Με «4 χέρια στο πιάνο» γιόρτασαν την Ημέρα της Μητέρας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα από γονείς και φίλους του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε  η μαθητική συναυλία  «4 χέρια στο πιάνο!

Για τη γιορτή της Μητέρας» την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 το πρωί. Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι καθηγητές πιάνου: Κυριαζίδου Εύη, Παπαδοπούλου Εύχαρις, Παυλίδης Σάββας, Σιδερίδου Ειρήνη και Χαλάτση Έλενα.

Οι μαθητές αφιέρωσαν  αγαπημένες μελωδίες από τον κινηματογράφο, καθώς και ρομαντικά ντουέτα Ιαπώνων συνθετών, ενώ στη συνέχεια προσέφεραν λουλούδια στις μητέρες τους σε ένα ευχάριστο και συγκινητικό κλίμα.

Ταυτόχρονα με τη μουσική ακρόαση, το κοινό απόλαυσε την προβολή καλλιτεχνικού βίντεο, του οποίου θέμα ήταν οι μητέρες του κόσμου, σε μια συλλογή από έργα εικαστικής τέχνης.

Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης για την προσφορά των κερασμάτων και των λουλουδιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ