Με «4 χέρια στο πιάνο» γιόρτασαν την Ημέρα της Μητέρας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα από γονείς και φίλους του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε  η μαθητική συναυλία  «4 χέρια στο πιάνο!

Για τη γιορτή της Μητέρας» την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 το πρωί. Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι καθηγητές πιάνου: Κυριαζίδου Εύη, Παπαδοπούλου Εύχαρις, Παυλίδης Σάββας, Σιδερίδου Ειρήνη και Χαλάτση Έλενα.

Οι μαθητές αφιέρωσαν  αγαπημένες μελωδίες από τον κινηματογράφο, καθώς και ρομαντικά ντουέτα Ιαπώνων συνθετών, ενώ στη συνέχεια προσέφεραν λουλούδια στις μητέρες τους σε ένα ευχάριστο και συγκινητικό κλίμα.

Ταυτόχρονα με τη μουσική ακρόαση, το κοινό απόλαυσε την προβολή καλλιτεχνικού βίντεο, του οποίου θέμα ήταν οι μητέρες του κόσμου, σε μια συλλογή από έργα εικαστικής τέχνης.

Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης για την προσφορά των κερασμάτων και των λουλουδιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ