Συντηρήθηκαν και τα Δημοτικά Σχολεία

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ  ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η δημιουργία σύγχρονων και ποιοτικών συνθηκών στην εκπαιδευτική διαδικασία, που να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας και να αξιοποιούνται  με επιτυχία από εκπαιδευτικούς και μαθητές αποτελεί διαχρονικά πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Κατερίνης.


Προς την κατεύθυνση αυτή, μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατά τους θερινούς μήνες, καθώς και κατά την τρέχουσα περίοδο προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις σε όλα τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, στο σύνολο του Δήμου.


Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα των παρεμβάσεων επικεντρώθηκε στην εκτέλεση εργασιών για την αντιμετώπιση προβλημάτων επισκευής και συντήρησης οικοδομικού χαρακτήρα, όπως εξωτερική και εσωτερική βαφή, μόνωση, υδραυλικά – ηλεκτρολογικά, αποκατάσταση επίστρωσης δαπέδων, εξωραϊσμό των σχολικών αυλών κ.α.


Τις παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης συντονίζουν ο πρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Ίτσιος, με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο (για θέματα συντηρήσεων των σχολείων) Χρυσόστομο Κυραϊλίδη, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, τους κατά τόπους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και σε επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων.


«Πετύχαμε με τη μέριμνα του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη να καλύψουμε επαρκώς τις ανάγκες των σχολικών μονάδων, ενώ οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν τις παρεμβάσεις και στη διάρκεια της σχολικής  χρονιάς, όπου κρίνονται απαραίτητες» τονίζει σε δήλωσή του ο κος Ίτσιος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ