«Ανάλυση μαλλιών - Ελλείψεις ιχνοστοιχείων και επιβάρυνση από βαρέα μέταλλα»

ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ» ΤΗΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η οικολογική ομάδα «Μητέρα Γη» σας προσκαλεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:00 στην ομιλία με θέμα: «Ανάλυση μαλλιών-Ελλείψεις ιχνοστοιχείων και επιβάρυνση από βαρέα μέταλλα».
Ομιλήτρια είναι η Βιοχημικός, Βιολόγος, Βιοσυντονίστρια, Φυτοθεραπεύτρια και Ιριδολόγος, Lana Malyevich. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (Εκάβη) στην αίθουσα του πρώτου ορόφου.
«Τα δυνατά μαλλιά αποτελούν την έκφραση του υγιούς οργανισμού και ενός δυναμικού χαρακτήρα. Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως “το ημερολόγιο του σώματος”, καθώς αποθηκεύονται τα ευρισκόμενα σε εμάς μέταλλα, ιχνοστοιχεία, και το DNA. Η ανάλυσή τους μέσωτης MAH (Multielemental Analysis of Hair - βιοχημική ανάλυση μαλλιών), σας χαρίζει υγεία και πλούσια, λαμπερά μαλλιά.
Η κατάσταση των μαλλιών εξαρτάται από την εσωτερική υγεία. Η έλλειψη των ιχνοστοιχείων οδηγεί σε διαταραχές του οργανισμού και στην εμφάνιση παθήσεων. Στα μαλλιά αποθηκεύονται όλα τα χημικά στοιχεία που απορροφώνται από τον οργανισμό μέσω της τροφής, του νερού και του αέρα. Επίσημες έρευνες κατέδειξαν ότι είναι το πιο αξιόπιστο βιολογικό υλικό για τον ακριβή προσδιορισμό μικρο και μακρο-στοιχείων.
Γιατί χρειάζεται η Ανάλυση Μαλλιών και σε υγιείς ανθρώπους:
Διαταραχές ισορροπίας ιχνοστοιχείων, καθώς και τοξίνωση από βαρέα μέταλλα μπορούν να επιφέρουν διάφορα άτυπα συμπτώματα όπως κόπωση, αλλεργίες, νευρικότητα, πονοκεφάλους, αϋπνία, υπνηλία, τριχόπτωση, παχυσαρκία, ακμή, καθυστέρηση ανάπτυξης στα παιδιά, διαταραχές συγκέντρωσης και μνήμης, υπογονιμότητα, κ.α. Για παράδειγμα, αν υπάρχει περίσσια σε χαλκό, έχουμε έλλειψη ψευδάργυρου (επειδή ο χαλκός ανταγωνίζεται τον ψευδάργυρο).  Το σελήνιο το χρειαζόμαστε για την καλή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα,του ήπατος και καθυστερεί την γήρανση. Όταν υπάρχει διαταραχή του θυρεοειδή, εμφανίζεται τριχόπτωση».
Lana Malyevich

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ