Ένας πεζόδρομος γεμάτος μουσικές

ΜΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΑΣΗ ΣΤΗ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ & ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ  ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ


Ένα απτό δείγμα ενσωμάτωσης της μουσικής στην καθημερινότητα των ανοικτών χώρων του Δήμου Κατερίνης είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, δημότες και επισκέπτες, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Ο λόγος για τα πρωτότυπα μουσικά events, από κλασσικούς, τζαζ, μέχρι έντεχνους, ροκ και ηλεκτρονικούς ήχους, με ελεύθερη πρόσβαση, που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Κατερίνης και ενθουσίασαν - ταξίδεψαν το πολυπληθές κοινό, που είχε την τύχη να τα παρακολουθήσει.

Παράλληλα, οι εκδηλώσεις αυτές συνέβαλαν στην υποστήριξη νέων τοπικών δημιουργών και στην προβολή ανερχόμενων καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων.

Όπως σημειώνει σχετικά σε δήλωσή της, η αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου  Παρτσαλίδου, η οποία επιμελήθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

«Με πρωτοβουλία και προτροπή του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη ενθαρρύνουμε την παρουσίαση μουσικών εκδηλώσεων σε ανοικτούς χώρους του Δήμου μας.

Το πρόγραμμα, που διοργανώσαμε την περίοδο του καλοκαιριού αποτέλεσε μια όαση δροσιάς, μία  ψυχαγωγική αφορμή ανακάλυψης διαφορετικών μουσικών ειδών,  ενεργοποίησης των καλλιτεχνικών δυνάμεων  του τόπου μας, καθώς και στήριξης της τοπικής αγοράς».

Ανάλογες εκδηλώσεις, που συμβάλλουν επίσης, στην ενίσχυση και  βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των δημοτών προγραμματίζονται από τον Δήμο Κατερίνης σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ