Καταγγελία της ΕΛΜΕ Πιερίας για τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμου Κατερίνης

Ένα χρόνο πριν η Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας έβγαλε ένα κείμενο καταγγελίας για τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμου Κατερίνης κο Κυραϊλίδη Χρυσόστομο, επειδή στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης και παρουσία των μελών του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας προχώρησε σε μια απίστευτη δημόσια δήλωση, η οποία μάλιστα καταγράφηκε τόσο στα ηλεκτρονικά πρακτικά όσο και στα δημοσιογραφικά μαγνητόφωνα. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι:
«… στο παρελθόν οι καθηγητές έβγαζαν στα σχολεία φωτοτυπίες, ολόκληρα κεφάλαια, για τα ιδιαίτερά τους και αυτό συνέβαινε κυρίως στο 4ο Λύκειο και στο 3ο Λύκειο Κατερίνης …»
Επικαλέστηκε μάλιστα και τη μαρτυρία του πρώην Διευθυντή του 4ου Λυκείου Κατερίνης στον οποίο, όπως ισχυρίστηκε, έκανε παρατήρηση, με αποτέλεσμα να μειωθεί η κατανάλωση χαρτιού στο μισό.
Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος και ο κύριος Κυραϊλίδης ούτε συγνώμη ζήτησε ούτε και ανασκεύασε την ατυχή του δήλωση. Αντίθετα είχε το θράσος να την επαναλάβει στο Σχολικό Συμβούλιο του συγκροτήματος του 3ου Γυμνασίου και 3ου ΓΕ.Λ. Κατερίνης παρουσία 100 συμπολιτών μας εκπαιδευτικών, μαθητών και κηδεμόνων.
Αντί να απολογηθεί για την τραγική κατάσταση του σχολείου όπου οι μαθητές στοιβάζονται σε κοντέϊνερς, προτίμησε, όταν του έγινε σχετική ερώτηση, να επαναλάβει τον ισχυρισμό ότι οι καθηγητές κάνουν ιδιαίτερα και προκάλεσε τους παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς να του κάνουν μήνυση, αν τολμούν.   Ζούμε σε μία κοινωνία όπου οι νόμοι δεν έχουν καταργηθεί ακόμα, παρά το ότι κάποιοι επιμένουν να τους καταστρατηγούν. Για το λόγο αυτό καλούμε τον κύριο Κυραϊλίδη να προσκομίσει τις αποδείξεις που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του ή να ανακαλέσει άμεσα ζητώντας δημόσια συγνώμη από τον κλάδο των εκπαιδευτικών που βάναυσα έχει προσβάλλει. 
Σε διαφορετική περίπτωση ως Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας δεσμευόμαστε να υπερασπιστούμε την τιμή και την αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας με όποιον τρόπο θεωρούμε πρόσφορο.
To Δ.Σ  της ΕΛΜΕ Πιερίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ