«Βρίσκω χρόνο μέσα στο χρόνο για μένα»

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ «ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ»

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί, στο πλαίσιο της 24ης Πανελλαδικής Οικογιορτής, η οικολογική ομάδα «Μητέρα Γη» διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Βρίσκω χρόνο μέσα στο χρόνο για μένα».


Το βιωματικό εργαστήρι θα παρουσιάσει η Κική Παπαδημητρίου, ομοιοπαθητικός και σύμβουλος υγείας για την πρόληψη μη μεταδοτικών νοσημάτων. Το εργαστήρι θα γίνει στο δημοτικό πάρκο Κατερίνης.


«Πέρα από τις καθημερινές υποχρεώσεις… είναι ανάγκη μας να ασχοληθούμε με υπαρξιακά ερωτήματα που πιθανόν να μας οδηγήσουν στην αλλαγή και την ευτυχία:


Ποιος  είμαι; Γιατί Υπάρχω; Ποιος είναι ο Σκοπός μου; Είμαι χαρούμενος; Είμαι ευτυχισμένος; Τι περιμένω; Τι ζητώ;
Στο εργαστήριο θα δούμε μία τυπική μας μέρα, για να έχουμε την εικόνα της στάσης μας απέναντι στη Ζωή και θα δοθούν απλές τεχνικές για την προσέγγιση του εαυτού και την αρχή μίας πολύτιμης σχέσης με τον ίδιο μας τον εαυτό».
Κ. Παπαδημητρίου, Σύμβουλος Υγείας σε θέματα πρόληψης του καρκίνου
Στις 23 Απριλίου είχε πραγματοποιηθεί στον χώρο Συν-εργασία Θεραπευτική Παρέμβαση με  μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το πρώτο βιωματικό εργαστήριο από την Κική Παπαδημητρίου με θέμα «ΑΝΑΣΑΝΑ». Την εκδήλωση είχε ομορφύνει η Θεοδώρα με ήχους από το όργανο Hung drum.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ