Κλειστοί οι κόμβοι Λιτοχώρου, Πλάκας και Κατερίνης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ ΚΑΙ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 27 Ιουλίου στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Πιερίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών στις γέφυρες του Ανισόπεδου Κόμβου Λιτόχωρου (420ο χιλιόμετρο), του Ανισόπεδου Ημικόμβου Πλάκας (416ο χιλιόμετρο) και του Νότιου Ανισόπεδου Κόμβου Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο).
Συγκεκριμένα σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός των παραπάνω κόμβων του αυτοκινητόδρομου ως εξής:
Από 10-7-2017 έως 13-7-2017 διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη γέφυρα του Ανισόπεδου Κόμβου Λιτόχωρου.
Τα οχήματα με προορισμό το Λιτόχωρο και το Δίον θα εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου, είτε στον Ανισόπεδο Ημικόμβο Πλάκας και θα κατευθύνονται προς Λιτόχωρο, είτε στον Ανισόπεδο Κόμβο Λιτόχωρου, όπου στη συνέχεια θα αναστρέφουν στον Ημικόμβο Δίου.
Τα οχήματα προερχόμενα από Λιτόχωρο καθώς και όσα κατευθύνονται προς την παραλία Λιτόχωρου, θα ακολουθούν μέσω του Ημικόμβου Δίου, την παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Λιτόχωρου, όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Από 17-7-2017 έως 20-7-2017 διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη γέφυρα του Ανισόπεδου Ημικόμβου Πλάκας.
Τα οχήματα προερχόμενα από Αθήνα με προορισμό το Λιτόχωρο, θα εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στον Ανισόπεδο Κόμβο Λιτόχωρου.
Τα οχήματα προερχόμενα από Θεσσαλονίκη προς Πλάκα Λιτόχωρου, θα εξέρχονται από τον αυτοκινητόδρομο στον Ανισόπεδο Κόμβο Λιτόχωρου και θα κατευθύνονται προς Πλάκα μέσω του παράπλευρου δρόμου.
Τα οχήματα προερχόμενα από Πλάκα Λιτόχωρου προς Αθήνα, θα κατευθύνονται μέσω της παράπλευρης οδού και θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο από τον Ανισόπεδο κόμβο Λιτόχωρου.
Από 17-7-2017 έως 20-7-2017 αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ράμπες εισόδου και εξόδου του Νότιου Ανισόπεδου Κόμβου Κατερίνης στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Τα οχήματα προερχόμενα από Αθήνα με κατεύθυνση προς Κατερίνη, θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε., μέσω του Βόρειου Ανισόπεδου Κόμβου Κατερίνης.
Τα οχήματα που κινούνται στο Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα ακολουθούν το παράπλευρο οδικό δίκτυο μέχρι το Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο), όπου θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε.
Από 24-7-2017 έως 27-7-2017 αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ράμπες εισόδου και εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Λιτόχωρου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Τα οχήματα προερχόμενα από Αθήνα με κατεύθυνση προς Λιτόχωρο, θα εξέρχονται από την Εθνική Οδό μέσω του Ημικόμβου Πλάκας και θα κατευθύνονται προς Λιτόχωρο, μέσω της παράπλευρης οδού.
Τα οχήματα που κινούνται στον Ανισόπεδο κόμβο Λιτόχωρου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα ακολουθούν τον παράπλευρο δρόμο έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου (427ο χιλιόμετρο), όπου και θα εισέρχονται στην Εθνική Οδό.
Σε όλη τη διάρκεια των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί των οχημάτων θα καθοδηγούνται με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση, που θα υφίσταται στα οδικά σημεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ