Πρόσω ολοταχώς για το φυσικό αέριο

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σ. ΧΙΟΝΙΔΗΣ: ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2017

Στο πλαίσιο ενεργοποίησης της τροφοδοσίας των υφιστάμενων Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου στην πόλη της Κατερίνης, εντάσσεται η συνέχεια εκτέλεσης εργασιών εκσκαφής, στην πλατεία Ελευθερίας (στο ύψος της οδού 16ης Οκτωβρίου), η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.
Ήδη όπως είναι γνωστό συνεργεία της ΔΕΔΑ και της αναδόχου εταιρείας προέβησαν σε ελέγχους που ουσιαστικά συνιστούν την πρώτη επιθεώρηση του δικτύου, ενώ το χρονικό διάστημα  από τις 27-11 έως τις 04-12 αντίστοιχες εργασίες εκτελέσθηκαν:
στην οδό 19ης Μαΐου (βανοστάσιο)
Θεσσαλονίκης και 19ης Μαΐου
Κατά μήκος του δικτύου (έλεγχος φρεατίων)

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Πετύχαμε με δυναμικές παρεμβάσεις να ωθήσουμε τις διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο εντός του 2017. Με την άμεση πρόσβαση στο κεντρικό δίκτυο θα προκύψει μεγάλη μείωση των εξόδων για όλους, καθώς θα έχουμε θέρμανση και ψύξη».
Αξίζει να σημειωθεί ότι προτεραιότητα θα δοθεί στην σύνδεση με το δίκτυο, του δημοτικού μεγάρου, του Β΄ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, καθώς και μεγάλων σχολικών συγκροτημάτων.
Κατόπιν, θα υπάρξει πιλοτική υλοποίηση τουλάχιστον 200 συνδέσεων σε σπίτια, κτίρια, με την προϋπόθεση το κτίριο του ενδιαφερόμενου καταναλωτή να βρίσκεται σε δρόμο από τον οποίο διέρχεται το υφιστάμενο Δίκτυο Διανομής, ενώ θα ακολουθήσει ο μεγάλος διαγωνισμός το Μάρτιο, ώστε να υλοποιηθεί στην συνέχεια η μεγάλη εργολαβία, για την πύκνωση σε όλη την πόλη. Έως το καλοκαίρι θα υπάρχει αμεσότητα στην ανταπόκριση των αιτημάτων.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η πόλη ήδη διαθέτει 17 χιλιόμετρα κεντρικών αγωγών φυσικού αερίου. Έχει, επίσης, τις δυο κεντρικές μονάδες διανομής: μία στο βόρειο κομμάτι σε σχέση με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, κοντά στα ΚΤΕΛ - πλησίον της οδού 19ης Μαΐου και μία στον Τίμιο Σταυρό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14 Φεβρουάριος 2018, 13.26
---lr------ Τα κινητά τηλέφωνα συμπληρώνουν το πάζλ της πολύκροτης υπόθεσης για την Ειρήνη Λαγούδη. Οι τελευταίες νύχτες και η άγνωστη εξομολόγηση της...
14 Φεβρουάριος 2018, 13.25
-l-r-----------pics-vid Με ελληνικές σημαίες στα χέρια κάτοικοι της Θεσσαλονίκης ζητούν από τον Γιάννη Μπουτάρη να παραιτηθεί. Οργή για τις τελευταίες δηλώσεις που...
14 Φεβρουάριος 2018, 13.23
2018-02-14-11-24-51 Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ - Έρχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους - Πού...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ