Ημερίδα για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών των επιχειρήσεων

ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ & ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων»,  την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017  και ώρα 10:30 -12:30 π.μ. στην Συνεδριακή  αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας.


Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας είναι  ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, οποίος θα παρουσιάσει το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών τόσο για «κόκκινα δάνεια» όσο και για οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ).

Στόχος της ημερίδας είναι η έγκυρη ενημέρωση όλων των επιχειρηματιών και των ιδιωτών για θέματα όπως: η νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, η νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού για υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες.


Στην ημερίδα μπορούν να τεθούν από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση του Ιδιωτικού Χρέους.


Ο κ. Φ. Κουρμούσης θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες των συμμετεχόντων.

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα όχι μόνο για τους επιχειρηματίες και τους ιδιώτες αλλά και για τους τοπικούς αρμόδιους φορείς (δικηγορικός σύλλογος, σύλλογος λογιστών -οικονομολόγων, σύλλογος μηχανικών κ.λ.π.), οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν ενεργά παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους και να εμπλακούν στις διαδικασίες αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ