Για τα τέλη Σεπτεμβρίου μετατίθεται η παράδοση του κόμβου Κορινού

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ»

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ


Στο διάστημα από 20 έως 30 Σεπτεμβρίου θα δοθεί σε κυκλοφορία ο κόμβος του Κορινού, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου 2017 ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος από τον Διευθυντή Τεχνικού Γραφείου της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» κ. Δημήτρη Πουλίτση και την Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Ειρήνη Ζαβρίδου.
Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό οι εργασίες επρόκειτο να ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου, πλην όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν, όπως ενημέρωσαν τα στελέχη της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» και τέθηκε νέο χρονοδιάγραμμα στο τέλος Σεπτεμβρίου.
Ο κ. Κουκοδήμος, επισκέφτηκε τα γραφεία της Εταιρίας στη Λεπτοκαρυά και συνομίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τα έργα στην περιοχή Κορινού, τον κόμβο, το κλείσιμο της «εισόδου» από τα ΣΕΑ, τις φθορές που έχει υποστεί το οδόστρωμα από την κατασκευή έργων στην περιοχή «Λουλουδιές» αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι, επαγγελματίες και επισκέπτες στην πρόσβασή τους στον Κορινό.
Όπως είπε η κα Ζαβρίδου η είσοδος από τα ΣΕΑ Κορινού δεν προέβλεπε την κίνηση παρά μόνο οχημάτων έκτακτης ανάγκης και κακώς όλο αυτό το διάστημα παρέμενε ανοιχτή για χρήση από διερχόμενους οδηγούς.  Κρίθηκε αναγκαίο το κλείσιμό της για διερχόμενα οχήματα για λόγους ασφαλείας.
Σε ο,τι αφορά τον κόμβο Κορινού και το ρεύμα εισόδου οχημάτων από Αθήνα ο κος Πουλίτσης τόνισε πως στην αρχική σύμβαση που υπογράφηκε και κυρώθηκε το 2007 δεν προβλέπονταν η κατασκευή πλήρους κόμβου που θα έδινε τη δυνατότητα εισόδου οχημάτων από και προς Αθήνα. 
Ο κ. Κουκοδήμος έθεσε επίσης επιτακτικά και το θέμα του παράλληλου οδικού δικτύου στην περιοχή «Λουλουδιές» που έχει καταστεί επικίνδυνο για τη χρήση του από ΙΧ λόγω των φθορών που έχει υποστεί και ζήτησε από την εταιρία να παρέμβει για την άμεση αποκατάσταση.
Σε ο,τι αφορά τον κόμβο του Κορινού τόνισε πως θα αναλάβει πρωτοβουλία σε συνεννόηση με τους συναδέλφους του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας να δοθεί η δυνατότητα εισόδου  στον Κορινό στο ρεύμα από Αθήνα και θα στείλει σχετική επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Κορινού Απόστολος Βουνίσιος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κορινού Ζαχαρίας Μπαρές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ