Διανεμήθηκαν τρόφιμα και προϊόντα καθαριότητας

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ»

 

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 25 Μαϊου από τον Δήμο Κατερίνης, η δωρεάν διανομή τροφίμων (φασόλια, φακές, μακαρόνια), προϊόντων καθαριότητας (σκόνη πλυντηρίου, σαμπουάν, οδοντόκρεμα) στους δημότες, που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».
Η διανομή έγινε το διήμερο 24/05 και 25/05, στην αποθήκη του Δήμου, που βρίσκεται δίπλα στο Τ.Ε.Ι. Κατερίνης (Κανελλοπούλου 2 & Μαντζαροπούλου γωνία), από συνεργεία του Δήμου, εθελοντών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Κουζίνας Αλληλεγγύης, της Δομής Αλληλεγγύης Κατερίνης, καθώς και εθελοντών όλων των φορέων που συμμετέχουν στην κοινωνική σύμπραξη.
Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Κατερίνης είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, για την υλοποίηση των παρεμβάσεων του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD. Στο πλαίσιο αυτό, διατέθηκαν στις 2.500 δικαιούχες οικογένειες του Δήμου, οι ποσότητες που αναλογούν.
Την ευθύνη και την επίβλεψη της διαδικασίας, είχε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κατερίνης Νίκος Παπαζιώγας, ο οποίος, σε δήλωσή του, τονίζει μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Κατερίνης μέσω της  επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια τόνωσης και ανακούφισης όσων δημοτών μας, βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική θέση. Oι ωφελούμενοι, οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί, με τάξη και χωρίς να ταλαιπωρηθούν παρέλαβαν σειρά προϊόντων σε ποσότητα ανάλογη με τον αριθμό των μελών της οικογένειάς τους, έτσι όπως έχει εξειδικευτεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής τους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές – εθελόντριες των δομών, που υποστηρίζουν την κοινοπραξία, καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Κατερίνης».
Αξίζει να επισημανθεί, ότι η προσέλευση των δικαιούχων δημοτών ήταν ικανοποιητική. Η διαδικασία διανομής κύλησε και ολοκληρώθηκε ομαλά, καθώς  για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι έλαβαν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους. Όσοι δεν διέθεταν ή δεν δήλωσαν κινητό τηλέφωνο παρέλαβαν τα προϊόντα σε ημέρα και ώρα, για την οποία ενημερώθηκαν μέσω ανακοίνωσης στον τοπικό τύπο, καθώς και μέσω των δομών αλληλεγγύης.
Για τους δικαιούχους των Δήμων Δίου – Ολύμπου και Πύδνας – Κολινδρού, τις αναλογούσες ποσότητες προς διανομή παρέλαβαν οι υπεύθυνοι των Δήμων αυτών. 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, αυτή την εβδομάδα θα ακολουθήσει διανομή κρέατος (Χοιρινό, Μοσχαρίσιο) στους δικαιούχους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ