρώτο μέρος να μην ανέβασε στροφές αλλά είχε τον έλεγχο της συνάντησης και έδινε την εντύπωση πως η επίτευξη κάποιου τέρματος ήταν θέμα χρόνου. Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν από τις δυο ομάδες ήταν ελάχιστες, όμως στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, ο Πανθρακικός πέρα από τον έλεγχο είχε και τις ευκαιρίες πετυχαίνοντας παράλληλα και τα τέρματα που του χάρισαν την νίκη. Το θετικό για την ομάδα της Κατερίνης, είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν σαν αλλαγές νέα παιδιά τα οποία πήραν έστω και για λίγο την εμπειρία της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας. Κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει στο μέλλον.  

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης, Γούκος (Ηπείρου)


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Λιαπάκης, Μάλκι (56' Σουλτανίδης), Ορλάντο (73' Γωνιάδης), Αρσενίεβιτς (83' Σίμωσης), Ρομπέρ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Γιαζιτζόγλου (70' Κόιτς), Δήμου, Χατζής, Περουτζίνι, Πέντα, Κωνσταντινίδης, Καλαγκάνης, Κοντέων, Ομάρ (46' Σεχολάρι), Γ. Λαζαρίδης (86' Νίκου).

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για τη νίκη. Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι για την φετινή αγωνιστική περίοδο με αποτέλεσμα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πριν ολοκληρώσουμε την χρονιά θα δώσουμε κάποιους φιλικούς αγώνες. Εύχομαι στον Πανθρακικό, σε περίπτωση που μπει στα play off, καλή επιτυχία.

Περισσότερα...

 

Δεν κατέθεσε φάκελο ο Πιερικός

Ο Πιερικός δεν έχει ελπίδες ανόδου στη Σούπερ Λίγκα καθώς δεν κατέθεσε φάκελο για να λάβει τη σχετική αδειοδότηση. Οι Μακεδόνες, που κατά πολλούς θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τα προβλήματα που εμφανίζουν ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα αλλά και τη Football League και να διεκδικήσουν την επιστροφή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, δεν προέβησαν εγκαίρως στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να έχουν πλήρη φάκελο.
Οι Κατερινιώτες δεν ασχολήθηκαν όταν έπρεπε με το θέμα ώστε να είναι έτοιμοι τώρα καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα απασχολούνταν με την προσπάθεια της ομάδας να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης και να σωθεί. Κατά συνέπεια, δεν έστειλαν φάκελο στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
 

Ισοπαλία στην Κατερίνη ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-2 Τα μοιράστηκαν όλα

imagespierikos«Χορταστικό» ήταν από πλευράς θεάματος και γκολ το παιχνίδι που έγινε στην Κατερίνη μεταξύ του Πιερικού και του Λεβαδεικού. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2! Στο δια ταύτα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με τέρματα των Μπάρκογλου (13’) και Ναπολεόνι (17’) έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα της Βοιωτίας. Όμως, η ομάδα της Κατερίνης δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε πρώτα με τον Δήμου στο 26’ να μειώσει και πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με ωραία κεφαλιά του Πέντα να φέρνει το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο μέρος, οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ και έτσι παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα το ισόπαλο σκορ.
Δεν θα αναφερθούμε ούτε θα αναφέρουμε τους αρνητικούς πρωταγωνιστές και τα αλλοπρόσαλλα  της συνάντησης γιατί θέλουμε να μείνουμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι μακριά από όλα αυτά που πληγώνουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντινίδης, Τσάγγαρης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοτίτσας, Σωτήρχος.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ