Αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία για τον Υψηλάντειο Αγώνα Δρόμου 2017

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 10 ΧΛΜ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 166 ΑΘΛΗΤΕΣ

Μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία σημείωσε και φέτος ο Υψηλάντειος Αγώνας Δρόμου (ΥΑΔ) ο οποίος διεξήχθη στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας «Αλέξανδρος Υψηλάντης» και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης διοργάνωσαν για ακόμη μία χρονιά έναν υπέροχο από κάθε άποψη αγώνα. Ο αγώνας έφερε την στήριξη του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».
Στο αγωνιστικό κομμάτι των 10 χλμ οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 166. Πρώτος έκοψε το νήμα ο ΣΙΑΜΗΤΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (Ολύμπιοι Δρομείς Λεπτοκαρυάς) με 38:12. Δεύτερος ήταν ο ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ  (ΑΠΣΔ Πιερίας «ΖΕΥΣ») με  38:41 και  τρίτος ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ  (Ανεξάρτητος) με επίδοση 40:12.
Στις γυναίκες, πρώτη ήταν, για άλλη μια χρονιά, η ΣΟΥΛΙΩΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ με 52:13, δεύτερη η ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ με 54:03 και τρίτη η ΚΩΣΤΑ ΕΛΕΝΗ με 54:33. Όλες αθλήτριες του ΑΠΣΔ Πιερίας «ΖΕΥΣ».
Στην περιπατητική  διαδρομή των 5 χλμ συμμετείχαν 77 περιπατητές διαφόρων ηλικιών οι οποίοι  περπάτησαν στην κυκλική διαδρομή μεταξύ των χωριών Κάτω Αγίου Ιωάννη και Νέας Τραπεζούντας.
Το τεχνικό t-shirt της διοργάνωσης που στην πίσω όψη του έφερε το μήνυμα “ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ”, το ιδιαίτερα καλαίσθητο μετάλλιο, το δίπλωμα συμμετοχής και το αθλητικό σακίδιο με το λογότυπο του αγώνα ήταν μερικές μόνο από τις παροχές που είχαν όσοι συμμετείχαν στον ΥΑΔ 2017.
Τα φρούτα που δόθηκαν στους συμμετέχοντες ήταν ευγενική χορηγία της «ΖΕΥΣ Ακτινίδια ΑΕ». Τα παγωτά που προσφέρθηκαν  σε μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες ήταν μια ευγενική χορηγία του Φώτη Τσαρούχα, δρομέα και φίλου του Υψηλάντειου. Οι δωροεπιταγές αθλητικών ειδών που δόθηκαν στους νικητές του αγώνα δρόμου ήταν προσφορά του καταστήματος αθλητικών ειδών «Ζιώγας» στην Κατερίνη. Το ατομικό ποντιακό γεύμα, φτιαγμένο με μεράκι, προσέφεραν οι κάτοικοι του χωριού της Νέας Τραπεζούντας.
Το σώμα της Τροχαίας Κατερίνης φρόντισε για την ασφαλή διοργάνωση του ΥΑΔ διαθέτοντας 3 περιπολικά. Την υγειονομική κάλυψη των δρομέων και περιπατητών φρόντισε, για άλλη μια χρονιά, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Τους κώνους αποκλεισμού παραχώρησε η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», τις πινακίδες κυκλοφοριακής ρύθμισης η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης και τα κιγκλιδώματα στον χώρο τερματισμού ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η διοργάνωση στους Νανίτσου Αναστασία, Αλέξανδρο Πούλιο και Χύτα Δημήτριο, οι οποίοι χρονομέτρησαν και κατέταξαν τους δρομείς, καθώς και στον Χρήστο Μυστρίδη που βοήθησε στον διαχωρισμό δρομέων και περιπατητών. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους νέους και νέες του τμήματος Νεολαίας του ΜΠ Συλλόγου «Αλέξανδρος Υψηλάντης» οι οποίοι βοήθησαν με ποικίλους τρόπους σε άλλη μία επιτυχημένη διοργάνωση.
Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο ΥΑΔ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την δεύτερη Κυριακή του Σεπτεμβρίου 2018.
Επιμέλεια: Δημήτρης Γρηγοριάδης για τον ΜΠ Σύλλογο «Αλέξανδρος Υψηλάντης».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15 Μάρτιος 2018, 14.03
2018-03-15-12-04-30Για ποιες παραβάσεις αφαιρείται άμεσα το δίπλωμα οδήγησης και οι πινακίδες Μπροστά σε ένα νέο τοπίο για την κυκλοφορία στους δρόμους και τις παραβάσεις...
15 Μάρτιος 2018, 13.59
-------40--Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Σταμάτα, με άνδρα που σκότωσε τη σύντροφό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Το συμβάν σημειώθηκε τα...
15 Μάρτιος 2018, 13.58
2018-03-15-11-59-26 Οι διαδηλωτές κάλεσαν σε μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα καθώς και σε «πάγωμα» των τουριστικών επισκέψεων στη γείτονα Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ