Ένα μεγάλο πάρτι με τους «Koza Mostra» σε βαλκανικούς & ρεμπέτικους ήχους

ΣΤΗΝ 91η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με το συγκρότημα «Koza Mostra», ένα από τα γνωστά και αξιόλογα συγκροτήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεχίστηκαν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της 91ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου.

Στη συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Εμποροπανήγυρης, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.

Τα μέλη του συγκροτήματος και ο Ηλίας Κόζας δικαίωσαν απόλυτα τη δημοσίευση του σταθμού BBC News: «Οι Koza Mostra εξελίσσονται αισίως σε ένα από τα μεγαλύτερα ska συγκροτήματα».

Ο βαλκανικός – ska – ρεμπέτικος ήχος ήταν το χαρακτηριστικό τους και η χθεσινή  συναυλία τους εξελίχθηκε  σε ένα πάρτι. Τα νεαρά σε ηλικία αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχα μέλη του σχήματος ταξίδεψαν τον κόσμο στο μουσικό κόσμο της δημιουργικής  σύνθεσης του ρεμπέτικου με τη σύγχρονη προσέγγιση της βαλκανικής παράδοσης, ερμηνεύοντας εξαιρετικά τραγούδια από γωνιές του κόσμου και αποσπώντας το αυθόρμητο χειροκρότημα του κοινού.

Εξαιρετική στιγμή της βραδιάς, η εκτέλεση του τραγουδιού «Alcohol is free», με το οποίο  κέρδισαν  το 2013 την 6η θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και το οποίο ερμήνευσαν με τη  συμμετοχή του κοινού.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15 Μάρτιος 2018, 14.03
2018-03-15-12-04-30Για ποιες παραβάσεις αφαιρείται άμεσα το δίπλωμα οδήγησης και οι πινακίδες Μπροστά σε ένα νέο τοπίο για την κυκλοφορία στους δρόμους και τις παραβάσεις...
15 Μάρτιος 2018, 13.59
-------40--Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Σταμάτα, με άνδρα που σκότωσε τη σύντροφό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Το συμβάν σημειώθηκε τα...
15 Μάρτιος 2018, 13.58
2018-03-15-11-59-26 Οι διαδηλωτές κάλεσαν σε μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα καθώς και σε «πάγωμα» των τουριστικών επισκέψεων στη γείτονα Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ