Αποκαταστάθηκε η ζημιά στο Κολυμβητήριο που προκλήθηκε από τον ισχυρό άνεμο

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ  ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Προς ενημέρωση του κοινού και αποκατάσταση της αλήθειας, με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού τύπου περί  «επικίνδυνης κατάστασης, η οποία έχει προκληθεί στη στέγη του δημοτικού κολυμβητηρίου κατόπιν αποκόλλησης και κατάρρευσης μέρους της στέγης από την πλαϊνή είσοδο του δημοτικού κολυμβητηρίου από τον δυνατό άνεμο που επικράτησε χθες το απόγευμα» επισημαίνουμε τα εξής:
Στις 23 Μαΐου 2017 ημέρα Τρίτη, και ώρα 9.16 π.μ., μετά από αίτημα της Διοίκησης Β΄ΔΑΚ του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, Μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου προέβησαν σε αυτοψία στο χώρο των κολυμβητικών εγκαταστάσεων. Σύμφωνα με την αυτοψία:
«Μετά από μακροσκοπικό-οπτικό έλεγχο διαπιστώθηκε η αποξήλωση τμήματος επικάλυψης της πρόσοψης του Κολυμβητηρίου στη Βόρεια πλευρά του κτιρίου, η οποία στηρίζεται στο φέροντα οργανισμό. Επιπροσθέτως αποκολλήθηκε η πολυκαρβονική επικάλυψη από ένα παράθυρο αερισμού στην οροφή του κτιρίου.  Το υλικό που αποκολλήθηκε αποτελείται από πολυκαρβονικά κυψελωτά φύλλα (πάνελ) τα οποία σαν σκοπό έχουν πέραν της μόνωσης της κατασκευής, την ελεγχόμενη μετάδοση του ημερήσιου φωτός».
Άμεσα συνεργεία του Οργανισμού μας απομάκρυναν τα αποκολληθέντα τμήματα της πρόσοψης, ενώ ξεκίνησε και συνεχίζεται η διαδικασία  αντικατάστασής τους. Κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης γίνεται έλεγχος των υπολοίπων συνδέσεων των πολυκαρβονικών φύλλων επικάλυψης και όλων των προσόψεων και των παραθύρων.
Αξίζει να επισημανθεί, ότι, δεν επηρεάστηκε από τις εργασίες η εύρυθμη λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών, ενώ τα τμήματα των συλλόγων και το κοινό συνέχισαν απρόσκοπτα τις προγραμματισμένες δραστηριότητές τους.
Ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ