Ευχαριστήριο Επιμελητηρίου Πιερίας


ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ & ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017

Στην επιτυχία της διοργάνωσης της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας –Κεντρικής Μακεδονίας 2017 συνέβαλαν αρκετοί θεσμικοί και κοινωνικοί φορείς καθώς και φυσικά πρόσωπα προσφέροντας άμεσα και έμμεσα τη χρηματική τους συνεισφορά και τον πολύτιμο χρόνο τους.
Σε ένδειξη τιμής για την ανιδιοτελή τους προσφορά επιθυμούμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας να τους ευχαριστήσουμε θερμά.
Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους επισκέπτες της 8ης ΕΒΕΠ-Κ.Μ. 2017 που τίμησαν και στήριξαν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιφέρειάς μας.
Πολλές ευχαριστίες στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους για τη διαρκή προβολή πριν, κατά τη διάρκεια και στο πέρας της 8ης ΕΒΕΠ-Κ.Μ. 2017.
Το μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο αξίζει στους εκθέτες - επιχειρηματίες που συνεχίζουν και αντιστέκονται στην κρίση, τιμώντας δυναμικά  με την συμμετοχή τους τη διοργάνωση της 8ης ΕΒΕΠ –Κ.Μ. 2017.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας ευχαριστεί θερμά έναν-έναν προσωπικά όλους τους εκθέτες για την άψογη συνεργασία σε όλη την διάρκειά της, με την ελπίδα ότι φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.
Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η ενδυνάμωση αναπτυξιακών θεσμών όπως η ΕΒΕΠ-Κ.Μ. αποτελούν τον κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη νέων συνεργασιών δημιουργώντας προοπτικές ανάπτυξης και προβολής των επιχειρήσεων ιδιαίτερα στο σημερινό δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από κοινού προσπαθώντας να βελτιώσουμε την Έκθεση χρόνο με το χρόνο προβάλλοντας ακόμα πιο δυναμικά τις επιχειρήσεις της Πιερίας.
Σας ευχαριστούμε όλους για ακόμη μια φορά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ