Το μακιγιάζ υπογράφει τη γυναικεία θηλυκότητα

Μοναδικές Συμβουλές ομορφιάς από την Αισθητικό Αθανασία Κυρίτση
athanasiaΜοναδικές Συμβουλές ομορφιάς από την Σύμβουλο Ομορφιάς Αθανασία Κυρίτση
 
Η ομορφιά είναι κατάκτηση, προσόν και  γοητεία, που αφορά  όλες τις γυναίκες. Ομορφιά είναι να ξέρουμε τι μας πηγαίνει, να αγαπάμε τον εαυτό μας και να του προσφέρουμε την περιποίηση που του αξίζει. Όλες, λοιπόν, θέλουμε να δείχνουμε ομορφότερες και πιο νέες, ειδικά τις ημέρες των εορτών. Σίγουρα νιώθουμε πιο ασφαλής όταν αφηνόμαστε στα χέρια ενός ειδικού και γι’ αυτό ρωτήσαμε την αισθητικό Αθανασία Κυρίτση – Esthetica να μας δώσει τις χρήσιμες συμβουλές της.
Η εμφάνιση της γυναίκας παίζει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική της εξέλιξη;
Η λεπτή υπογράμμιση των χαρακτηριστικών του  προσώπου βοηθάει την γυναίκα. Της  προσφέρει αυτοπεποίθηση, ώστε να είναι πιο  αποτελεσματική  στην δουλειά της που μπορεί να απαιτεί επιβλητικότητα ή πειθώ ή ζεστή ανθρώπινη  επικοινωνία. Αλλά και γενικότερα ο παράγοντας  ΄΄΄σωστή  εμφάνιση¨ παίζει σημαντικότατο ρόλο στην επίτευξη  των επαγγελματικών στόχων της. Αυτό είναι κανόνας. Όση  ικανότητα κι αν διαθέτει  στη δουλειά της δεν θα έχει τα οφέλη που επιθυμεί  αν παραμελεί τον συγκεκριμένο τομέα.
Παρ’ όλα αυτά η αφροντισιά είναι εμφανείς σε μερικές  γυναίκες, λόγω κυρίως του φρενήρη ρυθμού της ζωής  τους στην πόλη. Ειδικά στις εργαζόμενες μητέρες και  νοικοκυρές, που είναι επιφορτισμένες με τόσες άλλες οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις, οι παρακινήσεις  των επαγγελματιών της ομορφιάς ηχούν κάποιες φορές  ασήμαντες ή παράλογες. Η συνηθισμένη βέβαια απάντηση τους είναι ότι δεν έχουν επαρκή χρόνο. Για να είναι περιποιημένο από κάθε άποψη το πρόσωπο, χρειάζεται ελάχιστο χρόνο κάθε πρωϊ και  βράδυ αρκούν. Επομένως η επιμελημένη εμφάνιση είναι  θέμα καθαρά καλού προγραμματισμού.
Πώς μπορεί να εφαρμόσει μία γυναίκα σε καθημερινή βάση το μακιγιάζ, όταν   μια γυναίκα πιέζεται  από το χρόνο;

Περισσότερα...

 

Νίκος Μηλιώτης: Θέλουμε ένα Δήμο να αξίζει να ζεις σε αυτόν!

miliwtis7Συνέντευξη στην εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«Η συσσωρευμένη εμπειρία ετών και η μεγάλη τεχνογνωσία αλλά κυρίως το ενδιαφέρον μας για τον πολίτη και η ισχυρή μας θέληση για αλλαγή νοοτροπίας στη διοίκηση, αποτελούν εχέγγυο για το αποτέλεσμα», σημειώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μηλιώτης, στη συνέντευξη που παραχωρεί στην «Ενημέρωση». «Στη χρονική αυτή συγκυρία, ερχόμαστε να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και με υπέρτατο σκοπό να δουλέψουμε πραγματικά για τον τόπο μας. Τίμια και ειλικρινά», προσθέτει.

Ποιο είναι το όραμά σας κ. Μηλιώτη για το νέο Δήμο Κατερίνης ;
Το όραμα μας το παρομοιάζω με ένα δέντρο, που οι ρίζες του αποτελούν τα γερά θεμέλια, ο κορμός του τον ενιαίο και ισχυρό δήμο και τα κλαδιά του είναι οι άξονες δράσης.
Εμείς είμαστε σήμερα εδώ για να μιλήσουμε για δουλειά, να μιλήσουμε για τα δύσκολα κι όχι να τάξουμε τα εύκολα αποφεύγοντας τη πραγματικότητα.
Δεν θα καθίσουμε μοιρολατρικά να περιμένουμε κάποιον από μηχανής θεό να μας βοηθήσει
Οι Άξονες δράσης που στοχεύουμε άμεσα είναι:
Ποιότητα ζωής, προστασία του περιβάλλοντος, πολιτισμός και τουρισμός, πρόνοια-υγεία και παιδεία, ανάπτυξη, αγροτικό εισόδημα και ισχυρά χωριά.
Όλα αυτά έρχονται στα χέρια μας ως αρμοδιότητες με τον Καλλικράτη και εγγυόμαστε ότι θα τα διασφαλίσουμε. Εχέγγυο για αυτά είναι η ισχυρή ομάδα που απαρτίζει το συνδυασμό μας. Νέοι άνθρωποι, επιστήμονες, επαγγελματίες και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη δημιουργούν ένα στιβαρό σύνολο με νέες δυνατότητες, για να γίνει το όραμα πραγματικότητα.
Θέλουμε ένα Δήμο να αξίζει να ζεις σε αυτόν. Θέλουμε μια πόλη να αξίζει να ζεις σε αυτήν. Θέλουμε τους παλιούς Δήμους και τα χωρία μας να αξίζει να ζούμε σε αυτά.
Η ανάγκη για φθηνό νερό, ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες, πάρκινγκ, παιδικό σταθμό στη γειτονιά, καλή και ασφαλή κυκλοφορία, λεωφορεία με πυκνά δρομολόγια για τα χωρία μας, υγεία και πρόνοια για τους αδύναμους, ασφαλή σχολεία και καθαρό περιβάλλον για τα παιδιά μας.

Περισσότερα...

 

«Πρώτα ο πολίτης, Πρώτα ο άνθρωπος»

xionidis_gia_efimeridaΣυνέντευξη στην «Ενημέρωση» του Σάββα Χιονίδη:

«Στόχος μας είναι  η βελτίωση της καθημερινότητας , της ποιότητας της ζωής των συνδημοτών μας: πρώτο μέλημά μας  ήταν και είναι «πρώτα ο πολίτης, πρώτα ο άνθρωπος»  γιατί οι πόλεις είναι για τους ανθρώπους Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη και  στις  υποδομές»,
υποστηρίζει στη συνέντευξηο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

Αναφέρεται στο έργο της σημερινής δημοτικής αρχής, αλλά στη φιλοσοφία που ακολούθησε ο ίδιος και η ομάδα του στο δήμο.

Για ποιο λόγο θα πρέπει να σας εμπιστευτούν για δήμαρχο και πάλι οι δημότες Κατερίνης και μάλιστα ενός διευρυμένου δήμου;
Γιατί αποδείξαμε ότι μπορούμε. Εργαζόμαστε σκληρά με συνέπεια και τιμούμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, από την πρώτη στιγμή. Με δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα, αλλάξαμε την εικόνα του Δήμου. Ενδεικτικά  σας αναφέρω μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιήσαμε και υλοποιούμε :
το μεγαλύτερο έργο αγροτικής ανάπτυξης στην Κ. Μακεδονία για το Δήμο Κατερίνης  το οποίο περιλαμβάνει αρδευτικά δίκτυα και αγροτική οδοποιία ύψους 21.000.000 ευρώ.
Αναβάθμιση του παλιού και κατασκευή νέου βιολογικού καθαρισμού, ύψους 8.816.260 ευρώ .
Την  επέκταση του  ΧΥΤΑ 3.800.000 ευρώ.
Έργα αποχέτευσης στην Κατερίνη και τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου,  11.000.000 ευρώ.
Έργα ύδρευσης ύψους 7.000.000 ευρώ  
Επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες, ύψους 2.500.000 ευρώ.
Έχουμε πετύχει  πολύ σημαντικό  έργο  στον αθλητισμό, στις νέες τεχνολογίες, στην παιδεία και την κοινωνική πρόνοια. Και στον πολιτισμό: πρόσφατα εγκρίθηκε  η ανέγερση Μεγάρου Θεάτρου και Μουσικής που είχαμε υποβάλλει στο ΕΣΠΑ,  με 100% χρηματοδότηση,  ύψους 7.750.000 ευρώ.

Περισσότερα...

 

Χρήστος Καραφουλίδης: «Εσείς μας επιλέγετε και εμείς επιλέγουμε να διοικήσουμε μαζί σας»!

karafoylidis-1«Αποφασίσαμε ως ομάδα πολιτών με όραμα και δημιουργική διάθεση για προσφορά στα κοινά αυτού του νέου Δήμου, να συντάξουμε τις δυνάμεις μας στο πλευρό των χιλιάδων κουρασμένων (πολιτικά) πολιτών μας και να διεκδικήσουμε την διοίκηση του νέου αυτού Δήμου για το καλό όλων μας», δηλώνει στην «Ενημέρωση» ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Καραφουλίδης, για την κάθοδο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Κατερίνης».
Σημειώνει δε πως δεν κατεβαίνει απέναντι σε κανέναν, αλλά κινείται παράλληλα με τον κόσμο, θέλοντας να συνθέσει απόψεις, ανθρώπους, ιδέες και πολιτικές.
«Ο τόπος μας δεν έχει κόμματα. Ούτε χρώματα. Η ανεργία δεν είναι ούτε πράσινη, ούτε μπλε, ούτε κόκκινη. Η πόλη δεν μπορεί να ανήκει σε μηχανισμούς. Ανήκει σε ανθρώπους».

Για πιο λόγο αποφασίσατε να διεκδικήσετε το νέο δήμο Κατερίνης;
Καταρχάς να διευκρινίσω, χωρίς να θέλω φυσικά να διορθώσω την ερώτηση την οποία μου θέτετε, πως δε διεκδικώ το δήμο Κατερίνης ως δήμο ή ως θεσμικό πλαίσιο, διεκδικώ την ευκαιρία να βγούμε όλοι μαζί ( δημότες και δημότισσες ) από το τέλμα στο οποίο έχουμε εγκλωβιστεί  από προηγούμενες πολιτικές οι οποίες μας οδήγησαν σε μια αυτοδιοικητική διακυβέρνηση βιτρίνας, υποβιβάζοντας τον παράγοντα άνθρωπο και τον παράγοντα ενεργό πολίτη σε απλό δέκτη λανθασμένων πολιτικών. Ζούμε ακόμη και σήμερα αλλαγές οι οποίες ίσως θα έπρεπε να βρίσκονται σε δεύτερη, ενίοτε και σε τρίτη μοίρα και οι οποίες αν και έχουν ως κύριο άξονα την ποιοτική βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη της πόλης μας, καταφέρνουν να κάνουν την ζωή μας ακόμη περισσότερο πολύπλοκη.
Ακούμε καθημερινά εκατοντάδες συνδημότες μας να αναρωτιούνται  γιατί και γιατί και γιατί σε ορισμένα αυτονόητα το 2010 δικαιώματά τους, που τους αφαιρούνται από την σημερινή διοίκηση του Δήμου. Το κύριο δικαίωμα του Έλληνα πολίτη είναι αυτό της επιλογής. Αλλά όχι μια κι έξω. Εσείς μας επιλέγετε και εμείς επιλέγουμε να διοικήσουμε μαζί σας. Τέτοια είναι η διακυβέρνηση που επιθυμούμε.  Οι ερωτήσεις των πολιτών χρίζουν απαντήσεων. Απαντήσεων και κυρίως έργων.

Περισσότερα...

 

Αντώνης Μάντζιος: «Ο «Καλλικράτης» δεν έρχεται να λύσει προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

-Για ποιο λόγο αποφασίσατε να διεκδικήσετε το νέο Δήμο Κατερίνης;
Η  διεκδίκηση του Δήμου Κατερίνης δεν αποτελεί μια προσωπική μου απόφαση. Επιλέχτηκα ως υποψήφιος δήμαρχος ομόφωνα μέσα από μια δημόσια ανοιχτή σύσκεψη στην ΕΚΑΒΗ  και αποδέχτηκα την πρόταση ως εκφραστής μιας συλλογικότητας.
Η  διεκδίκηση εκ μέρους μας λοιπόν  του νέου Δήμου Κατερίνης έρχεται σαν επιστέγασμα μιας προσπάθειας ετών από ενεργούς πολίτες,  κινήματα πολιτών και συλλογικοτήτων. Τα χρόνια αυτά δώσαμε μάχες μικρές και μεγάλες για το περιβάλλον, για την προστασία του Πέλεκα, την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου, τον ΧΥΤΑ Κατερίνης, για το δικαίωμα του πολίτη να συμμετέχει, να κρίνει, να διαμαρτύρεται, για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στη πόλη της Κατερίνης αλλά και για γενικότερα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα. Ήταν κοινή διαπίστωση ότι πολλά από τα προβλήματα αυτά έχουν την αιτία τους ή τη λύση τους στη Δημοτική Αρχή.
Ήταν φυσικό λοιπόν διεκδικώντας τη λύση των προβλημάτων της πόλης και των  πολιτών να διεκδικήσουμε αυτή την ίδια τη Δημοτική Αρχή, πόσω μάλλον που θεωρούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση τουλάχιστον εν δυνάμει σαν κατ εξοχήν δημοκρατικό θεσμό που μπορεί και πρέπει να εξασφαλίζει τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά.     
Βλέπετε στο σχέδιο διοικητικής μεταρρύθμισης ευκαιρίες για την Τοπική  Αυτοδιοίκηση;
Πέρα από τα παχιά λόγια της κυβέρνησης και των χρισμένων από αυτή δημάρχων,  γεγονός είναι ότι ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ δεν έρχεται να λύσει προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Δυστυχώς ενισχύεται παραπέρα το δημαρχοκεντρικό σύστημα και ο συγκεντρωτισμός, δεν τολμά την απλή αναλογική και ενισχύει παραπέρα  τη γραφειοκρατία μετατρέποντας τους Δήμος σε κακέκτυπο της κεντρικής εξουσίας.
Τα πράγματα γίνονται χειρότερα αν συνυπολογίσουμε και την περικοπή των πόρων προς τους ΟΤΑ  και την διαφαινόμενη πρόθεση μετατροπή τους σε φορομπηχτικούς μηχανισμούς. Παρ όλες  τις προθέσεις της κυβέρνησης εμείς νομίζουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ανιχνεύσουμε  όχι ευκαιρίες αλλά δυνατότητες  για τον νέο Δήμο Κατερίνης, αρκεί η επόμενη Δημοτική Αρχή να έχει όραμα, συνέπεια, αγωνιστικότητα και όρεξη για δουλειά,    να μπορέσει να εμπνεύσει, να διεκδικήσει  και να κινητοποιήσει τους πολίτες και όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του Δήμου μας.

Περισσότερα...

 

Η νέα διοικητική μεταρρύθμιση ανοίγει νέους ορίζοντες στην τοπική αυτοδιοίκηση

lagdarhsΟ Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού
Βαγγέλης Λαγδάρης μιλά στην «Ενημέρωση»

Πρόκληση για όσους θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους χαρακτηρίζει τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση για όσους θέλουν να προσφέρουν στην τοπική αυτοδιοίκηση ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης. «Η Βόρεια Πιερία  έχει  βασικές ελλείψεις σε υποδομές, αλλά ταυτόχρονα έχει δυνατά σημεία τα οποία πρέπει να τα ενδυναμώσουμε. Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν αξιοποιήθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, η οποία έχει μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες», αναφέρει ο κ. Λαγδάρης, αναπτύσσοντας τη στρατηγική που θα ακολουθήσει, εφόσον οι κάτοικοι του νέου δήμου τον εμπιστευτούν και τον εκλέξουν τον πρώτο δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού στις 7 Νοεμβρίου 2010.

Για πιο λόγο αποφασίσατε να είστε υποψήφιος Δήμαρχος στο νεοσύστατο δήμο Πύδνας – Κολινδρού;
Έχω αποφασίσει να είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο νέο  δήμο της Βόρειας Πιερίας καθώς η νέα διοικητική μεταρρύθμιση ανοίγει νέους ορίζοντες στην τοπική αυτοδιοίκηση.  Θεωρώ πως το νέο θεσμικό πλαίσιο δίνει τη δυνατότητα αντιμετώπισης των προβλημάτων της περιοχής μας  και αποτελεί πρόκληση, όχι μόνον για μένα αλλά για όλους.  Άλλωστε, από νεαρή ηλικία ασχολούμαι με τα δημόσια πράγματα και αυτό αποτελεί στάση  ζωής για μένα.  Η απόφασή μου επίσης είναι προϊόν μιας πολύμηνης επαφής με αυτοδιοικητικά στελέχη και πολίτες από όλους τους κοινωνικούς χώρους που με ώθησαν να πάρω την τελική απόφαση και να θέσω υποψηφιότητα για το νέο «Καλλικράτικό» δήμο Πύδνας – Κολινδρού.

Περισσότερα...

 

Δημήτρης Χριστογιάννης: «Ο Παν. Ψωμιάδης θα βρει στο πρόσωπό μου έναν εργάτη της αυτοδιοίκησης»

xristogiannis20aΟ Αντινομάρχης Πιερίας μιλά στην «Ε» για την ενδεχόμενη  υποψηφιότητά του για την Αντιπεριφέρεια Πιερίας

Ο Αντινομάρχης Πιερίας Δημήτρης Χριστογιάννης εδώ και μήνες δήλωσε ότι θα διεκδικήσει υποψηφιότητα για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας . «Εγώ ήμουν πάντα στρατιώτης των ωραίων αγώνων, που είχαν ως στόχο την εξυπηρέτηση και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής  των συμπολιτών μας», αναφέρει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ενημέρωση», σημειώνοντας πως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα βρει στο πρόσωπό του έναν εργάτη, της αυτοδιοίκησης, της ανιδιοτελούς προσφοράς, και της εγρήγορσης. Προσθέτει πως συμφωνεί με τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση, αν και η κυβέρνηση «πρόχειρα και ανεύθυνα» προχώρησε σ’ αυτή.

Για πιο λόγο αποφασίσατε  να διεκδικήσετε
υποψηφιότητα για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας;

Είμαι στο Νομό Πιερίας χρόνια αφοσιωμένος και πάντοτε θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου. Δεν με ενδιαφέρουν αξιώματα, αλλά η ουσία. Πιστεύω όμως ότι η πολύχρονη εμπειρία μου θα βοηθήσει το νομό Πιερίας να αποκτήσει ευρωπαϊκή διάσταση.

Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ