Ένα τουλάχιστον νέο ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ Πιερίας

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Η  ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΜΠ. ΣΚΟΥΦΑ

Σε συνέχεια των συναντήσεών της για θέματα που αφορούν τον τομέα υγείας της Πιερίας η βουλεύτρια Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του Ε.Κ.Α.Β στην Αθήνα και είχε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β κ. Καρακατσιανόπουλο.
Κατά την συνάντηση ο Πρόεδρος δήλωσε ότι από τα 15 ασθενοφόρα που θα παραχωρηθούν στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ένα τουλάχιστον σε πρώτη φάση, θα δοθεί στο Ε.Κ.Α.Β Πιερίας, με σκοπό να αναβαθμιστεί ο στόλος του και με την προοπτική να δοθεί ακόμη ένα το επόμενο διάστημα.
Στην συνέχεια η βουλεύτρια Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα ενημέρωσε τον πρόεδρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Ε.Κ.Α.Β Πιερίας, για τις ανησυχίες και την αγωνία που της μετέφεραν σχετικά με την λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου μόνο στην Θεσσαλονίκη, καθώς και για την αναγκαιότητα νέων προσλήψεων ώστε να μπορούν να μετατεθούν εργαζόμενοι, που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, στον τόπο συμφερόντων τους.
Ο κ. Καρακατσιανόπουλος δήλωσε ότι πρώτη προτεραιότητα τώρα είναι η στελέχωση νησιών και περιοχών όπου υπάρχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού και ότι οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να ανησυχούν για την πρόθεση λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου μόνο στην Θεσσαλονίκη.
Η βουλεύτρια προτίθεται να συναντηθεί με τους εργαζόμενους του Ε.Κ.Α.Β Πιερίας, ώστε να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα της επίσκεψής της. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ