Ημερίδα για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών των επιχειρήσεων

ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ & ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων»,  την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017  και ώρα 10:30 -12:30 π.μ. στην Συνεδριακή  αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας.


Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας είναι  ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, οποίος θα παρουσιάσει το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών τόσο για «κόκκινα δάνεια» όσο και για οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ).

Στόχος της ημερίδας είναι η έγκυρη ενημέρωση όλων των επιχειρηματιών και των ιδιωτών για θέματα όπως: η νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, η νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού για υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες.


Στην ημερίδα μπορούν να τεθούν από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση του Ιδιωτικού Χρέους.


Ο κ. Φ. Κουρμούσης θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες των συμμετεχόντων.

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα όχι μόνο για τους επιχειρηματίες και τους ιδιώτες αλλά και για τους τοπικούς αρμόδιους φορείς (δικηγορικός σύλλογος, σύλλογος λογιστών -οικονομολόγων, σύλλογος μηχανικών κ.λ.π.), οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν ενεργά παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους και να εμπλακούν στις διαδικασίες αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ