Έκλεισε ο κύκλος των καλοκαιρινών αποδράσεων του Γραφείου Νεότητας

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ


Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο  πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, το απόγευμα, η τελευταία καλοκαιρινή απόδραση του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Η δράση αυτή περιλάμβανε συνάντηση νέων και νέων ζευγαριών ενώ  συμμετείχαν και πενήντα νέοι, σπουδαστές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελιγραδίου, που φιλοξενούνται αυτήν την περίοδο στον εκκλησιαστικό ξενώνα στο Σβορώνο.

Στην αρχή τελέστηκε η Παράκληση ενώ στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος τονίζοντας την υψηλή σημασία και το σκοπό του κατηχητικού έργου που επιτελεί το Γραφείο Νεότητας, καθώς και την πνευματική ωφέλεια που αποκόμισαν οι νέοι που προσήλθαν στις φετινές καλοκαιρινές αποδράσεις.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης συνομίλησε με όλους τους νέους που συμμετείχαν, τονίζοντας την αξία των χριστιανικών ιδεωδών και των ευαγγελικών αρχών στη ζωή μας.

Η συνάντηση νέων και νέων ζευγαριών ολοκληρώθηκε με  συνεστίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με θαυμάσια παραδοσιακά ακούσματα και ήχους βγαλμένους μέσα από τις παραδόσεις των δύο χωρών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ