Άνοιξε η αυλαία της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας -Κ. Μακεδονίας

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

 

Μήνυμα αισιοδοξίας και ανάπτυξης για τον επιχειρηματικό κόσμο στέλνει η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης στην Ανδρομάχη. Η φετινή διοργάνωση αποδεικνύει πως οι επιχειρηματίες, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά τα τελευταία χρόνια την κρίση, έχουν ανάγκη στήριξης και συνεργασίας.

Η Έκθεση συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πιερίας, την Περιφερειακή Ενότητας Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Στην τελετή των εγκαινίων το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, φορείς της αυτοδιοίκησης και του επιχειρείν, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, φορέων, και συλλόγων.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, οι βουλευτές Πιερίας Μπέττυ Σκούφα, Χάρης Τζαμακλής, Στέργιος Καστόρης και Κώστας Κουκοδήμος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ Κων/νος Μίχαλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι επιμελητηρίων κ.α.

Μετά τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της κορδέλας στην είσοδο της έκθεσης και η επίσκεψη στα περίπτερα των εκθετών.

Τα εκθέματα καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο όπως, αγροτικά μηχανήματα, αυτοκίνητα, βιομηχανικά προϊόντα, γραφικές τέχνες, εκτυπώσεις, δομικά – μονωτικά υλικά, κλιματισμός – ψύξη – θέρμανση – φωτοβολταϊκά, επαγγελματικός εξοπλισμός, έπιπλα, είδη σπιτιού, κουφώματα, τζάκια, φίλτρα νερού, ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά είδη, εκπαίδευση, συστήματα πληροφορικής, μηχανές γραφείου, υψηλή τεχνολογία, τρόφιμα, ποτά, υπηρεσίες.

Τα περίπτερα των φορέων και των σωματείων δίνουν το δικό τους στίγμα προβάλλοντας το έργο τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η έκθεση εμπλουτίζεται με παράλληλες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες με την υποστήριξη της ομάδας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, με διάφορες διαδραστικές δραστηριότητες, κατασκευές και face painting, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Έκθεσης το Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Κ.Ε.Π.Α.) διοργάνωσε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου εκδήλωση για όλα τα μέλη του καθώς και όλους τους επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας με θέμα «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Νομό Πιερίας».

Η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και οι ώρες λειτουργίας της είναι 16:30 – 22:30.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03 Μάιος 2018, 09.55
-46-----Έγινε ελάχιστα αισθητός από τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα τα...
03 Μάιος 2018, 09.53
-------17Ποιοι κινδυνεύουν να πάρουν δίπλωμα στα 20 έτη Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την οδήγηση, αλλά και τις ποινές για τυχόν εμπλοκή του 17χρονου σε...
03 Μάιος 2018, 09.51
--------48---- Η σορός του εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο απέναντι από το ΟΑΚΑ Νεκρός εντοπίστηκε ο Μάριος Καλομοίρης, που αγνοείτο από τις 30 Απριλίου. Ο 48χρονος...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ