Ευχαριστήριο Επιμελητηρίου Πιερίας


ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ & ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017

Στην επιτυχία της διοργάνωσης της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας –Κεντρικής Μακεδονίας 2017 συνέβαλαν αρκετοί θεσμικοί και κοινωνικοί φορείς καθώς και φυσικά πρόσωπα προσφέροντας άμεσα και έμμεσα τη χρηματική τους συνεισφορά και τον πολύτιμο χρόνο τους.
Σε ένδειξη τιμής για την ανιδιοτελή τους προσφορά επιθυμούμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας να τους ευχαριστήσουμε θερμά.
Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους επισκέπτες της 8ης ΕΒΕΠ-Κ.Μ. 2017 που τίμησαν και στήριξαν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιφέρειάς μας.
Πολλές ευχαριστίες στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους για τη διαρκή προβολή πριν, κατά τη διάρκεια και στο πέρας της 8ης ΕΒΕΠ-Κ.Μ. 2017.
Το μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο αξίζει στους εκθέτες - επιχειρηματίες που συνεχίζουν και αντιστέκονται στην κρίση, τιμώντας δυναμικά  με την συμμετοχή τους τη διοργάνωση της 8ης ΕΒΕΠ –Κ.Μ. 2017.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας ευχαριστεί θερμά έναν-έναν προσωπικά όλους τους εκθέτες για την άψογη συνεργασία σε όλη την διάρκειά της, με την ελπίδα ότι φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.
Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η ενδυνάμωση αναπτυξιακών θεσμών όπως η ΕΒΕΠ-Κ.Μ. αποτελούν τον κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη νέων συνεργασιών δημιουργώντας προοπτικές ανάπτυξης και προβολής των επιχειρήσεων ιδιαίτερα στο σημερινό δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από κοινού προσπαθώντας να βελτιώσουμε την Έκθεση χρόνο με το χρόνο προβάλλοντας ακόμα πιο δυναμικά τις επιχειρήσεις της Πιερίας.
Σας ευχαριστούμε όλους για ακόμη μια φορά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ