Κατερινιώτης επιχειρηματίας ζητά να τον «κατεβάσουν» από τα μανταλάκια!

ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΥΨΟΥΣ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

ΖΗΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ


Ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας – έμπορος, που δικαιώθηκε πριν λίγες μέρες, μετά από πολυετείς δικαστικούς αγώνες, από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο του διέγραψε οφειλή 3 εκατ. περίπου ευρώ, πέρασε στην αντεπίθεση κατά του Ελληνικού Δημοσίου, το οποίο κυριολεκτικά τον «κατέστρεψε» και του «διέλυσε» ό,τι είχε και δεν είχε.
Από το δικηγορικό γραφείο Παπανικολάου της Κατερίνης, που χειρίστηκε την πιο πάνω υπόθεση, κατατέθηκε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης αίτημα για να ξαναγίνουν οι ποινικές δίκες, από τις οποίες είχε καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές φυλάκισης, με αποτέλεσμα να καταστεί μετανάστης.
Επίσης με αίτησή του ζήτησε από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Παράνομων Εσόδων του Υπουργείο Οικονομικών να τον διαγράψει από τη λίστα των «μεγαλοοφειλετών», η οποία κατά καιρούς «κρεμιέται» στα μανταλάκια των περιπτέρων. Επιπλέον, με αίτησή του ζήτησε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ανακαλέσει την διάταξη με την οποία του κατασχέθηκε το σπίτι του και όλη η πατρική του περιουσία, αφού το Δημόσιο «μπλόκαρε» την περιουσία του στο Υποθηκοφυλακείο Κατερίνης.

Περισσότερα...

 

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ


Βιβλία και παιχνίδια, τα οποία, με σύνθημα «Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου», ο Δήμος Κατερίνης και ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν για φιλανθρωπικό σκοπό (στη διάρκεια λειτουργίας του Πάρκου των Χρωμάτων), παραδόθηκαν στο Εκκλησιαστικό Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος «Ο Τροφοδότης».
Αναμφισβήτητα, η πρωτοβουλία εκπλήρωσε τον σκοπό της, καθώς συγκεντρώθηκαν δεκάδες σάκοι με παιχνίδια και βιβλία, τα οποία μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης, θα δοθούν σε παιδιά, τα οποία στερούνται τη χαρά του παιχνιδιού και του βιβλίου.
Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, προς το Μητροπολίτη κ. Γεώργιο, «για το  Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως και τα Ενοριακά Παραρτήματά του, που παρά τις δυσκολίες, στηρίζουν μηνιαίως πεντακόσιες οικογένειες Πιεριέων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης» μετέφεραν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παράδοσης – παραλαβής, συνεργάτες του Δημάρχου σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η μετάδοση  της ιδέας της επανάχρησης και η προώθηση ενός μηνύματος κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, ενώ αποδείχτηκε έμπρακτα ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο».

Περισσότερα...

 

Άριστα δέκα στο Δ. Πύδνας - Κολινδρού

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ


Με υποδειγματικό, κατά γενική ομολογία, τρόπο ο Δήμος Πύδνας - Κολινδρού υποδέχθηκε και φιλοξένησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στις εκδηλώσεις για την Επανάσταση της 22ας Φεβρουαρίου 1878 στον Κολινδρό.

Όλα κύλησαν σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα ξεκινώντας από τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου και την κατάθεση στην προτομή του Επισκόπου Ν. Λούση έως και την μεγάλη παρέλαση και την ανακήρυξη του κ. Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού.


Ο Δήμαρχος Ευάγγελος Λαγδάρης και η δημοτική αρχή στο σύνολό της αποδείχθηκαν άψογοι οικοδεσπότες τόσο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, όσο και για τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Περισσότερα...

 

Οι «Καλλιπάτειρες» της Πιερίας!

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»


21 δυναμικές γυναίκες της Πιερίας, με ισχυρή παρουσία στα κοινά και στους επαγγελματικούς τομείς που δραστηριοποιούνται, αποτελούν τα ιδρυτικά μέλη του παραρτήματος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» που έχει την έδρα του στην Αθήνα με πρόεδρο την Πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι, Κατερίνα Παναγοπούλου. Με αφορμή την ίδρυση του παραρτήματος της Πιερίας οι 21 λαμπερές κυρίες βρέθηκαν στην Αθήνα όπου είχαν συνάντηση με την πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. προκειμένου να σχεδιάσουν τους στόχους και τις δράσεις που θα ακολουθήσουν, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης των «Καλλιπατειρων».
Στο ενσταντανέ με την κ. Παναγοπούλου οι Ευα Πατέρα, Μαρία Κωστίκου – Καλλιφατίδου, Τζένη Ηλιοπούλου, Άννα Μάνη, Βαλεντίνα Καραπάνου, Χριστίνα Σταυρίδου, Φανή Ζέλκα, Δήμητρα Μπετάκη, Ευαγγελία Μόχλα, Σίσσυ Τσακιρίδου, Ελένη Ντούφα, Δώρα Δημητρίου και Παναγιώτα Γερασιμοπούλου. Με επίκεντρο τον αθλητισμό, την κοινωνία και τον πολιτισμό η «Καλλιπάτειρα» μετρά 42 χρόνια δράσης και κοινωνικής προσφοράς στη χώρα μας. Η σύσταση του σωματείου υπήρξε μία πρωτοβουλία της Ελευθερίας Κούσουλα ενώ επί σειρά ετών πρόεδρος διετέλεσε η Αγάπη Βαρδινογιάννη την οποία διαδέχθηκε η κ. Παναγοπούλου.

Περισσότερα...

 

Ευρεία σύσκεψη για τις κτιριακές ανάγκες του 3ου Γυμνασίου & του 3ου Λυκείου Κατερίνης

ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ
& ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ


Η επίλυση των λειτουργικών αναγκών του σχολικού συγκροτήματος του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Κατερίνης αντίστοιχα, με έμφαση στις κτιριακές υποδομές τέθηκαν στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης, η οποία παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Δ/ντης της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιωάννης Καζταρίδης, ο Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Χρυσόστομος Κυραιλίδης, οι διευθυντές των δύο σχολείων, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι των δύο μαθητικών κοινοτήτων, καθώς και εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος: «Επενδύοντας σταθερά στην Παιδεία παρά τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα, ενισχύουμε με συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες την αξιοπρεπή λειτουργία των σχολείων, στηρίζουμε την εκπαιδευτική διαδικασία και αναλαμβάνουμε κάθε δυνατή πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση».

Περισσότερα...

 

Ενημερωτική εκδήλωση για το νέο Κανονισμό Προστασίας των Δεδομένων

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, το Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση με ένα εξαιρετικά επίκαιρο θέμα σχετικά με το «Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR): Προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα», την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018.
Ο «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων»  (2016/679 ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης αφορά την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καταργώντας την προηγούμενη νομοθεσία οδηγία 95/46/ΕΚ.
Ο «Κανονισμός», τίθεται σε εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018, είναι δεσμευτικός ως προς όλα τα μέρη του και ισχύει άμεσα σε κάθε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως τα προσωπικά δεδομένα αλλά και στο κόστος επιβάρυνσης των επιχειρήσεων για την προσαρμογή τους σε αυτόν. Τόνισε ότι το Επιμελητήριο θα είναι δίπλα σε όλους τους επιχειρηματίες, θα τους ενημερώνει και θα τους προστατεύει.

Περισσότερα...

 

Οι «Ολυμπιάδες» τίμησαν τη Γυναίκα

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Μια όμορφη βραδιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2018 το Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Οι Ολυμπιάδες».


Μέλη και φίλοι των «Ολυμπιάδων» έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Sofrano στην Παραλία. Με σύνθημα «Ενδυναμώνουμε τις γυναίκες» οι «Ολυμπιάδες» τίμησαν τη Γυναίκα μέσα σε όμορφο και ζεστό κλίμα αποδεικνύοντας πως «Πρόοδος των Γυναικών σημαίνει πρόοδος της κοινωνίας».


Η εκδήλωση είχε και ιδιαίτερο σκοπό, καθώς κατά τη διάρκεια της βραδιάς συγκεντρώθηκαν χρήματα για γυναίκες της Κατερίνης, οι οποίες δίνουν το δικό τους αγώνα ενάντια στην επάρατη νόσο.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15 Μάρτιος 2018, 14.03
2018-03-15-12-04-30Για ποιες παραβάσεις αφαιρείται άμεσα το δίπλωμα οδήγησης και οι πινακίδες Μπροστά σε ένα νέο τοπίο για την κυκλοφορία στους δρόμους και τις παραβάσεις...
15 Μάρτιος 2018, 13.59
-------40--Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Σταμάτα, με άνδρα που σκότωσε τη σύντροφό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Το συμβάν σημειώθηκε τα...
15 Μάρτιος 2018, 13.58
2018-03-15-11-59-26 Οι διαδηλωτές κάλεσαν σε μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα καθώς και σε «πάγωμα» των τουριστικών επισκέψεων στη γείτονα Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ