Συνεστίαση με μουσική στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λιτοχώρου (ΛΑΦΛΙ)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ»:


Την 10η Ιουλίου 2017 η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, πραγματοποίησε συνεστίαση των χορωδών και των μελών της, με συνοδεία μουσικής στη ΛΑΦΛΙ.
Η εκδήλωση όπως δήλωσαν σχεδόν όλοι όσοι παραβρέθηκαν, ήταν τέλεια οργανωμένη από κάθε πλευρά, τακτοποίηση χώρου (βεράντα), τραπεζιών, σωστή επιλογή μενού και ορεκτικών αλλά και της μουσικής.
Η ορχήστρα που μας διασκέδασε αποτελούνταν από τους παρακάτω μουσικούς: στο πιάνο η Κατερίνα Ελενίδου και ερμηνευτές οι: Ιωάννα Ηλιάδου, ‘Αννα Κελερμένου, Μαρία Αυγουστίδου, Μαρία Βούλγαρη, Μαρία Τσοπανοπούλου και Αθανάσιος Μπατάλας, υπό την διεύθυνση του άξιου μαέστρου μας Ευθύμη Μαυρίδη και οι οποίοι ερμήνευσαν ρετρό αλλά και άλλα τραγούδια. Στο τέλος ο χορωδός μας Νίκος Φαρμάκης ερμήνευσε 2 ακόμη τραγούδια.
Ολους τους ερμηνευτές , την πιανίστρια και το μαέστρο μας τους ευχαριστούμε πολύ.
Την συνεστίασή μας τίμησαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος του Δήμου Δίου-Ολύμπου Νίκος Λάππας και ο Συνταγματάρχης Αριστείδης Ηλιόπουλος διοικητής του συντάγματος Ευελπίδων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
Ηταν μια ξεχωριστή βραδιά, την οποία όλοι απολαύσαμε, αφού τόσο το περιβάλλον, το φαγητό, η πανσέληνος του Ιουλίου (μία (1) μέρα αργότερα) και η εξαιρετική μουσική, μας  έκαναν αι νιώσαμε υπέροχα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ