Χριστουγεννιάτικη γιορτή Αγάπης για στήριξη παιδιών με νεοπλασίες

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ «ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Με χριστουγεννιάτικες ευχές, τραγούδια, δώρα και εκπλήξεις, οι «Ολυμπιάδες» είπαν τα δικά τους κάλαντα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και την ενίσχυση παιδιών με νεοπλασίες. Η εκδήλωση έγινε το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου σε χώρο εστίασης στην Κατερίνη και συμμετείχε πλήθος κόσμου. Το ποσό που συγκεντρώθηκε, δόθηκε στην Πρόεδρο του Συλλόγου «Λάμψη της Αγάπης», κ. Μάγδα Κιβωτίδου.
Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό της Καθηγήτριας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Μέλους της Επιστημονικής Επιτροπής της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών, κ. Έφης Μπάσδρα, η οποία, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε «καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και η καινούργια χρονιά να φέρει υγεία, ευτυχία, χαρά. Η νέα χρονιά να δώσει ελπίδα σ’ αυτά τα παιδιά (με νεοπλασίες). Κι εσείς (οι γυναίκες) να στηρίζετε το έργο των «Ολυμπιάδων», να μεγαλώνουμε και να κάνουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα».


Ακολούθησε χαιρετισμός από την Πρόεδρο των «Ολυμπιάδων», κ. Φωτεινή Φλογέρα, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Με χαρά σάς καλωσορίζουμε απόψε σ’ αυτή τη γιορτή της Αγάπης και της Αλληλεγγύης για τα παιδιά που εδώ στον Νομό μας πάσχουν από καρκίνο. Μέλημα των Ολυμπιάδων είναι και η αλληλεγγύη και η συνδρομή στον ανθρώπινο πόνο. Ευχαριστούμε όλους που συνέβαλαν σ’ αυτή τη γιορτή. Ευχαριστούμε τη μουσικό κ. Έφη Δήμου για τη συμμετοχή της στην εκδήλωση με την ομάδα της, ευχαριστώ τον σαξοφωνίστα Σταύρο Μακρίδη, ευχαριστώ όλους τους χορηγούς μας για τα δώρα που έδωσαν για κλήρωση.

Ευχαριστούμε επίσης μια Ολυμπιάδα, την κ. Κωνσταντινίδου, η οποία με τον δικό της τρόπο συγκέντρωσε χρήματα γι’ αυτόν τον σκοπό. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη τού Δ.Σ. που ακούραστες οργάνωσαν αυτή τη γιορτή. Να ευχαριστήσω και την κ. Έφη Μπάσδρα που είναι αρωγός πάντοτε σε όλες μας τις εκδηλώσεις. Να ευχαριστήσω όμως και εσάς που αγκαλιάζετε με αγάπη τις εκδηλώσεις μας και είστε πάντοτε δίπλα μας. Καλά Χριστούγεννα, Καλές Γιορτές και Υγεία σ’ εσάς και στις Οικογένειές σας».  Την εκδήλωση χαιρέτισαν και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. των Ολυμπιάδων. Συγκεκριμένα, χαιρέτισε η Γραμματέας των Ολυμπιάδων Δήμητρα Κακαμούκα, η οποία, μεταξύ άλλων, εξέφρασε και τη χαρά της για το γεγονός ότι στην εκδήλωση είχαν έρθει και νέα άτομα και νέες κοπέλες. Χαιρετισμό απηύθυνε η Τζένη Μελετλίδου, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «τις Άγιες ημέρες που πλησιάζουν, πρέπει η σκέψη μας και το μυαλό μας να είναι σ’ αυτούς που πονούν και υποφέρουν. Οι «Ολυμπιάδες» πάντα στέκονται αρωγοί σε όλους αυτούς». Στον δικό της χαιρετισμό η Χάιδω Παπαχατζή - Μακρίδου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «ο εθελοντισμός στις «Ολυμπιάδες» είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μας, είναι η προμετωπίδα μας. Προσπαθούμε να προσφέρουμε και να κάνουμε «πράγματα» και να συνεισφέρουμε στον συνάνθρωπό μας».
Αμέσως μετά, χαιρετισμό απηύθυνε η Ρούλα Βαβατσούλα η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Χριστούγεννα είναι πρόσωπα, είστε όλοι εσείς γι’ αυτά τα παιδιά που βοηθάμε σήμερα» ενώ ευχαρίστησε τον κ. Ηλία Χρυσικό και το «Ράδιο Ενημέρωση» για την προβολή της εκδήλωσης και του σκοπού για τον οποίο διοργανώθηκε, ενώ, όπως τόνισε, από το «Ράδιο Ενημέρωση» συγκεντρώθηκαν και χρήματα που δόθηκαν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στις «Ολυμπιάδες», για παιδιά με νεοπλασίες. Στη συνέχεια, η Ελένη Δασκαλοπούλου εξέφρασε τη χαρά της, διότι, όπως σημείωσε, πουλώντας λαχεία προς ενίσχυση του σκοπού της εκδήλωσης (στήριξη παιδιών με νεοπλασίες), «έχω να καταθέσω, με συγκίνηση, την ανταπόκριση του κόσμου, παρά την κρίση, σε ένα τόσο ευαίσθητο κομμάτι των παιδιών και της υγείας».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χαιρετισμούς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου καθώς επίσης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, Πόπη Τζουμέρκα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ