«Ο Μικρός Πρίγκιπας», μια εκπληκτική θεατρική παράσταση

ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΟΝΤΟΥΣ


Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, στο αρχαίο θέατρο Δίου να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση «Ο μικρός πρίγκιπας και άλλες ιστορίες» που θα παρουσίαζαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βροντούς στα πλαίσια των Ολυμπίων εν Δίω.
Αυτό που βλέπαμε για δύο ολόκληρες ώρες επί σκηνής, ήταν τόσο εντυπωσιακό, από πλευράς σκηνικών, μουσικής, εικόνας και κυρίως απόδοσης των ρόλων του έργου, εκ μέρους των «ηθοποιών», που δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι επρόκειτο για μια παράσταση  που ανεβάζει ένα δημοτικό σχολείο και ότι οι πρωταγωνιστές είναι μαθητές της έκτης τάξης.
Βέβαια ρίχνοντας μια ματιά κανείς στο ενημερωτικό έντυπο που μοίραζαν τα παιδιά του σχολείου στους θεατές, ανακάλυπτε τον υπαίτιο της ολοκληρωμένης και σοβαρής αυτής δουλειάς. Υπογραφή, Νίκος Γραίκος, σχολικός σύμβουλος.
Όσοι γνωρίζουμε και μάλιστα όσοι έχουμε συνεργαστεί με το Νίκο Γραίκο, το σπουδαίο αυτό επιστήμονα, ιστορικό και καλλιτέχνη, ξέρουμε ότι όπου βάλει την υπογραφή του, πρόκειται για συμβόλαιο και έργο μεγάλης αξίας. Αυτό έκανε κατά το παρελθόν στην Εστία, στο Φεστιβάλ Ολύμπου, αλλά και όπου αλλού εργάστηκε και ως συνήθως αφιλοκερδώς.
Φαίνεται ότι εκεί στη Βροντού και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σχολείο, βρήκε το ανάλογο περιβάλλον και τους κατάλληλους ανθρώπους. Το Δ/ντή,  Δημήτρη Κορινιώτη, τους εκπαιδευτικούς,  Ελένη Νάτσιου,  Λίτσα Παπά, Καλλιόπη Καρτσαμπά, μα κυρίως βρήκε σπουδαία παιδιά, τους μαθητές του σχολείου, των οποίων ανέδειξε το ταλέντο τους  στη μουσική, στη ζωγραφική, στο θέατρο.
Εμείς χθες το βράδυ απολαύσαμε το αποτέλεσμα μιας επαγγελματικής δουλειάς που έγινε από υπεύθυνους ανθρώπους, με πρώτη ύλη το μεράκι, τη δουλειά, το ταλέντο.

Μπράβο τους, μπράβο τους, μπράβο τους !!!
Γρηγόρης Παπαχρήστος Πρόεδρος ΟΡ.ΦΕ.Ο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15 Μάρτιος 2018, 14.03
2018-03-15-12-04-30Για ποιες παραβάσεις αφαιρείται άμεσα το δίπλωμα οδήγησης και οι πινακίδες Μπροστά σε ένα νέο τοπίο για την κυκλοφορία στους δρόμους και τις παραβάσεις...
15 Μάρτιος 2018, 13.59
-------40--Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Σταμάτα, με άνδρα που σκότωσε τη σύντροφό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Το συμβάν σημειώθηκε τα...
15 Μάρτιος 2018, 13.58
2018-03-15-11-59-26 Οι διαδηλωτές κάλεσαν σε μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα καθώς και σε «πάγωμα» των τουριστικών επισκέψεων στη γείτονα Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ