Συντηρήθηκαν και τα Δημοτικά Σχολεία

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ  ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η δημιουργία σύγχρονων και ποιοτικών συνθηκών στην εκπαιδευτική διαδικασία, που να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας και να αξιοποιούνται  με επιτυχία από εκπαιδευτικούς και μαθητές αποτελεί διαχρονικά πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Κατερίνης.


Προς την κατεύθυνση αυτή, μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατά τους θερινούς μήνες, καθώς και κατά την τρέχουσα περίοδο προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις σε όλα τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, στο σύνολο του Δήμου.


Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα των παρεμβάσεων επικεντρώθηκε στην εκτέλεση εργασιών για την αντιμετώπιση προβλημάτων επισκευής και συντήρησης οικοδομικού χαρακτήρα, όπως εξωτερική και εσωτερική βαφή, μόνωση, υδραυλικά – ηλεκτρολογικά, αποκατάσταση επίστρωσης δαπέδων, εξωραϊσμό των σχολικών αυλών κ.α.


Τις παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης συντονίζουν ο πρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Ίτσιος, με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο (για θέματα συντηρήσεων των σχολείων) Χρυσόστομο Κυραϊλίδη, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, τους κατά τόπους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και σε επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων.


«Πετύχαμε με τη μέριμνα του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη να καλύψουμε επαρκώς τις ανάγκες των σχολικών μονάδων, ενώ οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν τις παρεμβάσεις και στη διάρκεια της σχολικής  χρονιάς, όπου κρίνονται απαραίτητες» τονίζει σε δήλωσή του ο κος Ίτσιος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15 Μάρτιος 2018, 14.03
2018-03-15-12-04-30Για ποιες παραβάσεις αφαιρείται άμεσα το δίπλωμα οδήγησης και οι πινακίδες Μπροστά σε ένα νέο τοπίο για την κυκλοφορία στους δρόμους και τις παραβάσεις...
15 Μάρτιος 2018, 13.59
-------40--Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Σταμάτα, με άνδρα που σκότωσε τη σύντροφό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Το συμβάν σημειώθηκε τα...
15 Μάρτιος 2018, 13.58
2018-03-15-11-59-26 Οι διαδηλωτές κάλεσαν σε μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα καθώς και σε «πάγωμα» των τουριστικών επισκέψεων στη γείτονα Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ