ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

ΑΛ. ΟΦΙΔΗΣ, ΑΝΤ/ΔΡΟΣ ΟΠΕΚΕΠΕ: «ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗΣ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΡΟΩΡΗ»

Πρώτα θα πληρωθεί η συνδεδεμένη βάμβακος(τα περίπου 200 εκατ. Ευρώ), στην συνέχεια οι απλήρωτοι αγρότες της ενιαίας ενίσχυσης για το 2014-στην Πιερία 50 τον αριθμό, σύμφωνα με πληροφορίες- και αμέσως μετά οι απλήρωτοι δικαιούχοι της πρόωρης σύνταξης αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Τουλάχιστον αυτά μας δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Αλέκος Οφίδης ο οποίος παραδέχτηκε ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην πληρωμή των δικαιούχων αγροτών της πρόωρης σύνταξης(τελευταία πληρωμή πραγματοποιήθηκε στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου κι από τότε οι δικαιούχοι περιμένουν με αγωνία για την ακριβή ημερομηνία πληρωμής τους). Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια, αφού η έλλειψη ρευστότητας οδήγησε τα χρήματα των ταμείων και των φορέων αλλού, με αποτέλεσμα να την πληρώσουν και αυτοί που καμία σχέση δεν έχουν με τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας τελευταίως!

Περισσότερα...

 

ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

Η ΑΝΟΙΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΚΑΙ

Ο ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

Να λοιπόν που πέρασε και ο χειμώνας αυτός χωρίς να γίνει κάτι ουσιαστικό όσον αφορά την λήψη μέτρων για τον καταρροϊκό πυρετό των αιγοπροβάτων που θέρισε το περασμένο καλοκαίρι και φθινόπωρο τους κτηνοτρόφους μας. Και φτάσαμε στην αρχή της άνοιξης δίχως να ληφθεί καμία πρωτοβουλία στον προληπτικό τομέα από την επίσημη πολιτεία που να ελαχιστοποιεί ή και να μειώνει ενδεχόμενο κίνδυνο έξαρσης της ζωονόσου αυτής που κατέστρεψε κοπάδια και κτηνοτρόφους και στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι πολιτικοί μας είχαν στο μυαλό τους περισσότερο τις πολιτικές εξελίξεις και μάλλον ατόνησαν στην λήψη των κατάλληλων μέτρων που θα οδηγήσουν στην επανάληψη των περσινών φαινομένων. Οι ιδιώτες κτηνίατροι πάντως προειδοποίησαν για το ενδεχόμενο αυτό να επιστρέψει η αρρώστια την άνοιξη κι ελπίζω να διαψευστούν. Με την ελπίδα όμως δεν μπορεί να γίνεται πολιτική και δεν μπορεί να εφησυχάσουν οι σε αγωνία ευρισκόμενοι κτηνοτρόφοι μας!

Περισσότερα...

 

ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

 

ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ

ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;

Ήτανε Μάιος του 2014 όταν ο καιρός άρχισε να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις αγροτικές καλλιέργειες στην περιοχή. Ακολούθησαν ο Ιούνιος, Ιούλιος και έφτασε η 1η Αυγούστου που τα καιρικά φαινόμενα δεν λυπήθηκαν κανέναν. Έκτοτε πέρασαν 6 μήνες. Ήρθαν οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ κάνανε τις εκτιμήσεις τους στις πάμπολλες ζημιές που προκάλεσαν οι χαλαζοπτώσεις, οι βροχοπτώσεις και οι πρωτοφανείς ανεμοθύελλες στις αγροτικές καλλιέργειες της Πιερίας, πέρασε κι εκείνο το 3μηνο που έχει ως δέσμευση να εξετάσει τις ζημιές και να πληρώσει ο ΕΛΓΑ, φτάσαμε Δεκέμβριο, αλλά δεν κινείται τίποτε στον ορίζοντα. Οι ερωτήσεις, παρεμβάσεις και επερωτήσεις Βουλευτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αμέτρητες. Οι πιέσεις αυτοδιοικητικών παραγόντων υποθέτω εξίσου πολλές. Ο ΕΛΓΑ εκεί όμως βράχος ακλόνητος!

Κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν με την υπομονή του αγροτικού κόσμου της Πιερίας, μη υπολογίζοντάς τον. Διαφορετικά ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω και δεν μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση!

 

Περισσότερα...

 

ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ Η 15Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ;

Με τα όποια προβλήματα και με τεράστια καθυστέρηση από την πλευρά της επίσημης πολιτείας, εν συγκρίσει με τα προηγούμενα χρόνια, που φτάνει και τις 16 ημέρες, πληρώθηκε η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης για το 2014 των συνολικά 656.736 δικαιούχων αγροτών και κτηνοτρόφων όλης της χώρας την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, το πρωί. Συνολικά δόθηκαν στους αγρότες περί τα 900 εκατ. Ευρώ που αφορά την πληρωμή της προκαταβολής τους. Ήδη υπάρχει η δήλωση του αρμόδιου υπουργού πως η εξόφληση θα γίνει σε έναν μήνα περίπου και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2014. Κρατείστε αυτήν την ημερομηνία που ανακοινώσανε γιατί όπως μας έχουν συνηθίσει και τα προηγούμενα χρόνια θα στείλουν τους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους στις τράπεζες παραμονές ή προπαραμονές Χριστουγέννων για να τους ξοφλήσουν. Ειδικά φέτος που η διαδικασία πληρωμής της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης καθυστέρησε τόσες ημέρες αδικαιολόγητα, μπορεί η εξόφλησή της να γίνει τόσο γρήγορα(μέχρι τις 15 Δεκέμβρη;) όπως υπόσχονται οι αρμόδιοι για το θέμα;

Περισσότερα...

 

ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ 2014

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και πληροφορίες σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμα, στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών όλης της χώρας,  τα χρήματα που αντιστοιχούν στην  προκαταβολή του 50% της ενιαίας ενίσχυσης για το 2014. Οι σχετικές διαδικασίες από πλευράς ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν δρομολογηθεί, ενώ από την πλευρά της Τράπεζας Πειραιώς παρέχεται η διαβεβαίωση πως όχι μόνο δεν υπάρχει κανένα θέμα ρευστότητας αλλά αντίθετα η Επιτροπή Πιστώσεων της τράπεζας έχει λάβει σχετική μέριμνα ώστε ποσό ύψους άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ που αντιστοιχεί στην προκαταβολή να είναι διαθέσιμο από τις 17 Αυγούστου. Αν και βέβαια δεν έγινε δα ή και δεν θα γίνει κάτι το συγκλονιστικό, αφού στο παρελθόν η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης των δικαιούχων αγροτών είχε πληρωθεί και στις 26 Οκτωβρίου, δεν δικαιολογούνται πανηγυρισμοί για κάτι που είναι αυτονόητο και έπρεπε ήδη να έχει γίνει από την πλευρά της πολιτείας. Ολιγοήμερη αναμονή λοιπόν φίλες και φίλοι δικαιούχοι αγρότες και κτηνοτρόφοι και  από σήμερα Τρίτη 11 Νοέμβρη θα μπορέσετε να πληρωθείτε την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσής σας!

Περισσότερα...

 

ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Μια πολύ συγκροτημένη και σοβαρή πρωτοβουλία βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 4 χρόνια στην Πιερία.

Αφορά την Ομάδα Παραγωγών Ελαιολάδου που είναι ενταγμένοι στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση και στο τιμόνι αυτής βρίσκεται σήμερα ο Βασίλης  Γκριμούλας. Οι παραγωγοί αυτής της Ομάδας συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 9 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, όπου τους υποδέχτηκε  ο συνεργάτης της Αντιπεριφερειάρχου Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, Δημήτρης Ρουκάς που από την πρώτη στιγμή έχουν αγκαλιάσει το εγχείρημα αυτό και το υποστηρίζουν θεωρώντας την τεράστια προοπτική που έχει η καλλιέργεια της ελιάς για το νομό μας.

Θέμα της σύσκεψης η ενημέρωση των μελών για την πορεία της ομάδας, το εμπορικό όνομα του τελικού παραγόμενου  προϊόντος που θα καθιερωθεί και θα κατοχυρωθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης δια μέσου νομικού που του το ανέθεσαν  καθώς και άλλα διαδικαστικά και τεχνοκρατικά που αφορούν την οργάνωση αυτή.

 Σημειωτέον στην Ομάδα Παραγωγών Ελαιολάδου  μέλη της αποτελούν γνωστοί, έμπειροι και καταξιωμένοι γεωτεχνικοί της περιοχής μας, αλλά και ελαιοκαλλιεργητές που ξεπερνούν τους 300 τον αριθμό, ενώ τα επόμενα βήματά τους είναι απολύτως προσεγμένα και συγκεκριμένα…

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΚΟΠΗΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΕ ΑΓΟΥΡΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ!

Επειδή μπήκαμε στην τελική ευθεία για να αρχίσει η κοπή των ακτινιδίων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και όλοι περιμένουμε να δοθεί το πράσινο φως από το αρμόδιο για το θέμα υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, να τονίσω ότι θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι ακτινιδιοπαργωγοί, αλλά και έμποροι ακτινιδίων, να πειθαρχήσουν στα δεδομένα που απαιτούνται και αφορούν τα 6,2  BRIX, δηλαδή τον ικανοποιητικό βαθμό των σακχάρων ούτως ώστε να μην δώσουμε την ευκαιρία σε αγορές του εξωτερικού να συκοφαντήσουν αρνητικά την χώρα μας ότι εξάγει άγουρα ακτινίδια στις χώρες αυτές, πολύ περισσότερο δε φέτος που έχουμε ένα ακόμη πονοκέφαλο στην όλη υπόθεση που ακούει στο όνομα Ρωσικό εμπάργκο.

Να σεβαστούν λοιπόν όλοι οι εμπλεκόμενοι τις δυσκολίες που υπάρχουν φέτος στην διαδικασία της εμπορίας διακίνησης των ακτινιδίων στην Πιερία, την Πέλλα, την Ημαθία αλλά και σε κάθε σημείο που καλλιεργείται αυτό το είδος! Και επιτέλους όταν και αν υπάρξουν τέτοια φαινόμενα οι παραβάτες να τιμωρηθούν με πολύ τσουχτερά  και άκρως εξοντωτικά υψηλά πρόστιμα(500.000Ευρώ ή και παραπάνω), ούτως ώστε να τελειώνουμε μ αυτό το θέμα που κάθε χρόνο αμαυρώνει την διαδικασία της εμπορίας ακτινιδίου!

Ο ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ

ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!

Φαίνεται πως οι ψεκασμοί που υφιστάμεθα καθημερινά από αέρος βλάπτουν σοβαρά τους εγκεφάλους κάποιων αρμοδίων που λαμβάνουν αποφάσεις για την καθημερινότητά μας.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την τοποθέτηση κορυφαίου κυβερνητικού αξιωματούχου προ ημερών στην Αθήνα, σε γενόμενη σύσκεψη των εμπλεκόμενων αναφορικά με το ποσοστό  θνησιμότητας,  που έδωσε  για την ζωονόσο του καταρροϊκού πυρετού στα αιγοπρόβατα σε όλην την Ελλάδα; Σύμφωνα λοιπόν με τον αξιωματούχο αυτόν της κυβέρνησης το ποσοστό θνησιμότητας από τον καταρροϊκό πυρετό ανέρχεται στο αμελητέο ποσοστό του 0,8%!!!

Και τα εκατοντάδες χιλιάδες ψόφια αιγοπρόβατα στην  Πιερία,  την Ημαθία, την Πέλλα, την Λάρισα,  το Κιλκίς και άλλες περιοχές της χώρας μας από τι πήγανε άραγε;

Θεωρώ άκρως ανεύθυνη αυτήν την στάση της επίσημης πολιτείας που θέλει κατ αυτόν τον τρόπο να ελαχιστοποιήσει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που απ ότι φαίνεται δεν θα φύγει τόσο εύκολα από την χώρα. Αντί δηλώσεων ας φέρουν επιτέλους στην χώρα το εμβόλιο και ας το προμηθεύσουν στους σε απόγνωση ευρισκόμενους αιγοπροβατοτρόφους μας που χάσανε τον λογαριασμό στο μέτρημα του ζωικού τους κεφαλαίου!

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ  ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ,

 ΣΤΙΣ 6.00 μ.μ. ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

Ενημερωτική εκδήλωση για τη Νέα ΚΑΠ συνδιοργανώνουν οι 3 συνεταιρισμοί του πρώην Δήμου Δίου, (ήτοι ο ΑΣ Καρίτσας, ο ΣΠΕΚΟ Βροντούς και ο ΠΕΣΚΟ Κονταριώτισσας) με την Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Δίου Ολύμπου την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014, στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα στις 6:00 το απόγευμα, κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου και του Αντιδημάρχου Δίου Αγροτικής, Κτηνιατρικής και Αλιευτικής Ανάπτυξης, Διονύση Φόλιου.  Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο γνωστός σε όλους μας  Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ, Γιάννης Κολυβάς, για να μιλήσει σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν στη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ 2014-2020), τα προβλήματα και τις προοπτικές του αγροτικού τομέα. Μια πολύ καλή ευκαιρία να πληροφορηθούμε όλοι μας για ότι νεότερο υπάρχει αναφορικά με τη νέα ΚΑΠ της περιόδου 2015-2020, από την συνδιοργάνωση αυτή από την οποία το επίσημο κράτος λάμπει δια της απουσίας του, αδιαφορώντας για την υπεύθυνη ενημέρωση του αγροτικού κόσμου, από τον οποίο όμως κατά τα λοιπά προσδοκεί να βγάλει την χώρα από την κρίση….

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΑΚΚΕΛ): «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ!»

Αναφορά κατά του Ελληνικού κράτους υπέβαλε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος (του γνωστού μας ως ΑΚΚΕΛ) Βάκης Τσιομπανίδης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις παράνομες παρακρατήσεις των αγροτικών-Κοινοτικών επιδοτήσεων λόγο οφειλών προς το δημόσιο.
Σύμφωνα με την Κοινοτική νομοθεσία κάθε παρακράτηση σε βάρος οποιασδήποτε Κοινοτικής επιδότησης είναι παράνομη , που σημαίνει πως τα χρήματα του κοινοτικού Ταμείου Ε.Π.Τ.Π.Ε – εγγυήσεις πρέπει να χορηγούνται αποκλειστικά και εξ΄ ολοκλήρου στους δικαιούχους και μόνο σ΄ αυτούς. Η τελευταία ρύθμιση του νόμου 4254/2014 για την δημιουργία ενδιάμεσου λογαριασμού ΗΔΙΚΑ που νομιμοποιεί τις παράνομες παρακρατήσεις επιδοτήσεων . Καμία μεθόδευση όπως για π.χ. οφειλές προς ΟΓΑ, ταμεία ,απόφαση οργάνων Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων ( ΑΣΟ) δεν μετατρέπει τις παρακρατήσεις από παράνομες σε νόμιμες . Αυτό σημαίνει πως ακόμα και όταν ο αγρότης έχει κάποια οφειλή πρέπει τα χρήματα που δικαιούται να τα πάρει εξ΄ ολοκλήρου και μετά ο ίδιος να πληρώσει την οφειλή του. Πρόκειται για σαφέστατη καταστρατήγηση της παραγράφου 3 του άρθρου 14 του Νόμου 3614/2007 και ζητούμε την συνδρομή σας ώστε η Ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει αυτό το έγκλημα κατά του αγροτικού-κτηνοτροφικού κόσμου, τονίζει το ΑΚΚΕΛ.

Περισσότερα...

 

ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ  Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ

 ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ(ΤΣΕΚ) ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ;

Παρότι η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης βγαίνει και πομπωδώς ανακοινώνει πως η προκαταβολή του τσεκ(της ενιαίας ενίσχυσης για το 2014, που δικαιούνται οι αγρότες μας) θα δοθεί το μήνα Οκτώβριο,  οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως ημερομηνία «κλειδί» για την πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης είναι η Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 και μακάρι- αυτήν την φορά- να διαψευστούμε και να πάρουν οι δικαιούχοι αγρότες τα χρήματά τους, έστω και στα τέλη Οκτωβρίου, όπως έχει γίνει απειροελάχιστες φορές τα προηγούμενα χρόνια.

Θεωρώ ότι όλα είναι έτοιμα από την πλευρά του ΟΠΕΚΕΠΕ και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας να γίνει η πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης το συντομότερο δυνατόν γρήγορα, ειδικά φέτος που οι κυβερνώντες φορτώσανε ΟΛΟΥΣ μας με νέους φόρους(κλασσικότερη περίπτωση ο ΕΝΦΙΑ), υποχρεώνοντας τον κοσμάκη να κόψει από το ήδη πετσοκομμένο του και εξαϋλωμένο εισόδημά του!

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ