Έρευνα για το προφίλ και τις προοπτικές του Φεστιβάλ Ολύμπου

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡ.ΦΕ.Ο ΚΑΙ ΤΕΙ LOGISTICS ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η πολύχρονη και πολυποίκιλη συνεργασία του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) με το τμήμα διακίνησης συστημάτων εφοδιασμού (logistics) του παραρτήματος Κατερίνης του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) Κεντρικής Μακεδονίας, έχει παρόν και συνέχεια.

Τα αξιόλογο από κάθε πλευρά τεχνολογικό ίδρυμα, με την ιδιότητα του επιστημονικού συμβούλου και συνεργάτη του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, επεξεργάστηκε και θα υλοποιήσει στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2017 έρευνα για την προοπτική του θεσμού, το μέγεθος της αποδοχής από το κοινωνικό περιβάλλον, το ποιοτικό προφίλ των εκδηλώσεων, τα οφέλη της Πιερίας και της γενικότερης περιοχής, την ικανοποίηση των θεατών από τις προσφερόμενες υπηρεσίες αλλά και τις δυνατότητες για χορηγητικές συνεργασίες με τον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο.

Η έρευνα που θα απευθύνεται σε θεατές και χορηγούς, αποσκοπεί στην όσο το δυνατό πληρέστερη διαμόρφωση της ταυτότητας του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Μέσω της έρευνας  θα αναδειχθεί και θα πιστοποιηθεί και η εταιρική ταυτότητα του Οργανισμού, έτσι ώστε να συμβάλλει στην διαχρονικότητα, τη λειτουργικότητα, τη διαφορετικότητα και ποικιλομορφία, την άμεση αναγνώριση και την τελική επικοινωνία με σαφή μηνύματα στη σχέση ΟΡ.ΦΕ.Ο. με την κοινωνία των θεατών και χορηγών.


Τις λεπτομέρειες τις νέας συνεργασίας συζήτησαν σε κοινή συνάντηση εργασίας στην έδρα του Α.Τ.Ε.Ι., ο πρόεδρος του ιδρύματος Δημήτριος Τριανταφύλλου με την αντιπροσωπεία του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, αποτελούμενη από τα διοικητικά μέλη Γρηγόρη Παπαχρήστο-πρόεδρο, Νικόλαο Πασχαλούδη-γενικό γραμματέα και Περικλή Χατζηγιάννη-υπεύθυνο επικοινωνίας καθώς και τον υπεύθυνο υποδομών και οργάνωσης Δημήτριο Νταντάμη.

Την έρευνα συντονίζουν και στηρίζουν επιστημονικά, εκτός από τον κ. Τριανταφύλλου, οι καθηγητές του Α.Τ.Ε.Ι. Κατερίνης, Αμαλία Σταφυλά και Ευάγγελος Λιούτας, ενώ την υλοποίηση θα πραγματοποιήσουν φοιτητές της σχολής και εθελοντές του Φεστιβάλ Ολύμπου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ