Συνεργασία Φεστιβάλ Ολύμπου και Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗΛΟΫΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΩΝ


Την Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας που αποτελεί επίσημο χορηγό του Φεστιβάλ Ολύμπου, επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) Γρηγόρης Παπαχρήστος και ο οικονομικός σύμβουλος-οικονομολόγος Αντώνιος Οδ. Μανωλόπουλος.

Η επίσκεψη πέρα από το εθιμοτυπικό μέρος, μιας και οι εκπρόσωποι του Οργανισμού ευχήθηκαν και συνεχάρησαν το νέο γενικό διευθυντή της Τράπεζας, Θεοχάρη Βαρυτιμίδη που ανέλαβε το τελευταίο διάστημα τα καθήκοντά του, είχε και διεκπαιρεωτικό χαρακτήρα τραπεζικών συναλλαγών.

Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. ο οποίος στηρίζει κάθε τοπική πρωτοβουλία, διατηρεί και πελατειακή σχέση με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις τόσο για τη λειτουργική πορεία του αξιόλογου  πιστωτικού ιδρύματος αλλά και μοχλού ανάπτυξης του τόπου, όσο και για τα πολιτιστικά δρώμενα και ιδιαίτερα για τον απόηχο των παραστάσεων του φετινού 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Ανανέωσαν τις προοπτικές συνεργασίας τους και δήλωσαν την αλληλοϋποστήριξη στις πρωτοβουλίες των δύο φορέων, προοπτικές που αποσκοπούν στην οικονομική ανάπτυξη καθώς και στην αναβάθμιση του πολιτιστικού προϊόντος της Πιερίας και όχι μόνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ