Η Εκδήλωση μνήμης στην κεντρική Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης

31 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΥ
Απογοητευτική η συμμετοχή των αγροτών από την Πιερία στην εκδήλωση μνήμης - το μεσημέρι της Παρασκευής-  της αυτοθυσίας του Βασίλη Χαρισόπουλου που αυτοπυρπολήθηκε στις 27 Απριλίου του 1987 στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Δυστυχώς η απουσία του αγροτικού κόσμου ήταν περισσότερο από εμφανής,  στην εκδήλωση που διοργάνωσε για 2η συνεχή χρονιά ο Αγροτικός Σύλλογος Κατερίνης δια του Προέδρου του Γιώργου Χαρισόπουλου.
Την  εκδήλωση χαιρέτισαν οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι των Οργανώσεων παραγωγών και φορέων ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης Γιώργος Χαρισσόπουλος που συγκίνησε με τον λόγο του.
Στην τιμητική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Τσιμήτρης, ο Πρόεδρος του Α.Σ. Καρίτσας Διονύσης Φόλιος, οι εκπρόσωποι από τις Ομάδες Καπνού Λόφου Μηλιάς Βαγγέλης Γιαννώτας (Πρόεδρος) και ΝΕΟΚΟΠΑ Κολινδρού Γιώργος Σεραφειμίδης (Αντιπρόεδρος), ο Δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου Σταύρος Χαρέλας, η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης Μπέτυ Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης  Σπύρος Κουλκουδίνας καθώς και μικρός αριθμός αγροτών της περιοχής.

Περισσότερα...

 

Την Προεδρεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης θα διεκδικήσει ξανά ο Σπύρος Κουλκουδίνας

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές ανακοίνωσε και επισήμως ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος της Οργάνωσης Σπύρος Κουλκουδίνας. Στη δήλωσή του αναφέρει τα ακόλουθα:


«Στις 13 Μαΐου τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας καλούνται να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις της παράταξης.

Τις οργανώσεις που θα δώσουν την κρίσιμη μάχη των εκλογών και θα μεταδώσουν το νικηφόρο μήνυμα σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Στη διάρκεια των δυο ετών η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κατερίνης άνοιξε τις πόρτες της στην κοινωνία, ανέδειξε τις πολιτικές προτάσεις της Ν.Δ., δραστηριοποιήθηκε ενεργά καταθέτοντας προτάσεις, ενδυναμώνοντας τις σχέσεις της παράταξης με τους πολίτες και προέταξε ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Στο προσκλητήριο του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσουμε νέα ώθηση στις τοπικές οργανώσεις  δηλώνω παρών και θέτω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης διαθέτοντας τις δυνάμεις μου για τον κοινό στόχο.  Τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές και την υλοποίηση της πολιτικής πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάταξη της χώρας».

Περισσότερα...

 

Στο πλευρό του Γιώργου Νταντάμη ο Γιώργος Κυριακίδης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την απόφασή του να συνταχθεί με το συνδυασμό του Γιώργου Νταντάμη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δημοσιοποίησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Γιώργος Κυριακίδης. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σε μια εποχή που οι προκλήσεις για την κοινωνία είναι μεγάλες, δεν θα μπορούσα να απέχω από τις δημοτικές εκλογές. Επέλεξα συνειδητά να ταχθώ στο πλευρό του Γιώργου Νταντάμη, ενός ανθρώπου με ήθος, κοινωνική ευαισθησία, γνώστη των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων της πόλης μας και ικανού να δώσει μία νέα δυναμική στην Κατερίνη μας. Νιώθω μεγάλη τιμή να αποτελώ μέρος αυτής της συλλογικής  προσπάθειας».

Περισσότερα...

 

Τη δημιουργία Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης προτείνει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Μετά από δημόσιο κάλεσμα, την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με θέμα την ενδεχόμενη συμμετοχή της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η απόφαση της συνέλευσης λήφθηκε ομόφωνα και συνοψίζεται στην παρακάτω πολιτική πρόταση: Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας απευθύνεται προς όλες τις υποψήφιες παρατάξεις των επόμενων δημοτικών εκλογών και δηλώνει πως προτίθεται να συμπράξει με εκείνη την δημοτική παράταξη η οποία θα δεχτεί να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό της συγκεκριμένο αριθμό μελών της, υπό την προϋπόθεση, σε περίπτωση που η παράταξη αυτή κερδίσει τις εκλογές, να προβεί στη δημιουργία Αντιδημαρχίας Αληλλεγγύης, την διοίκηση της οποίας θα αναλάβουν τα εκλεγμένα μέλη της ΕΟΔνΠ.

Περισσότερα...

 

Υπότροφος για 7η χρονιά η Κατερίνα Νικολαϊδου

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟ ΤΡΟΦΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ – ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΑΚΟΜΗ 5 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Απριλίου, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Μαρούσι, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative)  και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση. η 19η Τελετή Απονομής Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη, με κεντρικό Ομιλητή τον Ολυμπιονίκη κολυμβητή ανοιχτής θάλασσας Σπύρο Γιαννιώτη.
Με την συνεργασία και των τριών Ιδρυμάτων που έχει διάρκεια μέχρι το 2020, δίνονται 41 υποτροφίες, για αθλητές/αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που αγωνίζονται σε ατομικά Ολυμπιακά αθλήματα, καθώς και στους νικητές Έλληνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Περισσότερα...

 

Οι… «ζέβρες» συμβάλλουν στην οδική ασφάλεια και στον Κορινό

ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ, ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΡΑΣΠΕΔΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στην συντήρηση της οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης), στην ουσιαστική βελτίωση της αστικής διαβίωσης μέσω της υλοποίησης σημαντικών εργασιών στο οδικό δίκτυο, συμβάλλουν οι  συστηματικές παρεμβάσεις, οι οποίες εκτελούνται καθημερινά, από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών, με έμφαση την τρέχουσα περίοδο, στη Δημοτική Ενότητα Κορινού.
Ανάλογες παρεμβάσεις εκτελούνται σε κεντρικούς και δευτερεύοντες οδικούς άξονες στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης, όπου κριθεί απαραίτητο και κατόπιν υπόδειξης της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου. Επιπλέον, αφορούν εργασίες συντήρησης των πινακίδων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, των φωτεινών σηματοδοτών, χρωματισμού των κρασπέδων επί των διασταυρώσεων. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται επίσης, στις διαγραμμίσεις διαβάσεων στις εισόδους των σχολικών συγκροτημάτων και στις διαβάσεις των πεζών στα φανάρια κ.α.

Περισσότερα...

 

Συντήρηση αγροτικών δρόμων στην Καλλιθέα

ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ & Η ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Οι εργασίες βελτίωσης των αγροτικών υποδομών, που εκτελούνται μεθοδικά και συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης, διευκολύνουν την  πρόσβαση των κατοίκων στα κτήματά τους, δημιουργούν ικανοποιητικές συνθήκες μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων, ενώ συμβάλλουν στην στήριξη του αγροτικού εισοδήματος.
Προς την κατεύθυνση αυτή, συνεργεία του Δήμου Κατερίνης εκτελούν καθημερινά, με όλα τα μηχανήματα που διαθέτουν (σκαπτικά, φορτωτή, ισοπεδωτές, φορτηγά), καθώς και με μισθωμένα μηχανήματα, σε κάθε Δημοτική Ενότητα, εργασίες συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας. Την τρέχουσα περίοδο, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν, στην συντήρηση του αγροτικού οδικού δικτύου, το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά αγρότες -  κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας.
Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος: «Με τον συντονισμό του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, σε συνεργασία με τους προέδρους όλων των κοινοτήτων και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα, την τόνωση  της αγροτικής οικονομίας του Δήμου μας καταγράφουμε τα προβλήματα, ιεραρχούμε και παρεμβαίνουμε άμεσα, δίνοντας λύσεις στον ευαίσθητο χώρο της πρωτογενούς παραγωγής».

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03 Μάιος 2018, 09.55
-46-----Έγινε ελάχιστα αισθητός από τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα τα...
03 Μάιος 2018, 09.53
-------17Ποιοι κινδυνεύουν να πάρουν δίπλωμα στα 20 έτη Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την οδήγηση, αλλά και τις ποινές για τυχόν εμπλοκή του 17χρονου σε...
03 Μάιος 2018, 09.51
--------48---- Η σορός του εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο απέναντι από το ΟΑΚΑ Νεκρός εντοπίστηκε ο Μάριος Καλομοίρης, που αγνοείτο από τις 30 Απριλίου. Ο 48χρονος...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ