Διαγραμμίσεων συνέχεια και κοπή χόρτων και κλαδιών

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ & ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έχει καταρτίσει σειρά εργασιών που σκοπό έχουν πρωτίστως τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών οδήγησης, εύκολης και άνετης πρόσβασης στην περιοχή, την προβολή του φυσικού πλούτου και τον ευπρεπισμό του τόπου.
Εργασίες διαγράμμισης και κοπής χόρτων και κλαδιών πραγματοποιήθηκαν στην 3η επαρχιακή οδό Κατερίνη-Π.Κεραμίδι-Εξοχή-Έλαφο-Τόξο-Καταλώνια, προκειμένου να διασφαλιστεί η ορατότητα και κατ΄επέκταση η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας.
Παράλληλα, συνεργεία με μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ξεκίνησαν παρεμβάσεις που αφορούν εργασίες διαγράμμισης στην 4η επαρχιακή οδό Κατερίνη-Ν.Κεραμίδι-Αρωνά-Λαγόραχη-Μοσχοπόταμο-Ελατοχώρι.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν αποκαταστάσεις οδοστρώματος, διαγραμμίσεις, αντικατάσταση κατεστραμμένων σημάτων και στηθαίων ασφαλείας, τοποθέτηση πινακίδων, αποψίλωση χόρτων, κλάδεμα δέντρων κ.α..
« Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, επιδιώκουμε με σκληρή δουλειά και πρόγραμμα να διευκολύνουμε την καθημερινότητά του, να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου καθιστώντας την περιοχή μας ασφαλή και εύκολα προσβάσιμη ιδιαίτερα μεσούσης της θερινής περιόδου που καταγράφεται σημαντική επισκεψιμότητα προς όφελος του τουριστικού κλάδου», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας. Η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υλοποιεί τις εργασίες γρήγορα, αποτελεσματικά και με τη μικρότερη δυνατή όχληση για τους διερχόμενους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ