72.000 ευρώ για επισκευή και συντήρηση του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΚΜ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Σ. ΜΑΥΡΙΔΟΥ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ»

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Π.Ε. Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» προϋπολογισμού 72.000,00 €.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ενέταξε στο Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πιερίας έτους 2017, χρηματοδοτούμενο από ΟΣΚ 2017, το προαναφερόμενο έργο.

Αντικείμενο της μελέτης του έργου είναι η συντήρηση και επισκευή των  κτιριακών εγκαταστάσεων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, οι οποίες παραχωρήθηκαν στο Δήμο Κατερίνης από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του Μουσικού Σχολείου της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα αφορά: αποξήλωση των κεράμων της υπάρχουσας στέγης, τοποθέτηση ελαστομερούς υδρατμοπερατής μεμβράνης, κατασκευή νέας τεγίδωσης, τοποθέτηση θερμομόνωσης, επικεράμωση με κεραμίδια γαλλικού τύπου και αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης. Όλες οι εργασίες θα κατασκευασθούν σύμφωνα με την τεχνική μελέτη του έργου και τις αντίστοιχες ΕΤΕΠ όπως ισχύουν σήμερα.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για τη χρηματοδότηση των εργασιών, που προέρχονται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών χρηματοδοτούμενο από ΟΣΚ. Η υλοποίηση των εργασιών κρίνεται απαραίτητη καθότι αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή διαβίωση μαθητών και διδασκόντων στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και ειδικότερα στους χώρους που παραχωρήθηκαν στο Δήμο Κατερίνης από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (αριθμ. Πρωτ. 1757/95620/29-8-2016 απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του σχολείου για τη διασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων που θα συμβάλουν στην καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ