Ακου να δεις της 27ης Ιουνίου 2017

tsimponidis

Τρέξτε να υποβάλετε την φορολογική σας δήλωση μέχρι το τέλος Ιουνίου  γιατί αν δεν την υποβάλετε
θα μπλέξετε άσχημα….

Με αφορμή τον πολύ άστατο καιρό το δίμηνο Μάιος και Ιούνιος μήπως θα πρέπει οι κυβερνώντες να δούνε έναν τρόπο να στηρίξουν τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα και μετράνε μεγάλες ζημιές στους ήδη πενιχρούς τους τζίρους;

Το να στήνονται 7-8 νοματαίοι καθημερινά, πρωί ή απόγευμα, πάνω από ένα γυάλινο ή πλεξιγκλάς τραπέζι και να σχολιάζουν χλιαρά και ανέμελα αλλά με ύφος ειδικού τα όσα συμβαίνουν στην σόου μπιζ, προσωπικά το βλέπω αστείο. Το να θέλουν να επιβάλλουν όμως την άποψή τους σε πολιτικά τεκταινόμενα στον τόπο το θεωρώ αν μη τι άλλο γελοίο!

Χρήμα με ουρά από τις τράπεζες για την δημιουργία τηλεοπτικών σποτ, όπου η φαντασία οργιάζει. Απλά ενδιαφέρονται για όλους μας αφού εκ των πραγμάτων θα πρέπει να περνάμε από τα ιδρύματα αυτά και να…  προσκυνάμε. Κι αν το καλοσκεφτείς το κόστος δημιουργίας και μετάδοσης πάλι εμείς το πληρώνουμε συνέλληνα!

Ένα ακόμη τεράστιο ξενοδοχειακό συγκρότημα ετοιμάζεται να δημιουργήσει Ελληνορώσος μεγιστάνας επενδυτής στην Χαλκιδική. Αν είναι στο πλαίσιο της επιθυμητής ανάπτυξης καλώς να έρθει!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 20ης Ιουνίου 2017

tsimponidis

Διαπιστώνω με θλίψη πως μας λείπει ολοένα και περισσότερο η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και στην κοινωνία της  Πιερίας μας. Το «έχω κι εγώ τα προβλήματά μου» σήμερα,  αύριο χωρίς να το καταλάβουμε γινόμαστε το ίδιο το πρόβλημα. Δεν είπα να γίνουμε και Ρομπέν των Δασών!

Τώρα που μπήκαμε για τα καλά στην καλοκαιρινή σαιζόν θα πρέπει οπωσδήποτε να μπούνε διευκρινιστικές πινακίδες στην είσοδο του νέου Βόρειου κόμβου για όσους έρχονται από την Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Έδεσσα και θέλουν να πάνε για ένα μπανάκι στην Παραλία Κατερίνης, γιατί οι περισσότεροι θα μπερδευτούν και θα βρεθούν στην πόλη μας!

Γνωστός μου επισκέφτηκε πρόσφατα τη Νότια Αλβανία και έχει πάθει πλάκα από την τραγικότητα των υποδομών (κυρίως του οδικού δικτύου) της γείτονος. Τουλάχιστον εμάς μας μένουν οι υποδομές αυτές, με όλα τους τα αξεσουάρ (λέγε με άπειρους σταθμούς διοδίων!)

Εντυπωσιακή η σχέση του μόνιμου φρουρού του αείμνηστου Κώστα Μητσοτάκη με τον Μανούσο Γρυλλάκη. Από τις πολύ σπάνιες και όμορφες ανθρώπινες σχέσεις που υπάρχουν και που αγγίζουν τα όρια της υπερβολής!

Ωρίμασε όσο ποτέ άλλοτε το πράμα για να γίνει δραστική μείωση του αριθμού των Βουλευτών στην Ελλάδα. 100 και πολλοί θα είναι!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 13ης Ιουνίου 2017

tsimponidis

15 νέα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ  αγοράζει μέσω του ΕΣΠΑ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με απόφαση του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα. Όταν η  Αυτοδιοίκηση υποκαθιστά το κράτος τα αποτελέσματα μόνον θετικά μπορεί να χαρακτηρίζονται!

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Ανδρέας Παπανδρέου ξαναβρέθηκαν, λοιπόν, μετά από αρκετά χρόνια και σίγουρα πολλά θα έχουν να πούνε οι δυο τους.

Επί ποδός πολέμου οι κάτοικοι της Θράκης για την κατασκευή νέων σταθμών διοδίων που γίνονται στην περιοχή τους, στο ύψος της Εγνατίας Οδού, αλλά και σε κάθετες οδούς του δρόμου αυτού. Και αυτοί που ήταν στο κίνημα «Δεν Πληρώνω», που βρίσκονται και σ’ αυτές τις περιοχές; Κι ακόμη δεν είδαμε τίποτα και εμείς εδώ στην περιοχή μας, που έχουμε το προνόμιο να έχουμε 3 σταθμούς διοδίων (Λεπτοκαρυά, Αιγίνιο και Μάλγαρα)…

Έχουμε να δούμε και να νοιώσουμε πολλά ακόμη από το νέο Πλανητάρχη Ντόναλντ Τράμπ. Όχι ότι αν έβγαινε η Χίλαρι Κλίντον θα ζούσαμε και καμιά ζωή χαρισάμενη. Όπλα και πολεμικά εφόδια πουλάνε και οι δύο και δεκάρα δεν δίνουν για τον παράγοντα άνθρωπο!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 30ης Μαίου 2017

tsimponidis

Είναι μάνα στο να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο. Ποντάρουν στο χαμηλό μας πνευματικό επίπεδο και τους βγαίνει. Να δω μέχρι πότε….


Σημειώνω τη δήλωση Τσακαλώτου πως μέχρι το τέλος του 2017 θα αρθούν τα capital controls, που έχουν καταστρέψει επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Αν βέβαια μέχρι τότε θα υπάρχουμε και ως χώρα…

Μην περιμένετε κανέναν Μακρόν να μας σώσει. Αυτοί σώζουν μόνον το Ευρωπαϊκό τους τομάρι και πέραν αυτού ουδέν!

Όταν ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Πανούσης εκφράζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο για τη σημερινή κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι «δεν σέβεται τους κανόνες της Δημοκρατίας» τότε κάτι πρέπει να συμβαίνει. Είναι όμως γλυκιά η εξουσία και το μέλι που προσφέρει σύντροφοι!

Είδανε την μείωση της επίσημα καταγεγραμμένης ανεργίας κάποιοι και αναθάρρησαν. Τη μη καταγεγραμμένη ανεργία δείτε σύντροφοι, που πλέον κανένα σπίτι και καμία οικογένεια δεν έχει τουλάχιστον από 1 άνεργο!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 23ης Μαίου 2017

tsimponidis

Επειδή κάποιοι έχουν επιλεκτική μνήμη ή σε κάποιους αυτό βολεύει απόλυτα, να ρωτήσω αν
θα τελειώσει κάποια στιγμή το μαρτύριο των capital controls που όλους μας, μας ταλαιπωρεί αφάνταστα και σε λίγο κλείνουν και 2 χρονάκια από την  αποφράδα ημέρα που ξεκίνησαν καταστρέφοντας  το επιχειρείν; (Γιατί τότε αυτοί που μας κυβερνούν μιλούσαν για κάτι… μήνες, μόνον!)


Αμφιβάλει κανείς ότι ήδη μπήκαμε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο όπου άλλα θα προέχουν;

Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω θερμά τους 153 νέους σωτήρες της χώρας μας που ψήφισαν και το 4ο Μνημόνιο. Ζωή σε λόγου μας!

Η πρόσφατη επανεκλογή του Χρήστου Λάζου στην Προεδρία του Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης δεν είναι ουδόλως τυχαίο γεγονός, αφού έχουν γίνει πράματα και θάματα στην θητεία του και μάλλον ο επανεκλεγείς Πρόεδρός του θα πρέπει να θέσει εαυτόν υποψήφιο και στα κοινά της Αυτοδιοίκησης, ας πούμε!

Το νου σας σε επιτήδειους που κάνουν εράνους στην περιοχή σας τάχαμου για την ανέγερση Ιερού Ναού ή για κάποιον κοινωνικό σκοπό. Να είστε πολύ επιφυλακτικοί και ακόμη πιο δύσπιστοι, απαιτώντας βεβαιώσεις και παραστατικά που να επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 9ης Μαίου 2017

tsimponidis

Καλοκαίρι έρχεται. Για ανασκουμπωθείτε εσείς με τα όμορφα σώματα για να μην κομπλάρουμε  εμείς οι χοντροί και πλαδαροί!

Τι να συγκρίνεις στην ιστορία της Ευρώπης, το ότι κάποτε ήταν ένας Βίλλυ Μπράντ, που άστραφτε και βρόνταγε και είχε κοινωνικό πρόσωπο, με την σημερινή καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, που το μόνο πράμα που την ενδιαφέρει είναι η προκοπή και ανάπτυξη της Γερμανίας και πέραν αυτού ουδέν;

Άλλοι κάνουν τηλεόραση αναμεταδίδοντας τους αγώνες μεταξύ ενήλικων, που σίγουρα προσφέρουν ένα κάποιο θέαμα και οικονομάνε τα άντερά τους και κάποιοι άλλοι προσπαθούν να επιζήσουν και να επιπλεύσουν -σαν φελλοί- σε ένα σύστημα που θα τους έχει για τα καλά τοποθετήσει στο περιθώριο ως παιδιά ενός κατώτερου θεού! (Καθένας διαλέγει και παίρνει ότι του γουστάρει περισσότερο!)

Άμεση εξυπηρέτηση από εργαζόμενους στο πάλαι ποτέ ΙΚΑ Κατερίνης, που επιβεβαιώνουν ότι έτσι πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον πολίτη, που τον σύστημα τον οδηγεί σε μια δαιδαλώδη διαδικασία που κάνει τα εύκολα πολύ δύσκολα. Για να μην λένε κάποιοι ότι γράφουμε μόνον τα στραβά και ανάποδα!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 2ης Μαίου 2017

tsimponidis

Είναι τραγικό και μέγα το σκάνδαλο με τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που συνεχίζουν να καταφτάνουν σε όλους μας αλλά κανείς δεν ασχολείται με το θέμα αυτό που σαφώς και θα έπρεπε. Τέλειωσε και το αίμα που δίναμε αλλά κανείς δεν φιλοτιμείται να επιληφθεί του θέματος όπως πρέπει. Και οι μεν και οι δε…

Είναι σίγουρο ότι πρωί πρωί ο αγαπητός στο κοινό τηλεδημοσιογράφος  Δήμος Βερύκιος κάτι πρέπει να παίρνει πριν βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Δεν εξηγείται διαφορετικά το όλο θέαμα!

Η ασυδοσία χρήσης της δημοσιογραφικής ιδιότητας από τον καθέναν μάλλον έχει συνεπακόλουθα που βλέπουμε και ζούμε εσχάτως. Όχι ότι δεν ήταν έτσι και τα προηγούμενα χρόνια. Η επιδημία του διαδικτύου όμως άλλαξε προς το πολύ χειρότερο την κατάσταση αφού αμαθείς και ημιμαθείς συνωστίζονται στο διαδίκτυο, όπου μάλιστα κάποιοι για λίγα κλικ παραπάνω σε στέλνουν και στον άλλο κόσμο πριν την  ώρα σου!

Ειδικότητα επαγγέλματος: κριτής σε talent show. Με τις αναδουλειές που έχουν πέσει στη σόου μπίζνες μια χαρά είναι. Μάζευε κι ας είναι ρώγες όπως λέει ο λαός!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 25ης Απριλίου 2017

tsimponidis

Τα χάπια μας και τον σταυρό μας για να πάμε να υποβάλλουμε την φορολογική
μας δήλωση συνέλληνες!

Για πολλοστή φορά οι μάντεις της τρύπιας δεκάρας που προέβλεπαν για το Πάσχα ότι θα κάνει χιόνια και κρύο διαψεύστηκαν παταγωδώς, αφού από τον… Φεβρουάριο μας είχαν πρήξει ότι θα κάνει ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία δεν τα είδαμε ούτε στο ελάχιστο!

Για άλλα και άλλα πετάνε τα χρήματα οι κυβερνώντες, για την έλευση του Αγίου Φωτός δεν μπορούσαν να διαθέσουν, και μπράβο στο συνδικαλιστικό Όργανο των Ελλήνων Αστυνομικών για την πρωτοβουλία τους να πληρώσουν αυτοί. Αποδεικνύουν το πόσο πραγματικά Έλληνες χριστιανοί είναι!

Μόλις 31 χρονών γυναίκα που έχει ιδεολογικό υπόβαθρο την δημοκρατία και την αριστερά, επικεφαλής του υπουργείου Εργασίας, συνεχίζει να υπηρετεί την λιτότητα και την δραστική περικοπή των συντάξεων. Αμετανόητη λέει ότι σώζει την χώρα αυτή την στιγμή που απλά διεκπεραιώνει τα όσα αποφασίζουν οι φιλελέδες του ΔΝΤ και οι δανειστές μας!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 18ης Απριλίου 2017

tsimponidis

Έρχεται και η Επέτειος της 21ης Απριλίου όπου θα βγούνε οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι δημοκράτες της κυβέρνησης που ψηφίζουν με  ευκολία μνημόνια και πετσοκοψίματα συντάξεων, να μας μιλήσουν για  Δημοκρατία. Όπως εκείνη η Δαμανάκη που στα γεράματα της διορίστηκε σε κάποια πολυεθνική και λαμβάνει 8500 Ευρώ το μήνα. Μην τσιμπάτε συνέλληνες!

Η Κοινοτική Επίτροπος Κορίνα Κρέτσου, που ήρθε στη χώρα μας να μας κάνει και μαθήματα ιστορίας, είναι η κορυφή του παγόβουνου για το πώς μας αντιμετωπίζουν οι «αδελφοί» μας οι Ευρωπαίοι. Η πολλή μας ευγένεια και η υπερβολική μας «Δημοκρατία» βλάπτει την υγεία όλων μας. Αυτήν την Ευρώπη θέλουμε τελικά; Αυτή η Ευρώπη μας αξίζει συνέλληνες; Όχι βέβαια…

Οι «άλλοι» στα 5 χρόνια 2 μνημόνια. Ετούτοι σε περίπου 2 χρόνια 2 ακόμη μνημόνια και θέλουν να μας το παρουσιάσουν σαν επιτυχία. Μα για πόσο χάνους μας θεωρείτε;

Να τρέμει το φυλλοκάρδι σου μην σου έρθει παραφουσκωμένος λογαριασμός της ΔΕΗ, που να έχει τετραψήφιο νούμερο, τον οποίο βεβαιότατα πρώτα πρέπει να πληρώσεις και στην συνέχεια να υποβάλλεις την όποια ένσταση προβλέπεται, για να μπλέξεις μετά στην γνωστή ατελείωτη γραφειοκρατική διαδικασία του απύθμενου Ελληνικού δημοσίου!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 4ης Μαρτίου 2017

tsimponidis

Ας καταλάβουν κάποιοι επιτέλους πως η επικοινωνία δεν
είναι το άπαν στη χώρα αυτή κι επειδή «έκατσε» να έχει
κάποιος το «χάρισμα» δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι κάθε μέρα θα είναι Χριστούγεννα. Ακόμη κι αν νομίζουν πως απευθύνονται κάποιοι σε κοπάδι προβάτων που ανθίσταται
μόνον μέσω των social media (Facebook, Twitter, Instagram κλπ)…

Όλο και περισσότεροι 40άρηδες διαμένουν με τους γονείς τους την σήμερον, ελέω κρίσης, κάτι που πριν ελάχιστα χρόνια ούτε για την πλάκα δεν συνέβαινε. Κι όσο αντέξουμε ακόμη συνέλληνες!

 

Με αφορμή την πρόσφατη παρέλαση της 25ης Μαρτίου έχω την εντύπωση ότι τα κορίτσια έχουν συμμορφωθεί όσον αφορά το μήκος της φούστας για το οποίο γινόταν τόσος λόγος στο πρόσφατο παρελθόν. Κοίτα να δεις που οι αριστεροί συμμάζεψαν τα πράματα σε αυτό το θέμα!

 

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 28ης Μαρτίου 2017

tsimponidis

Μόλις 11.000 συνέλληνες έχουν αυτοκτονήσει την περίοδο της οικονομικής κρίσης, αλλά ακόμη και 100.000 να γίνουν δεν νομίζω ότι θα ιδρώσει το αυτί κανενός βολεμένου πολιτικού που απολαμβάνει παχυλού μισθού και πάμπολλων προνομίων που έχει καθιερώσει η επίσημη πολιτεία. Ψιλά γράμματα όλα αυτά για ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς μας!


Οι τύποι τύπου Ντάισενμπλουμ στην «Ενωμένη Ευρώπη» έρχονται και παρέρχονται αλλά η αγάπη μένει φίλε ξεπουπουλιασμένε Βορειοευρωπαίε παλιοχώριατε. Το κακό είναι πως το είδος αυτό δεν πρόκειται να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Αντίθετα όλο και κάπου θα τον βολέψουν οι όμοιοί του αφού «κατάφερε» να μην επανεκλεγεί!

Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει η επίσημη πολιτεία να ασχοληθεί και με το θέμα των νεκρών από την γρίπη που φτάσανε τον χειμώνα τους 100 και να μην παρακαλάνε μόνον να φτιάξει ο καιρός;

Με την ραγδαία αύξηση των σταθμών διοδίων ανά την Ελλάδα είναι περισσότερο από σίγουρο ότι θα μειωθούν δραστικά και τα τροχαία δυστυχήματα, αφού υπερδιπλασιάζουν τις τιμές τους οι εταιρίες ενώ το επίσημο κράτος είναι ανίκανο να κάνει έστω και το παραμικρό!

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23 Ιούνιος 2017, 10.34
2017-06-23-08-36-02 Νέο κύμα επιθέσεων με βόμβες μολότοφ, εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, ένταση και προσαγωγές, σημειώθηκαν τη νύχτα γύρω απο το Πολυτεχνείο. Γύρω στις...
23 Ιούνιος 2017, 10.32
-----99--200--------99--200-ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 99χρονος στην Καλλιθέα, ο οποίος έπεσε θύμα διάρρηξης μαζί με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με...
23 Ιούνιος 2017, 10.31
-e-Σώος ένας φοιτητής που επέβαινε στο ελικόπτερο και είχε ζητήσει από τον χειριστή να τον κάνει μία βόλτα - Μαζί τους είχε επιβιβαστεί και ο υπάλληλος...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ