Τα τμήματα υποδομής του ΑΜΣ Βατανιακού σε τουρνουά στα Τρίκαλα Ημαθίας

Tην Κυριακή 18/6/17 και ώρα 9:00 αναχώρησε η πολυπληθής αποστολή του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ με  γονείς και τα τμήματα: Προπαιδικό, Τζούνιορ και Προτζούνιορ  με το λεωφορείο τους από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου με προορισμό την όμορφη Ημαθία και συγκεκριμένα τα Τρίκαλα Ημαθίας για να παραβρεθούν   συμμετέχοντας στο τουρνουά του Α.Ο. ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ. Συμμετείχαν στο τουρνουά οι σύλλογοι: Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Οι αναμετρήσεις είχαν συγκλονιστικά αποτελέσματα, πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ και επιτυχίες για όλα τα τμήματα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ( Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ), όπου για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών που παρουσίασαν όλες οι ομάδες με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές τους.
Τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι».
Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ σύσσωμος με  τα τμήματά του, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τον τεχνικό δ/ντή και όλους τους γονείς όπως αρμόζει σε μια μεγάλη οικογένεια επισκέφθηκε την όμορφη περιοχή με τη μαγευτική τοποθεσία.   

Περισσότερα...

 

Σύγχρονοι εικαστικοί συνομιλούν με την αρχαία πολιτιστική κληρονομιά

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ  ΣΤΟ 46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

Σε μια αποστροφή του λόγου του ο Γάλλος συγραφέας Βίκτωρ Ουγκώ ευρισκόμενος ανάμεσα σε δημιουργούς της εποχής του και σε εκστατικό τοπίο, είχε πει: «Θεέ μου, πόσο διαφορετική είναι η ομορφιά στη Φύση και την Τέχνη».
Το ίδιο θα έλεγε και σήμερα αντικρίζοντας τους εικαστικούς-μέλη του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.), οι οποίοι το διάστημα 19 έως 23 Ιουνίου 2017 διάσπαρτοι στον επισκέψιμο χώρο των ανασκαφών του Δίου,  απεικονίζουν στους ζωγραφικούς καμβάδες τα έργα τους εμπνευσμένοι από τον πλούτο και τα ευρήματα της περιοχής. Το νερό που αποτελεί και την βασική ιδιαιτερότητα των ανασκαφών, οριοθετεί και το θεματικό πλαίσιο της πρωτοβουλίας που τιτλοφορείται: «Νερό και Αρχαιότητες».
Το όλο εγχείρημα που υλοποιούν από κοινού ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) και ο Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε., είναι το πρώτο από τα τέσσερα επί μέρους θεματολόγια και εντάσσεται στο φετινό συμπόσιο ζωγραφικής.

Περισσότερα...

 

Βίαιες οι αλλαγές στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΜΙΣΕΙΣ & ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Παρουσία πολλών ενδιαφερόμενων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Οι βασικές μεταρρυθμίσεις του Κοινωνικοασφαλιστικού Συστήματος μετά το Ν.4336/2015 και το Ν.4387/2016 - Ενοποίηση Ταμείων – Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης – Πλασματικά Έτη - Παράλληλη Ασφάλιση – Απασχόληση Συνταξιούχων – Συντάξεις Θανάτου». Οι ομιλητές από το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας όρισαν το πλαίσιο έτσι όπως έχει σχηματιστεί και θα είναι στη διάθεση του κοινού της Πιερίας στο μέλλον, με την ημερίδα να είναι το πρώτο βήμα μιας συστηματικής συνεργασίας με το Εργατοϋπαλληλικό  Κέντρο Κατερίνης. Συνεργαζόμενοι στην εκδήλωση ήταν ακόμα το 4ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης.

Περισσότερα...

 

Το «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος» έγινε 10 ετών!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΡΑΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες,
Νοιώθουμε  ιδιαίτερα περήφανοι διότι φέτος κρατάμε στα χέρια το 10ο  βιβλίο συμβάντων της αγαπημένης δράσης όλων των Πιεριαίων! Το «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος» και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου» έκλεισαν τα δέκα και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στη δική σας συμμετοχή!
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας καλούμε για μια ακόμη χρονιά να βάλετε το δικό σας λιθαράκι στην προσπάθεια φύλαξης των δασών μας.  Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κρατήσουμε τον εφιάλτη της φωτιάς μακριά από τον τόπο μας! Οι φόρμες συμμετοχής έχουν ανοίξει και η φύλαξη θα ξεκινήσει το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 από το παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου.
Επειδή οι πρώτες μέρες είναι πάντα δύσκολες, σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή τώρα, επιλέγοντας τις πρώτες ημερομηνίες. Αυτό θα είναι μεγάλη βοήθεια για τους συντονιστές της δράσης οι οποίοι πρέπει να καλύψουν τα κενά της πρώτης περιόδου.
Σας ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι!
ΥΓ: Φέτος στα παρατηρητήρια θα τοποθετηθούν βιβλία της δανειστικής βιβλιοθήκης.

Περισσότερα...

 

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:Συνεχίζονται οι εγγραφές για το πρόγραμμα «Γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω»

Λιγότερες από δυο εβδομάδες έμειναν μέχρι την έναρξη του Προγράμματος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης «Γνωρίζω την Θάλασσα και Παίζω» και οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μετά από δύο συνεχόμενα επιτυχημένα καλοκαίρια ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, το μοναδικό ναυταθλητικό σωματείο της Πιερίας, διοργανώνει και φέτος το πρόγραμμα,  από τις 03 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου 2017. Στα γαλανά νερά της Παραλίας Κατερίνης μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, όποιο παιδί ηλικίας 6 έως 12 ετών το επιθυμεί, αλλά και οι νεαροί αθλητές της κωπηλασίας και ιστιοπλοΐας θα έχουν την δυνατότητα να εξοικειωθούν με το θαλασσινό νερό, διασκεδάζοντας με ομαδικά παιχνίδια τόσο στη θάλασσα όσο και στην άμμο. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά θα αποβάλλουν τις φοβίες τους για το υγρό στοιχείο, ενώ παράλληλα θα βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην κολύμβηση. Τα παιδιά θα εκπαιδευτούν από γυμναστές και γυμνάστριες των Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στην κολύμβηση.  

Περισσότερα...

 

8 μετάλλια για τον ΝΟΚΑΤ στην Κοζάνη

28 ΑΘΛΗΤΕΣ & ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Με 28 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Κοζάνης «Ο Αλιάκμων», το Σάββατο 17 Ιουνίου. Οι αγώνες που περιελάμβαναν 15 αγωνίσματα όλων των αγωνιστικών κατηγοριών, πραγματοποιήθηκαν στον φυσικό κωπηλατικό στίβο της λίμνης Πολυφύτου και συγκέντρωσαν  πάνω από 350 συμμετοχές από 14 συλλόγους.  Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με τις οποίες ξεκίνησαν οι αγώνες κράτησαν για λίγο επιτρέποντας τη διεξαγωγή μόνο 5 αγωνισμάτων στο νερό. Στα αγωνίσματα αυτά οι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. κατέκτησαν ένα χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο κορασίδων με τις Κούρτη Κατερίνα και Τσαρούχα Μαρία, και τρία χάλκινα μετάλλια: 1) στη τετράκωπο παίδων με τους Τσαχουρίδη Σεραφείμ, Ζιώγα Κώστα, Καλαμπάκα Νίκο και Κετσιτζόγλου Κώστα, 2) στο διπλό σκιφ κορασίδων με τις Κυριακίδου Κωνσταντίνα και Κωστοπούλου Κατερίνα και 3) στο σκιφ παίδων με τον Τσαχουρίδη Σεραφείμ. Στην τέταρτη θέση του σκιφ νεανίδων τερμάτισαν οι αθλήτριες  Δανά Ζωή και Τσιτσίρα Ιωάννα, ενώ στην ίδια θέση τερμάτισαν και οι Μαρέτη Βασιλική και Καλαϊτζίδου Αναστασία στη δίκωπο κορασίδων.
Κατόπιν, ο άστατος καιρός επέβαλε την αναβολή και τελικά την διακοπή των αγώνων, και τα αγωνίσματα πραγματοποιήθηκαν στα κωπηλατικά εργόμετρα, όπου οι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. κατέκτησαν ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στο σκιφ παίδων ανάπτυξης με τον Ντέϊβι Κωνσταντίνο, 2 αργυρά μετάλλια : στο 2ΧΠ με τους Καλαμπάκα Νίκο και Παπανάκο Δημήτρη και στην τετράκωπο Νεανίδων με τις κορασίδες Κούρτη Κατερίνα, Κυριακίδου Κωνσταντίνα, Τσαρούχα Μαρία και Κωστοπούλου Κατερίνα που έχασαν για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο την 1η θέση, καθώς και 1 χάλκινο μετάλλιο στη δίκωπο παίδων με τους Νάστο Σωτήρη και Καριπίδη Σάββα.

Περισσότερα...

 

Ο Αθλητισμός ενώνει τους νέους των Εθνών

ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

Σ. ΧΙΟΝΙΔΗΣ: Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Πολυμελής αποστολή αθλητών – αθλητριών ηλικίας 12 έως 18 ετών από τον Δήμο Κατερίνης, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Παγκόσμια Μαθητιάδα, που διοργανώνεται το χρονικό διάστημα  22 έως 25 Ιουνίου, στο Klagenfurt της Αυστρίας.
Πρόκειται στην ουσία για μία μικρή Ολυμπιάδα (UNITED WORLD GAMES), στην οποία ο Δήμος Κατερίνης, με αφορμή την αδελφοποίησή του με το Moosburg της Αυστρίας έχει την τιμή να εκπροσωπεί τη χώρα μας, με την συμμετοχή 100 και πλέον νέων αθλητών – αθλητριών. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO και έχει την πολιτική - κρατική στήριξη της Αυστρίας.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23 Ιούνιος 2017, 10.34
2017-06-23-08-36-02 Νέο κύμα επιθέσεων με βόμβες μολότοφ, εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, ένταση και προσαγωγές, σημειώθηκαν τη νύχτα γύρω απο το Πολυτεχνείο. Γύρω στις...
23 Ιούνιος 2017, 10.32
-----99--200--------99--200-ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 99χρονος στην Καλλιθέα, ο οποίος έπεσε θύμα διάρρηξης μαζί με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με...
23 Ιούνιος 2017, 10.31
-e-Σώος ένας φοιτητής που επέβαινε στο ελικόπτερο και είχε ζητήσει από τον χειριστή να τον κάνει μία βόλτα - Μαζί τους είχε επιβιβαστεί και ο υπάλληλος...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ