Σαρωτική νίκη με 97% για την «Επιμελητηριακή Πορεία» και τον Η. Χατζηχριστοδούλου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ 2017
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ – ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ 2/3


Με ποσοστό το οποίο άγγιξε το 97% ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο συνδυασμός του «Επιμελητηριακή Πορεία» κατάφεραν να επικρατήσουν πλήρως στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας και να καταλάβουν και τις 21 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο συνδυασμός «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Μιχάλη Αθανασούλα συγκέντρωσε ποσοστό 3% και δεν κατάφερε να εκλέξει κανέναν επιμελητηριακό σύμβουλο.
Αναλυτικά, στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 1.434 μέλη, ενώ τα άκυρα ψηφοδέλτια ήταν 44. Ο συνδυασμός του Η. Χατζηχριστοδούλου συγκέντρωσε 1.347 ψήφους και ποσοστό 96,9%, ενώ ο συνδυασμός του κ. Αθανασούλα 43 ψήφους και ποσοστό 3,1%. Από τα τμήματα του Επιμελητηρίου (Εμπορικό, Μεταποιητικό, Υπηρεσιών) εκλέγονται οι 7 πρώτοι σε σταυρούς, πλην του Μεταποιητικού, από το οποίο ο πρόεδρος επέλεξε την έδρα του και κατά συνέπεια εκλέγονται οι πρώτοι 6.
Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι ανανεωμένο κατά τα 2/3, αφού από τους επιμελητηριακούς συμβούλους του προηγούμενου Δ.Σ. επανεκλέχθηκαν οι 7 (Αποστολόπουλος, Ηλιάδου, Κόκκινος, Εμμανουηλίδης, Κουλούμογλου, Παπαχατζή, Νάνος). Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των γυναικών συμβούλων, καθώς στο προηγούμενο Δ.Σ. ήταν μόλις 3, ενώ τώρα είναι 7 και αποτελούν το 1/3 των συμβούλων (2 στο Εμπορικό, 1 στο Μεταποιητικό και 4 στο Υπηρεσιών).

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ
Αποστολόπουλος Νικόλαος        139
Δέλιου Μαρία            100
Ηλιάδου Ελένη            98
Κόκκινος Αθανάσιος            94
Αλμαλιώτης Δημήτριος        86
Βουτσάς Νικόλαος            67
Εμμανουηλίδης Δημήτριος        64
Τερζοπούλου – Γκέγκα Μελπομένη     54
Τσιανάκας Κωνσταντίνος        44
Τσιμόπουλος Ηλίας            37
Μανώλας Κωνσταντίνος        28
Πορφυρίδου Δέσποινα        27
Καϊμακάμη Κωνσταντία        24
Μαρτινίδου Χρυσούλα        17

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ
Χατζηχριστοδούλου Ηλίας        (πρόεδρος)
Ουσταμπασίδης Ζαχαρίας (Ρούλης)    164
Κουλούμογλου Μάρκος        144
Πεΐδης Ιωάννης            99
Μπατάλας Βασίλειος            68
Γατσιού Άννα            46
Μαυρίδης Κωνσταντίνος        45
Τζικακόλιας Θεόδωρος        23
Μανουσαρίδης Κωνσταντίνος     15
Τελιογλανίδης Νικόλαος        10
Ρουμελιώτης Διονύσιος        7

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Παπαχατζή - Μακρίδου Χάιδω    203
Φλογέρα Ευγενία (Βίνα)        197
Βελώνη - Μουρίκα Σταματία        181
Γιαννούλη Σμαρώ            158
Νάνος Χρήστος            129
Δρούγκας Σωτήριος            110
Μυστακίδης Νικόλαος        82
Καβακίδης Αθανάσιος        80
Μάνη Βασιλική            77
Τερζής Πέτρος            61
Παυλίδης Νικόλαος            48
Τζιουμέρκας Στέφανος        46
Δημόπουλος Ορέστης        35
Ρούτσας Παναγιώτης        35
Κιργιάκο Αντώνιος            32
Αγοραστός Θεόδωρος        31
Παρλίτσης Νικόλαος            20
Νικολαϊδου Παρασκευή          3

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Μπέττυ Σκούφα, βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, καθώς και στα μέλη που εξελέγησαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Τόσο οι κυβέρνηση όσο και οι βουλευτές, θα είμαστε αρωγοί, ώστε το Επιμελητήριο Πιερίας να συνεχίσει κι εμβαθύνει τη συστηματική και ουσιαστική δουλειά με βασικούς πυλώνες τη δίκαιη ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Κώστας Κουκοδήμος, βουλευτής Ν.Δ. Πιερίας
Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου που πέτυχε την πανάξια επανεκλογή του με το συντριπτικό ποσοστό του 96,9% που επισφραγίζει και επιβεβαιώνει το σημαντικό έργο και το μεγάλο του αγώνα σε  μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την οικονομία και το «επιχειρείν».
Θερμά συγχαρητήρια επίσης στα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τον αγώνα και την επιτυχία τους αλλά και όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.
Θεωρείστε δεδομένη τη συνεργασία και την συμπόρευσή μας για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας.

Σοφία Μαυρίδου, αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, για την επανεκλογή του και του εύχομαι υγεία, δύναμη για μια ακόμη παραγωγική και αποτελεσματική θητεία προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της Πιερίας.
Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που αναδείχθηκαν στις επιμελητηριακές εκλογές και στα οποία εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό τους έργο.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας προσβλέπει στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με το Επιμελητήριο Πιερίας για την προάσπιση και θωράκιση των συμφερόντων των επιχειρήσεων και την ώθηση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

Σάββας Χιονίδης, δήμαρχος Κατερίνης
Εκφράζω και δημόσια, τα θερμά μου συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, στα μέλη που εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ., καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες.
Είμαι βέβαιος ότι και το νέο Δ.Σ. ενός δοκιμασμένου θεσμού, όπως το Επιμελητήριό μας, θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως εκφραστής του Πιερικού επιχειρείν με συνέπεια, όπως διαχρονικά πράττει, με γνώμονα την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του τόπου μας.
Στον Δήμο Κατερίνης, με κοινωνική υπευθυνότητα, με έμπρακτο ενδιαφέρον και κάθε διαθέσιμο μέσο, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την εποικοδομητική συνεργασία με το Επιμελητήριο στηρίζοντας  πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν πολλαπλά οφέλη για την πόλη, τους κατοίκους της, ενώ ταυτόχρονα κάνουν πράξη την Ελλάδα της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο, το οποίο καλείται να επιτελέσει η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου και πιστεύω ότι με συνεργασία, σύμπνοια και σκληρή δουλειά, θα τα καταφέρει.

Ευάγγελος Λαγδάρης, δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την επανεκλογή του ως Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας.
Η επανεκλογή του επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την προσφορά και το έργο του.
Επίσης, τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιο με τις ευχές για καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης συγχαίρουν όλους τους υποψηφίους συμβούλους στις πρόσφατες εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου με την εκλογή τους να υπηρετήσουν το θεσμό αλλά και για τον αξιοπρεπή αγώνα τους κατά την όλη διαδικασία.
Συγχαίρουν ιδιαίτερα τον κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλία για την επανεκλογή του ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας καθώς και όλους τους εκλεγμένους συμβούλους και τους εύχονται καλή θητεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει να επιτελέσουν.
Συγχαίρουμε επίσης την Αντιπρόεδρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ηλιάδου Ελένη για την εκλογή της στις πρώτες θέσεις του εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου μας και της ευχόμαστε από τη θέση αυτή να εξακολουθήσει να προασπίζεται αγωνιστικά τα συμφέροντα των συναδέλφων μας.
Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας, προκειμένου να προωθήσουμε από κοινού την επίλυση των προβλημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και να συμβάλλουμε στην τόνωση και στήριξη της τοπικής αγοράς και οικονομίας.

Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Πιερίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την επανεκλογή του ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κάτι, που επιβεβαιώνει το σημαντικό έργο του.
Επίσης συγχαίρουν θερμά όλα τα νεοκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τον αγώνα και την επιτυχία τους καθώς και ΟΣΟΥΣ συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.
Σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη για τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους. Να συνεχίσετε δυναμικά τις προσπάθειας για το πέρασμα σε μια νέα εποχή έξω από τα μνημόνια με ένα καθαρό αναπτυξιακό σχέδιο. Για κοινωνική συνοχή και ανατροπή της στρεβλής εικόνας που υπάρχει σήμερα για την επιχειρηματικότητα και τους επιχειρηματίες.
Στο δύσκολο αυτό έργο σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και πιστεύουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την καλύτερη συνεργασία προκειμένου να πέτυχουμε όλοι μαζί την βελτίωση των συνθήκων της λειτουργίας της αγοράς και ειδικότερα, την τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας και αυτό θα το πετύχουμε ενωμένοι και με συνεργασία

Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας συγχαίρει θερμά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και ιδιαίτερα τον κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλία για την επανεκλογή του ως Πρόεδρος.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και να συνεχίσουν τους αγώνες τους για την προάσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών αλλά και των συνταξιούχων του Νομού μας.


Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας εύχονται στον Πρόεδρο κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλία και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει και στην επίτευξη των στόχων τους για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23 Ιανουάριος 2018, 13.49
-24-------forbesΟ Σταύρος Τσομπανίδης που αναδεικνύει τα ελληνικά φύκια παγκοσμίως μπήκε στη λίστα των «30 Under 30» - Την Ελλάδα στη εφετινή λίστα εκπροσωπεί επίσης...
23 Ιανουάριος 2018, 13.48
2018-01-23-11-49-29Στις 4 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί το επόμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτήν τη φορά στην Αθήνα. Δημοσιεύματα ανέφεραν πως το συλλαλητήριο θα...
23 Ιανουάριος 2018, 13.47
2018-01-23-11-48-25 Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησας στο Μενίδι και στα Άνω Λιόσια, δύο άνδρες (ηλικίας 58 και 74 ετών) καθώς και μία ...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ