Εκδρομή της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας στις Σέρρες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας στο Ιερό Ησυχαστήριο Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών, στα Οχυρά ΡΟΥΠΕΛ, στην πόλη των Σερρών και στη λίμνη Κερκίνη, όπως αυτή διοργανώθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, με τη συμμετοχή μελών της Ενώσεως αλλά και φίλων συνταξιούχων του Νομού μας.
Όλοι οι συμμετέχοντες μείναμε έκθαμβοι από την ωραιότητα και το κάλος του Ιερού Ναού του Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών, από τη μαγευτική Θεία Λειτουργία και από το την ολόσωμη απεικόνιση των εικόνων του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων στο τέμπλο του Ναού. Η φιλοξενία των μοναχών υπήρξε μοναδική καθώς με το πέρας της Θείας Λειτουργίας μας δεξιώθηκαν στο Αρχονταρίκι με καφέ και λουκούμι.
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε τα Οχυρά Ρούπελ όπου μας υποδέχθηκε ξεναγός και με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο μας εξιστόρησε τα γεγονότα της εποχής, τον τρόπο που κατασκευάστηκε αυτό το μεγαλείο αλλά και τον πατριωτισμό που επέδειξαν οι στρατιώτες μας για να μην διαρρεύσει το μυστικό στις ξένες δυνάμεις. Βαθιά χαραγμένα στη μνήμη μας έμειναν τα λόγια του Αξιωματικού που όταν του ζητήθηκε να παραδώσει τα Οχυρά εκείνος απάντησε : «Τα Οχυρά καταλαμβάνονται, δεν παραδίδονται».

Έπειτα, επισκεφθήκαμε την πόλη των Σερρών όπου είχαμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και ψώνια ενώ στη συνέχεια νιώσαμε την απόλυτη ηρεμία αγναντεύοντας τα πουλιά στη λίμνη Κερκίνης και απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα της περιοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες συνταξιούχοι έμειναν κατενθουσιασμένοι από την όλη διοργάνωση της εκδρομής και ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας καθώς και το τουριστικό γραφείο του κ. Βελώνη για την άψογη διοργάνωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ