Συνεστίαση με μουσική στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λιτοχώρου (ΛΑΦΛΙ)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ»:


Την 10η Ιουλίου 2017 η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, πραγματοποίησε συνεστίαση των χορωδών και των μελών της, με συνοδεία μουσικής στη ΛΑΦΛΙ.
Η εκδήλωση όπως δήλωσαν σχεδόν όλοι όσοι παραβρέθηκαν, ήταν τέλεια οργανωμένη από κάθε πλευρά, τακτοποίηση χώρου (βεράντα), τραπεζιών, σωστή επιλογή μενού και ορεκτικών αλλά και της μουσικής.
Η ορχήστρα που μας διασκέδασε αποτελούνταν από τους παρακάτω μουσικούς: στο πιάνο η Κατερίνα Ελενίδου και ερμηνευτές οι: Ιωάννα Ηλιάδου, ‘Αννα Κελερμένου, Μαρία Αυγουστίδου, Μαρία Βούλγαρη, Μαρία Τσοπανοπούλου και Αθανάσιος Μπατάλας, υπό την διεύθυνση του άξιου μαέστρου μας Ευθύμη Μαυρίδη και οι οποίοι ερμήνευσαν ρετρό αλλά και άλλα τραγούδια. Στο τέλος ο χορωδός μας Νίκος Φαρμάκης ερμήνευσε 2 ακόμη τραγούδια.
Ολους τους ερμηνευτές , την πιανίστρια και το μαέστρο μας τους ευχαριστούμε πολύ.
Την συνεστίασή μας τίμησαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος του Δήμου Δίου-Ολύμπου Νίκος Λάππας και ο Συνταγματάρχης Αριστείδης Ηλιόπουλος διοικητής του συντάγματος Ευελπίδων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
Ηταν μια ξεχωριστή βραδιά, την οποία όλοι απολαύσαμε, αφού τόσο το περιβάλλον, το φαγητό, η πανσέληνος του Ιουλίου (μία (1) μέρα αργότερα) και η εξαιρετική μουσική, μας  έκαναν αι νιώσαμε υπέροχα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ