Ακου να δεις της 13 Μαρτίου 2018

tsimponidisΠεριμένω να δω εισβολή του Ρουβίκωνα στις φυλακές του Κορυδαλλού.  Να πάνε να πιουν καφέ με τους έγκλειστους του οικονομικού εγκλήματος, ονόματα δεν λέω υπολείψεις δεν θίγω! Παρακαλώ μην με απογοητέψετε!

Διαμαρτύρομαι εντόνως προς τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν έδωσε χαρτοφυλάκιο στην Μεγαλοοικονόμου, στον Παπαχριστόπουλο, στην Αυλωνίτου και σε τόσα ακόμη άξια και επικοινωνιακά πρόσωπα της κυβερνητικής συμμαχίας. Κάνουν την διαφορά!

Ό,τι είναι αντιΣΥΡΙΖΑ η ΕΡΤ το κόβει;;; Ελάτε καλέ. Αποκλείεται. Κάποιο λάθος θα έγινε!

Μπορεί να μην κατάφερε να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο συμπαθής και πάλαι ποτέ Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης, πέτυχε όμως να γίνει υφυπουργός στην παρούσα κυβέρνηση. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει μάλλον εύκολο έργο στην κριτική που θα του ασκήσει!

Το πολύ χρήσιμο θρησκευτικό Συνέδριο, που έφερε στην Πιερία μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος το Νοέμβριο του 2016, έβαλε τα θεμέλια για την ανάπτυξη αυτού του είδους τουρισμού,  από το οποίο θα έχει τεράστια οφέλη και η τοπική μας κοινωνία. Αρκεί, βέβαια, σ’ αυτήν την κατεύθυνση να κινηθεί και η αυτοδιοίκηση δημιουργώντας και ενισχύοντας τις υποδομές!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 6 Μαρτίου 2018

tsimponidis

 

Τεράστιο θέμα η ύπαρξη φοιτητών και σπουδαστών σε μια πόλη. Επειδή τυγχάνει να μετακινούμαι προς Λάρισα, που έχει και σύγχρονο πανεπιστήμιο αλλά και τεράστιο ΤΕΙ, είναι γεγονός ότι της δίνει άλλη ώθηση και άλλη πνοή και μάλλον θα πρέπει να πιέσουμε για την δημιουργία νέων  τμημάτων ΤΕΙ ή και ΑΕΙ στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας!

Στον επίλογο του χειμώνα είδαμε και πάλι άσπρη μέρα. Έστω κι έτσι το καταχαρήκαμε και το χρειάζεται και η μητέρα φύση για να λειτουργήσει!

Να τους χαιρόμαστε. Στο νέο αίμα που εισέρρευσε στην κυβέρνησή μας αναφέρομαι. Τώρα, πόσο νέο αίμα είναι ο Φώτης Κουβέλης είναι άλλη υπόθεση, αλλά έγινε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Υπουργός και αυτός. Για λίγο το έχετε;

Η Πιερία όμως πάλι στην απέξω στον ανασχηματισμό. Μπέττυ, Χαρίλαε και Στέργιο υπομονή. Next time! (Αν βέβαια υπάρξει και δεν σας προλάβουν τίποτα πρόωρες εκλογές…)

Πολύ ενδιαφέρων ο λεκτικός πόλεμος της πάλαι ποτέ πανίσχυρης αριστερής Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον σημερινό σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού της κυβέρνησης Καρανίκα. Δουλειά δεν είχε ο διάολος…

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 27 Φεβρουαρίου 2018

tsimponidis

•Απαιτείται η προσοχή πολιτών των Δήμων Κατερίνης  (αρκετών δημοτικών διαμερισμάτων) και Δίου Ολύμπου,  που έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν συμβόλαια για τα ακίνητά τους στο Κτηματολόγιο, διαφορετικά σε μια 7ετία τα  χάνουν και περιέρχονται στο αδηφάγο Ελληνικό δημόσιο.  Ρωτήστε, ενημερωθείτε και ψαχτείτε γενικά γιατί η   ημερομηνία εκπνέει στις 30 Απριλίου 2018…

Σκηναί απείρου κάλλους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας και που υποχρεωτικά τους ψηφίζεις όλους αυτούς!

Λες και το κάνουν επίτηδες τα ιδιωτικά κανάλια για να μας συγχύζουν περισσότερο. Ολοένα και αυγατίζουν τις ανίερες και πανομοιότυπες τούρκικες σαπουνόπερες, που έχουν τον τρόπο να περνάνε και τα μηνύματά τους. Βλέπετε είναι πολύ φτηνές και έχουν καπαρώσει το δικό τους κοινό. Οι συστάσεις περί μποϋκοτάζ πάνε στράφι στην προκειμένη περίπτωση!

Μήπως πρέπει η επίσημη πολιτεία να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο με το θέμα εξάπλωσης της ιλαράς στην χώρα μας πριν θρηνήσουμε πολλά θύματα;

Το θανατικό συνεχίζεται στην περιοχή μας. Χάσαμε σε ηλικία μόλις 53 ετών τον καλό φίλο και οικογενειάρχη Δημήτρη Κυριακού, που υπηρέτησε ως Διευθυντής στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, αλλά και Αντιδήμαρχος Κατερίνης επί Δημάρχου Μενέλαου Τερζόπουλου πολλά χρόνια πριν, και με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί. Τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 20 Φεβρουαρίου 2018

tsimponidis

 

Από 0,75 λεπτά το κουτάκι η Ασπιρινούλα πήγε απευθείας στο 1 Ευρώ και εμείς ψάχνουμε να βρούμε άκρη στο σκάνδαλο  Novartis. Την τύφλα μας!


Και γιατί τάχα να μετονομαστεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ή τα υπεραστικά ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη σε «Νίκος Γκάλης»; Εναλλακτικά υπάρχουν τα «Γιώργος Κούδας», «Σάκης Ρουβάς»,  «Κώστας Χατζηχρήστος», «Θανάσης Βέγγος» κλπ. Χάθηκε το μέτρο, χάθηκε τελείως η μπάλα, Δήμαρχε της συμπρωτεύουσας!

Μην θεωρήσετε καθόλου απίθανο ή εντυπωσιακό στο τέλος να  απελευθερώσουν τον Κουφοντίνα ή οποιονδήποτε άλλο από τα μέλη της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης που για χρόνια απασχολούσε την χώρα μας!

Πυροβόλησαν υπάλληλο της ΔΕΗ  που πήγε να κόψει το ρεύμα σε κάποιον ταβερνιάρη στην Αθήνα και το κάνανε θέμα. Δηλαδή, τι θα έπρεπε, να τον κεράσει μήπως και καφέ; Κάποιοι στην εξουσία δεν καταλαβαίνουν Χριστό! (Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγκρίνω την πράξη!)

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 13 Φεβρουαρίου 2018

tsimponidis

Και φυσικά μην ξεχνάτε οι ερωτευμένοι και ερωτευμένες πως την  Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος, οπότε λειτουργήστε ανάλογα για να μην  ακούτε τα εξαμάξης από τον-την σύντροφό σας!

Η απόφαση του Μητροπολίτη μας κ. Γεωργίου να συμμετάσχουν οι ενορίες της Πιερίας στα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών για το θέμα της Μακεδονίας μας, ήταν στην πολύ σωστή κατεύθυνση. Αποδεικνύει με τον πλέον ηχηρό τρόπο ο Σεβασμιώτατός μας πως έχει αντανακλαστικά ενός γνήσιου και αυθεντικού πνευματικού ηγέτη των πολιτών του νομού μας. Μια απάντηση στους όποιους επικριτές του! Για την Πιερία μας είναι τύχη και τιμή να έχουμε τον Σεβασμιώτατο εδώ…

Και τώρα που έγινε και το συλλαλητήριο των Αθηνών τι έχουν να πουν κάποιοι υπερδημοκράτες, που χαρακτήριζαν συλλήβδην χρυσαυγίτες και χουντικούς όσους βρέθηκαν σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη; Καλύτερα λουφάξτε στην γωνία σας!

Το να θέλουν κάποιοι να υποβαθμίσουν την τεράστια δυναμική της συμμετοχής του κόσμου στο συλλαλητήριο των Αθηνών το καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι πολύ γλυκιά η καρέκλα και τα φράγκα της εξουσίας. Αλλά δεν απευθύνεστε σε χαχόλους αγαπητοί κυβερνώντες!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 6 Φεβρουαρίου 2018

tsimponidis

Συνεχίζω να επιμένω πως ο ΕΝΦΙΑ είναι από τους πλέον απαράδεκτους και επαίσχυντους φόρους των Ελλήνων. Χειρότερός του ο κεφαλικός φόρος επί Τουρκοκρατίας, αν και πάλι δεν ξέρω ποιος είναι ο χειρότερος πραγματικά!

Μια πετυχημένη και δοκιμασμένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Έτσι και τον Αποστόλη Τζιτζικώστα θεωρώ ότι δεν τον ακουμπάει τίποτα και κανένας. Μέχρι τις εκλογές, βέβαια, θα ακούσουμε πολλά και διάφορα, αλλά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει αντίπαλο, όπως όλα δείχνουν αυτήν την στιγμή!

Ντροπή χαρακτήρισε το συλλαλητήριο των Αθηνών για την Μακεδονία μας ο μέγας και τρανός πάλαι ποτέ τσάρος της Οικονομίας μας, Γιάνης Βαρουφάκης. Ναι, ναι, είναι αυτός που για 7 ολόκληρους μήνες το 2015 διαπραγματευότανε τάχα μου για λογαριασμό όλων μας και μετά την «έκανε» με πλάγια βηματάκια από τον ΣΥΡΙΖΑ. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς σύντροφε!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 30 Ιανουαρίου 2018

tsimponidis

Δύσκολη υπόθεση να θες να βαφτίσεις το ψάρι σε κρέας, αλλά ευτυχώς υπάρχουν 4 κρατικά  κανάλια που προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψή τους σε μια κατάσταση που ζούμε στην καθημερινότητά  μας!

Δεν χρειάζεται κανένας ειδικός τεχνοκράτης ή επιστήμονας για να μας πει πόσοι Έλληνες Μακεδόνες και όχι μόνον, ήταν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο ανεπανάληπτο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Οργή λαού για τα όσα ακούμε ακόμη κι αυτές τις ημέρες από την γνωστή γραφική μειοψηφία των λίγων και κολλημένων στις καρέκλες τους!

Θεωρώ υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τους σύντεκνους από την Κρήτη που παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο της Μακεδονίας μας και απέδειξαν το πόσο συμπάσχουν μαζί μας στο μείζον αυτό θέμα!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στην πλειοψηφία του κόσμου η απουσία της ΕΡΤ από την ζωντανή μετάδοση του συλλαλητηρίου της Μακεδονίας μας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται βέβαια. Κρίμα, γιατί από εμάς πληρώνεται η ΕΡΤ και δεν επιτρέπεται να κάνει τα χατίρια κανενός κυβερνητικού! (Κι αυτό το υποστηρίζω χτες, σήμερα αλλά και αύριο, που αλλάζει η όποια κυβέρνηση!)

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 23 Ιανουαρίου 2018

tsimponidis

Αν και δεν  υπάρχει τίποτα απολύτως πρόωρο από την στιγμή που κυβερνούν από τις 25  Γενάρη του 2015 και άρα κλείνουν 3 χρονάκια ζόρικης διακυβέρνησης και ας λένε οι ίδιοι

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 19 Ιανουαρίου 2018

tsimponidis

Μην στραγγαλίζετε τον ιδιώτη επιχειρηματία που αγωνίζεται να κρατήσει την επιχείρησή του ανοιχτή και ζωντανή δίνοντας το αίμα (ΦΠΑ)  στο αδηφάγο Ελληνικό κράτος και εργασία στον απλό πολίτη!

Γιορτές ήταν και πέρασαν. Και πέρασαν γρήγορα έχω την εντύπωση. Μην ανησυχείτε όμως αφού το Άγιο Πάσχα πέφτει φέτος πολύ νωρίς, στις 8 Απριλίου,  οπότε γρήγορα θα έρθουν και τα καρναβάλια. Τα κανονικά καρναβάλια εννοώ, γιατί από τα άλλα πήξαμε!

Τι να περιμένει κανείς από τη νέα χρονιά που υποδεχτήκαμε; Ό,τι και να ευχηθεί κανείς νομίζω ότι είναι τελείως ανέφικτο και ουτοπικό αφού η κυβερνητική πολιτική είναι εξοντωτική για όλους μας και μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε απόγνωση και εξόντωση!

Φήμες και πληροφορίες ότι η κυβέρνηση μετά την φορολόγηση της σακούλας θα φορολογήσει και τις σακούλες στα μάτια, αλλά και τις σακούλες στις κοιλιές μας δεν επιβεβαιώθηκαν αλλά και δεν διαψεύστηκαν. Θεωρούνται βέβαια κακόβουλες και ανυπόστατες!

Δηλαδή, για να το καταλάβω κι εγώ καλά: υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που όντως πιστεύει ότι τον προσεχή Αύγουστο η χώρα μας θα βγει από τα μνημόνια και ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε έστω και μια μικρούλα ανασούλα;

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 12Δεκεμβρίου 2017

tsimponidis

Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά έρχονται και θα πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι και να ρωτάμε για τον γείτονα και τον οικονομικά αδύναμο συμπολίτη μας! Κι όχι απλά να ρωτάμε αλλά να βοηθάμε όσο κι όπως μπορούμε!

Αποτελεί χαρά για όλους εμάς τους φίλους της Σμαρώς Γιαννούλη η εκλογή της στο ΔΣ του Επιμελητήριου Πιερίας. Προσωπικά δεν με εκπλήσσει γιατί γνωρίζω το πάθος, την εργατικότητα και το πείσμα που την διακρίνει σε ό,τι κάνει. Είμαι βέβαιος ότι θα βάλει την πινελιά της και θα αφήσει το στίγμα της και στο νέο της ρόλο στον οποίο εύχομαι να πετύχει. Άλλωστε διαθέτει πλούσια εμπειρία από την συμμετοχή της σε θεσμικά συλλογικά όργανα!

Χτυπάνε αβέρτα την βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη για την ραγδαία πτώση στην τηλεθέαση της εκπομπής της στον ALPHA και κάποιοι μάλιστα  βιάζονται να την συνταξιοδοτήσουν. Δεν συμμερίζομαι καθόλου αυτήν την άποψη, αφού για λίγα ακόμη χρόνια η μπογιά της περνάει…

Απορία: με την ολοκλήρωση εκλογής της  Φώφης στην ηγεσία της κεντροαριστεράς ο ΓΑΠ άραγε έχει ηρεμήσει τώρα ή συνεχίζει να υποσκάπτει την πορεία που θα χαραχθεί;

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 5ης Δεκεμβρίου 2017

tsimponidis

Σε λίγο κλείνετε 3 χρόνια  στην ζωή μας και τα άλλοθί σας περιορίζονται δραστικά. Καθημερινά, όμως συνεχίζετε να μας αποδεικνύετε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός, πολύ πολύ γυμνός!

Φροντίστε να δώσετε το συντομότερο δυνατόν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ στους δικαιούχους οικογενειάρχες για να καλύψουν καμιά τρύπα στις πάμπολλες υποχρεώσεις τους και μην περιμένετε να το κάνετε αυτά τις παραμονές των γιορτών των Χριστουγέννων, με την ψυχή στο στόμα. Άλλωστε και η τοπική αγορά έχει να καλύψει τις δικές της ανάγκες! Άνθρωποι είναι και οι μαγαζάτορες και οι επαγγελματίες μας!

Αστεία αστεία μετράμε αντίστροφα για την γιορτή των Χριστουγέννων και την αλλαγή της χρονιάς. Έλα σιγά σιγά να δοθεί και λίγο χρώμα στην μουντή καθημερινότητά μας!

Μέχρι και η όντως πετυχημένη καθημερινή σειρά «Έλα στην θέση μου», που μεταδίδεται από τον Alpha, θέλει να μας πει ότι κουμάντο σ’ αυτήν την χώρα δεν κάνουμε εμείς αλλά οι φίλοι μας οι Γερμανοί. Και να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για μια κοινωνική σειρά που ως στόχο έχει την καθημερινή μας διασκέδαση. Διασκέδαση να σου τύχει…

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15 Μάρτιος 2018, 14.03
2018-03-15-12-04-30Για ποιες παραβάσεις αφαιρείται άμεσα το δίπλωμα οδήγησης και οι πινακίδες Μπροστά σε ένα νέο τοπίο για την κυκλοφορία στους δρόμους και τις παραβάσεις...
15 Μάρτιος 2018, 13.59
-------40--Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Σταμάτα, με άνδρα που σκότωσε τη σύντροφό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Το συμβάν σημειώθηκε τα...
15 Μάρτιος 2018, 13.58
2018-03-15-11-59-26 Οι διαδηλωτές κάλεσαν σε μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα καθώς και σε «πάγωμα» των τουριστικών επισκέψεων στη γείτονα Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ