Οι ΔΗΜΤΟ, η ραχοκοκαλιά της Νέας Δημοκρατίας

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΣΤΗ ΔΗΜΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ  ΣΤΕΛΕΧΩΝ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ,  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
& Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Μια άκρως πετυχημένη συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Ανατολικής, Δυτικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης   Άνθιμος Αμανατίδης καθώς επίσης και ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού αξιολόγησης και επιμόρφωσης στελεχών  Δρ.Χρίστος Βλαχοκώστας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης.
Στη μαραθώνια συνεδρίαση παρουσιάστηκε από τον κ. Βλαχοκώστα  η θεματική ενότητα «Οι ΔΗΜΤΟ, η ραχοκοκαλιά της οργάνωσης» της δράσης #organwnomaste. Κατατέθηκαν προτάσεις προς τους Γραμματείς και αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος μεταξύ των κορυφαίων στελεχών που συμμετείχαν στη διαδικασία.
Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας τόνισε πως «Οι Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν τη κινητήρια δύναμη, είναι οι κεντρικές αρτηρίες του κόμματος, αιμοδοτούν την παράταξη, διατηρούν ζωντανό τον οργανισμό του κόμματος και είναι οι μεταδότες του πολιτικού λόγου και των προτάσεων της Ν.Δ.  Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε καθήκοντα προσπαθούμε να κάνουμε πράξη την εντολή του Προέδρου μας του Κυριάκου Μητσοτάκη να «ανοίξουμε τις πόρτες» των τοπικών οργανώσεων, να αφουγκραστούμε τις τοπικές κοινωνίες».
Ακολούθησε ένας σύντομος απολογισμός της δράσης της τοπικής οργάνωσης της Κατερίνης και οι ευχαριστίες του προέδρου κ. Κουλκουδίνα τόσο προς τη Γραμματεία Οργανωτικού και τα στελέχη της που υποστηρίζουν κάθε δράση όσο και στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γ.Κουρινιώτη για την αποτελεσματική συνεργασία.
Ο κ. Κουρινιώτης παίρνοντας το λόγο εξήρε την δραστηριότητα της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κατερίνης, σημειώνοντας πως αποτελεί υπόδειγμα τοπικής οργάνωσης, συνεχάρη τον πρόεδρο της, Σπύρο Κουλκουδίνα και ευχαρίστησε τα στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού για τη συνεχή υποστήριξή τους.
Ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης στελεχών  κ. Βλαχοκώστας από την πλευρά του ανέφερε πως «από τις 200 επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της χώρας,   σε 43 νομούς,  οφείλω να καταθέσω σε σας ότι  η ΝΟΔΕ Πιερίας και η ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης αποτελούν  δυο εξαιρετικά παραδείγματα σε επίπεδο συνεργασίας, οργάνωσης και αποτελεσματικότητας».
Δυο όπως είπε ο κ. Βλαχοκώστας είναι οι πυλώνες της προσπάθειας. Επιμόρφωση στελεχών και αξιολόγηση οργανώσεων.
«Δίνουμε βαρύτητα στην επιμόρφωση των πολιτικών στελεχών μας, θέλουμε να υπάρχει όσμωση με την κοινωνία, με τα στελέχη μας, αλλά και μεταλαμπάδευση του πολιτικού στίγματος της Ν.Δ. σε όλη τη χώρα» είπε ο κ. Αν.Γραμματέας Οργανωτικού και συμπλήρωσε: «Επιδιώκουμε, κάθε στέλεχός μας να γνωρίζει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τόσο την πολιτική μας ιδεολογία,  όσο και τον προγραμματικό μας λόγο  όπως αυτός αναπτύσσεται από τον Πρόεδρο και τις Γραμματείες της Ν.Δ».
Έχουν ήδη εκπονηθεί προγράμματα επιμόρφωσης σε νομαρχιακές οργανώσεις, προέδρους ΝΟΔΕ, υπεύθυνους οργάνωσης και στρατηγικού σχεδιασμού και αυτό το διάστημα είναι σε εξέλιξη τα προγράμματα επιμόρφωσης σε τοπικές οργανώσεις.
Ο κ. Βλαχοκώστας σημείωσε πως  η προσπάθεια της Γραμματείας Οργανωτικού εντείνεται και  μέσα από τη δημιουργία ενός Μητρώου Επιμορφωτών, που θα έρθουν σ επαφή με όλες τις οργανώσεις της χώρας και θα αναδιπλώνουν το πρόγραμμα της Ν.Δ.
«Το δεύτερο κομμάτι της παρουσίας μας σήμερα εδώ», είπε ο Αν.Γραμματέας,
«αφορά την αξιολόγηση των  οργανώσεων, μια διαδικασία που στόχο έχει να εντοπίζονται οι δυσλειτουργίες του πολιτικού οργανισμού, να διορθώνονται, να γίνονται ακόμη πιο ευέλικτες οργανωτικά οι νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις μας. Σήμερα θα παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα μιας μελέτης που εκπονήθηκε πανελλαδικά. Υπάρχουν  αρκετές καινούριες προτάσεις που συζητούνται αυτό το διάστημα, ώστε να χτίσουμε όλοι μαζί ένα σύγχρονο πολιτικό ευρωπαϊκό οργανισμό».
Η διαδικασία επιμόρφωσης ολοκληρώθηκε με παρεμβάσεις, τοποθετήσεις, προτάσεις από τα στελέχη που συμμετείχαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ