ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

 

«ΤΡΕΧΟΥΝ» ΓΙΑ  ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ
«ΤΡΕΧΟΥΝ» ΓΙΑ  ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ
Με τους ελέγχους να βρίσκονται σε εξέλιξη απτον ΟΠΕΚΕΠΕ και το σύστημα του ΟΣΔΕ να είναι ακόμα ανοιχτό για διορθώσεις, τα στελέχη του οργανισμού  αισιοδοξούν ότι και φέτος θα μπορέσει να πληρωθεί το 50% της ενιαίας ενίσχυσης στο τέλος Οκτωβρίου. Όπως είναι ήδη γνωστό, η Ελλάδα έχει πάρει το πράσινο φως από την Κομισιόν για να προκαταβάλει το «τσεκ» της ενιαίας ενίσχυσης του 2011 από την επομένη της 16ης Οκτωβρίου. Έχοντας ήδη προχωρήσει στους ελέγχους, οι υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητούν διορθώσεις από όλες τις ΕΑΣ, οι οποίες  ήδη ξεκινήσανε  να επεξεργάζονται τα νέα στοιχεία. Στη συνέχεια, θα γίνει ο  έλεγχος και μαζί με τα αποτελέσματα των επιτόπιων και των ηλεκτρονικών διασταυρωτικών ελέγχων θα διαπιστώσει η Κομισιόν εάν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, ώστε να δοθούν τα χρήματα στους παραγωγούς μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι το 50% των δικαιωμάτων είχε κατατεθεί στις 29  Οκτωβρίου. Βέβαια εδώ θα πρέπει να αναφερθεί πως υπάρχει ακόμη σε εκκρεμότητα η πληρωμή-εξόφληση της ενιαίας προηγούμενων χρόνων η οποία επιτέλους θα πρέπει να ολοκληρωθεί οριστικά και αποτελεσματικά και να μην υπάρχει ως μια πληγή για τους αγρότες που περιμένουν να εξυπηρετηθούν!

Περισσότερα...

 

ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

 

ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Η μοναδική δευτεροβάθμια συνεταιριστική Οργάνωση του νομού, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Πιερίας, με σχετική της ανακοίνωση,  γνωστοποιεί σε όλους τους  ακτινιδιοπαραγωγούς του νομού μας ότι: θα πραγματοποιήσει φέτος συγκέντρωση ακτινιδίων για λογαριασμό των αγροτών-παραγωγών στα διαλογητήρια - Ψυγεία Κορινού. Για τον λόγο αυτό η Οργάνωση καλεί τους ενδιαφερόμενους ακτινιδιοπαραγωγούς που θέλουν να συνεργαστούν με αυτήν,   να σπεύσουν και να δηλώσουν  εγκαίρως  τις  ποσότητες ακτινιδίων που θα παραδώσουν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται για τον λόγο αυτό   τα γραφεία της Ε.Α.Σ. Πιερίας, στην Κατερίνη, επί της οδού Χατζόγλου 48,   μέχρι και  το Σάββατο  8 Οκτωβρίου 2011.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι αγρότες ακτινιδιοπαραγωγοί να επικοινωνούν  στα τηλέφωνα 2351046520  και  2351041666. Και βέβαια σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να παραδώσετε τα ακτινίδιά σας στην ΕΑΣ Πιερίας, που αποτελεί τη μοναδική φερέγγυα και αξιόπιστη λύση μέσα στο ομιχλώδες τοπίο του εμπορίου!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2016
Την κατάργηση των ποσοστώσεων στην αγορά της ζάχαρης καθώς και της εγγυημένης ελάχιστης τιμής από το 2016 θα προτείνει η Κομισιόν, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σχετικό δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters. Σύμφωνα με τις προτάσεις που θα τεθούν επί τάπητος τον επόμενο μήνα, το τρέχον σύστημα ποσοστώσεων που λήγει το 2015, θα παραταθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2016 «ώστε να υπάρξει μία εύλογη περίοδος προσαρμογής για όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο» αναφέρει το πρακτορείο. Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι σύμφωνα με έκθεση της Κομισιόν προβλέπεται 6,9% αύξηση των εξαγωγών ζάχαρης της Ε.Ε. και 4,7% μείωση των εισαγωγών έως το 2020.Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ολοκλήρωσε τη μεταρρύθμιση της αγοράς ζάχαρης το 2009, μετά από διαπραγματεύσεις με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου. Όταν το 2010 οι τιμές στη διεθνή αγορά άγγιξαν υψηλό τριετίας, οι παραδοσιακοί προμηθευτές της Ε.Ε. πούλησαν το προϊόν αλλού, προκαλώντας ελλείψεις, ιδίως στην πορτογαλική αγορά, αναγκάζοντας την Κομισιόν να επιτρέψει δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο την πώληση ζάχαρης εκτός ποσοστώσεων αλλά και τις εισαγωγές χωρίς δασμούς.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ
Στο πλαίσιο της Γιορτής του Αγρότη που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου στην Καρίτσα του Δήμου Δίου Ολύμπου, θα ήταν καλό να διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα, τις οποίες εκτιμώ και πιστεύω ότι θα παρακολουθήσει ο αγροτικός πληθυσμός όχι μόνον του δήμου αυτού αλλά και ολόκληρου του νομού.
Για παράδειγμα θα μπορούσε να διοργανωθεί μια ομιλία από κάποιον διορισμένο παράγοντα του ΕΛΓΑ, ή από κάποιο έμπειρο στέλεχος του Οργανισμού αυτού, αναφορικά με τις αλλαγές που επήλθαν σ’ αυτόν απ τις αρχές του χρόνου, αλλά και να γίνει μια περαιτέρω ενημέρωση για τα αντιχαλαζικά δίχτυα, με την παράλληλη υποβολή ερωτήσεων και αποριών που υπάρχουν από τους άμεσα εμπλεκόμενους και αγρότες της περιοχής μας. Δε νομίζω να χρειάζονται πολλές λεπτομέρειες για να ενταχθούν στην Γιορτή του Αγρότη και αυτού το είδος εκδηλώσεων και αν κινηθούν γρήγορα και έγκαιρα οι διοργανωτές της Έκθεσης αυτής νομίζω ότι μπορεί τελικά  αυτό να υλοποιηθεί!
ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!
Μια ενδιαφέρουσα παράμετρο επέρχεται με το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση στην Βουλή αναφορικά με την χρηματοδότηση των 3 μεγάλων και γνωστών αγροτοσυνεταιριστικών και συνδικαλιστικών Οργανώσεων της χώρας μας.
Με βασική τροπολογία λοιπόν υποχρεώνονται η ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ και ΠΕΝΑ(Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών), να συγχωνευθούν σε μια ενιαία Συνομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδος και να δημιουργήσουν έτσι την ΣΑΣΕ. Ειδάλλως δεν έχει φράγκα, δηλ. δεν θα υπάρχει η χρηματοδότηση από τις εισφορές του 1% που πληρώνουν με αίμα οι αγρότες και κτηνοτρόφοι μας στον ΕΛΓΑ, η οποία μάλιστα δεν θα μπορεί να ξεπερνά το 1.000.000 Ευρώ παρακαλώ.
Για να δείτε που συνεχίζει να βρίσκεται ο τόπος και σε ποιανών τσέπες συνεχίζουν να μπαίνουν κρατικά χρήματα τα οποία μάλιστα δανειζόμαστε, την ώρα που ο αγροτικός πληθυσμός δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στην στοιχειώδη καθημερινότητά του!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ  «ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΣΠΕΚΟ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ»
Ο ΣΠΕΚΟ Βροντούς στην Πιερία, προκειμένου να προβεί σε εγκατάσταση 1000τμ. ψυκτικών χώρων και διαλογητηρίου αγροτικών προϊόντων, καλεί τα ενδιαφερόμενα μελετητικά γραφεία να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη σύνταξη της απαιτούμενης μελέτης
Οι φάκελοι θα γίνονται δεκτοί ώρες γραφείου στα γραφεία του ΣΠΕΚΟ, μέχρι την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011.
Για περισσότερες πληροφορίες και ή διευκρινήσεις στα τηλέφωνα: 2351055246 / 46330, φαξ: 2351055922, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

 

ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ
ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ
ampeliaΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ
Πιστώθηκαν τελικά οι λογαριασμοί των δικαιούχων κτηνοτρόφων και γενικά  των κατοίκων ορεινών περιοχών όλης της χώρας, με το υπόλοιπο 30% της εξισωτικής αποζημίωσης, χωρίς όπως φαίνεται να προκύπτουν ιδιαίτερα προβλήματα. Πρόκειται για το υπόλοιπο 30% της εξισωτικής αποζημίωσης του 2010. Υπενθυμίζεται πως το 70% είχε καταβληθεί τον περασμένο  Ιούνιο. Οι κτηνοτρόφοι τώρα περιμένουν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου να γίνουν οι πληρωμές των εκκρεμοτήτων της εξισωτικής για το  2008 και το 2009, πράγμα για το οποίο βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Κορασίδη.
Εν κατακλείδι θα λέγαμε πως ενώ συνέβη το αυτονόητο-δηλ. πληρώθηκαν οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι χρήματα που τους ανήκουν- αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως χάρη ή και ως εξυπηρέτησή τους, αφού η διαδικασία αυτή θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί προ μηνών, κάτι που φυσικά και δεν έγινε!

Περισσότερα...

 

ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

sekapΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΠΝΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΤΙΣ ΚΑΠΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Επιστολή στις καπνικές επιχειρήσεις “Μιχαηλίδης”, “ΣΕΚΕ”, “MISSIRIAN” και SOCOTAB απέστειλαν και οι 7 Ομάδες καπνού της Πιερίας.
Στην επιστολή αναφέρουν πως “μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις που πραγματοποιήσαμε (ΕΑΣ Πιερίας, ΣΠΕΚΟ, Λόφο) αποφασίστηκε ότι οι Ομάδες καπνοπαραγωγών αρνούνται να υπογράψουν τα συμβόλαια εσοδείας 2011 διότι: υπάρχουν στην περιοχή μας απλήρωτα καπνά, εξακολουθούμε να έχουμε ενστάσεις για τις τιμές των συμβολαίων και στα συμβόλαια πρέπει να αναγράφεται η ημερομηνία έναρξης και λήξης της αγοράς(16/8/2011 έως 31/12/2011), ο τρόπος βαθμολόγησης, δεματοποίησης και πληρωμής των καπνών.”
Και συνεχίζουν οι Ομάδες Καπνού “εμείς προτείνουμε οι συμβατικές τιμές να είναι 3 στα συμβόλαια, όπως σας προτείναμε στην πρώτη σύσκεψη(6,00-4,00-0,50 ευρώ) τροποποιώντας την δεύτερη τιμή από 4,00 ευρώ στα 3,50 ευρώ. Φυσικά κλειδωμένη θα είναι η παραλαβή-παράδοση καθώς και η πληρωμή των καπνών έως τις 31/12/2011 σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα. Τα επιμέρους θέματα των συμβολαίων(βαθμολόγηση-στις αποθήκες των παραγωγών-ένσταση και τρόπος πληρωμής να αναφέρονται συγκεκριμένα.” Και καταλήγουν στην επιστολή τους οι Ομάδες Καπνού της Πιερίας “πιστεύουμε να εκτιμήσετε τους ελιγμούς που έκαναν οι Ομάδες Παραγωγών της ποικιλίας Κατερίνης, για να βρεθεί μία λύση στο θέμα των συμβολαίων και να ασχοληθούμε πλέον με την καλλιέργεια και την συγκομιδή μιας βελτιωμένης ποιότητας καπνού, από την οποία ευελπιστούμε και εμείς και εσείς να έχουμε τα προσδοκώμενα κέρδη”.

Περισσότερα...

 

ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ;

Το ακούμε, το διαβάζουμε, το ξανακούσαμε και το ξαναδιαβάσαμε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί πλέον αυτό να γίνει πιστευτό ή σοβαρό ως μια είδηση που αφορά τον αγροτικό τομέα: στην συγχώνευση των μεγάλων και γνωστών δημόσιων Οργανισμών ΟΠΕΓΕΠ, ΕΘΙΑΓΕ και ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ αναφέρομαι, των οποίων η διαβούλευση κρατάει κάμποσους-αρκετούς- μήνες και δεν γνωρίζουμε τους λόγους αυτής της καθυστέρησης.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό οι όποιες Διοικήσεις προΐστανται αυτών των Οργανώσεων να μην επιθυμούν να χαλάσουν την κατάσταση που επικρατεί, αφού θα γίνουν μεγάλες αλλαγές, συμπυκνώσεις ή και μειώσεις στο προσωπικό των υπηρεσιών αυτών με τα όποια συνεπακόλουθά τους.
Αυτό όμως ελάχιστα αφορά τον αγροτικό κόσμο, αλλά και τον φορολογούμενο Έλληνα πολίτη. Τώρα, που στην ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης βρίσκεται ένας άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, όπως είναι ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Δριβελέγκας,  είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τελειώνει αυτό το σήριαλ. Περιμένουμε να δούμε τα έμπρακτα δείγματα γραφής....

Περισσότερα...

 

ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

_ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΠΝΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΠΝΩΝ

Επιστολή στις μεταποιητικές εταιρίες “Μιχαηλίδη”, “ΣΕΚΕ”, “MISSIRIAN” και “SOCOTAB”, απέστειλαν από κοινού οι Πρόεδροι των Ομάδων Καπνού του νομού Πιερίας.                                    
Στην επιστολή αναφέρουν: “Κύριοι, ενόψει του καθορισμού των συμβολαίων για την διαμόρφωση των τιμών των αντίστοιχων συμβάσεων με τους καπνοπαραγωγούς της περιοχής μας  θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:
Μετά την πραγματοποιηθείσα συνάντηση μεταξύ των προέδρων των ομάδων παραγωγών  του νομού και των εκπροσώπων σας, αναλυτικά σας εκθέσαμε τις προτάσεις μας σχετικά με το παραπάνω ζήτημα. Μέχρι και σήμερα δεν λάβαμε κάποια συγκεκριμένη απάντηση ώστε να προχωρήσουμε για την υπογραφή των παραπάνω συμβολαίων.
Θα θέλαμε δε παράλληλα να μας γνωστοποιήσετε πως, που, πότε και με ποιον τρόπο θα γίνει η παραλαβή και η παράδοση των καπνών.”  Και συνεχίζουν οι Πρόεδροι των Ομάδων Καπνού της Πιερίας: “Στο συγκεκριμένο ζήτημα θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι, επειδή η περίοδος του Αυγούστου είναι και περίοδος συγκομιδής, απαίτηση των καπνοπαραγωγών είναι να παραδίδουν τις αντίστοιχες ποσότητες καπνού στον τόπο παραγωγής, ώστε να μην αναγκάζονται να μεταφέρονται 40 και 50  χιλιόμετρα μακριά. Επί των ανωτέρω θα παρακαλούσαμε ακόμη μια φορά να έχουμε συγκεκριμένες απαντήσεις.      Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αντιμετωπίσετε τα παραπάνω αιτήματά μας με την  αντίστοιχη κατανόηση και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γι’ αυτό,” συμπληρώνουν στην επιστολή τους οι Πρόεδροι των Ομάδων Καπνού της Πιερίας.

Περισσότερα...

 

ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

Με ολιγωρία του υπουργείου Αγρ.Ανάπτυξης

 

ΧΑΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΑΣ ΤΑ 93,5 ΕΥΡΩ/ΣΤΡΕΜΜΑ

Μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 31 Μαΐου 2011, στην Αθήνα, με  πρωτοβουλία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αναφορικά με το Μέτρο 214, που αφορά την Ολοκληρωμένη Διαχείριση στον καπνό, με την συμμετοχή των εκπροσώπων και των Ομάδων Καπνού και της Πιερίας, γίνεται σαφές πως το Μέτρο αυτό δεν θα ισχύσει για την παραγωγή του 2011 και οι καπνοπαραγωγοί δεν θα το δικαιωθούν.

Μάλιστα για την παραγωγή του 2011 υπήρχε η προφορική διαβεβαίωση της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης πως θα το εισέπρατταν οι καπνοπαραγωγοί. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως οι καπνοπαραγωγοί της Πιερίας  δεν θα πρέπει να αναμένουν να εισπράξουν φέτος το ποσό των 93,5 Ευρώ/στρέμμα, όπως είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο ολιγώρησε στην όλη διαδικασία, ενώ μάλιστα υπήρχε η διαβεβαίωση της ηγεσίας του πως τα χρήματα αυτά θα τους αποδίδοντο κανονικά, σε όσους είχαν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν στο σχετικό Μέτρο.

 

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03 Μάιος 2018, 09.55
-46-----Έγινε ελάχιστα αισθητός από τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα τα...
03 Μάιος 2018, 09.53
-------17Ποιοι κινδυνεύουν να πάρουν δίπλωμα στα 20 έτη Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την οδήγηση, αλλά και τις ποινές για τυχόν εμπλοκή του 17χρονου σε...
03 Μάιος 2018, 09.51
--------48---- Η σορός του εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο απέναντι από το ΟΑΚΑ Νεκρός εντοπίστηκε ο Μάριος Καλομοίρης, που αγνοείτο από τις 30 Απριλίου. Ο 48χρονος...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ