Ανοίγει τις πύλες του το Κολυμβητήριο

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΟ Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Στη διάθεση όλων των δημοτών, για τη νέα αθλητική περίοδο 2017-18, από την προσεχή Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, θα είναι το Κολυμβητήριο, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, καθώς ολοκληρώθηκαν έγκαιρα οι απαιτούμενες παρεμβάσεις συντήρησης.
«Παραδώσαμε από τις αρχές του χρόνου, ένα ανανεωμένο,  πλήρως εξοπλισμένο και στη διάθεση όλων των δημοτών Κολυμβητήριο. Όπως άλλωστε τονίζει ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης και όπως στην πράξη αποδεικνύουμε στην Κατερίνη, επενδύουμε διαχρονικά στον αθλητισμό και έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε τον αθλητισμό ευεξίας, να στηρίξουμε τους δημότες, την ίδια την τοπική μας κοινωνία» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης επισημαίνοντας: «[…]δώσαμε ιδιαίτερο βάρος προκειμένου το Κολυμβητήριο, να είναι σε χρήση για τον καθένα και την καθεμιά όλες τις ώρες λειτουργίας του. Οι αθλητές και οι σύλλογοι θα έχουν φυσικά τις διαδρομές τους».
Υπενθυμίζεται ότι στο Κολυμβητήριο υφίστανται όλες οι υποδομές προσβασιμότητας στους  εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τα ΑμΕΑ, ενώ λειτουργεί και πρωτοποριακός μηχανισμός για την ασφαλή πρόσβασή τους στο νερό.
Τέλος, αναμένεται να υλοποιηθεί και φέτος  για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων, το καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης Κολύμβησης, που με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Κατερίνης, η Δ/νση ΠΕ Πιερίας και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας υλοποιούν από το σχολικό έτος 2008-2009. Όπως μάλιστα είναι γνωστό, το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει εισαχθεί για διδασκαλία, στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Οι ενήλικες, που επιθυμούν να εγγραφούν, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση από δερματολόγο, βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ότι η κατάσταση της υγείας τους επιτρέπει τη χρήση των κολυμβητικών δεξαμενών.

Επίσης, καλούνται να προσκομίσουν Φωτοτυπία ταυτότητας & Α.Φ.Μ.

Το κόστος διαμορφώνεται σε 20 ευρώ για τη μηνιαία συνδρομή και 2 ευρώ για την ημερήσια.

Ώρες και Ημέρες Κοινού: Δευτέρα έως Παρασκευή: 13:00 έως 16:00 και 20:30 έως 22:30.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο:23510 45070.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ