Μουσικό ταξίδι με νοσταλγικές μελωδίες και διαχρονικά τραγούδια

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Την ευκαιρία να θυμηθούν, να τραγουδήσουν και να νοσταλγήσουν την εποχή, όπου οι παρέες πρωταγωνιστούσαν και οι μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες, με χρώματα και αρώματα δημιουργούσαν την ίδια την πορεία του ελληνικού τραγουδιού, είχαν όλοι όσοι κατέκλυσαν κάθε γωνιά του δημοτικού θεάτρου, στο πάρκο των χρωμάτων.
Ο λόγος για τη μουσική βραδιά με τίτλο «Ας ερχόσουν για λίγο….», ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο και στον τόπο που έθρεψε την Ελλάδα με τα άφθαρτα τραγούδια, το οποίο με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμος Κατερίνης.
Επί σκηνής, οι Γιάννης Ζαζόπουλος, Θάνος Καραθάνος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φώτης Σφήκας και οι εκλεκτοί μουσικοί τους, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Γιαννακάκη, ερμήνευσαν μερικά από τα πλέον αγαπημένα διαχρονικά ελληνικά τραγούδια.
Δεν ήταν λίγες οι φορές όπου το πολυπληθές κοινό συμμετείχε, χειροκροτώντας θερμά τους συντελεστές και σιγοτραγουδώντας, τραγούδια που έχουν μείνει βαθιά χαραγμένα στις ψυχές όλων. Ήταν αναμφισβήτητα μια όμορφη μουσική βραδιά, η οποία είχε το νοσταλγικό αέρα μιας άλλης εποχής!
Μεταφέροντας το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, η αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου Παρτσαλίδου, η οποία συντόνισε τη διοργάνωση της εκδήλωσης, ευχαρίστησε το κοινό, για τη μεγάλη του ανταπόκριση, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά: «Διοργανώσαμε αυτό το γεμάτο αναμνήσεις μουσικό ταξίδι, για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να γνωρίσουν οι νεότεροι διαχρονικά τραγούδια, καθώς και για να  τιμήσουμε καλλιτέχνες που άφησαν το δικό τους στίγμα στη μουσική σκηνή της πόλης μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ