Μαζική συμμετοχή στη 10η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, η 10η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, η οποία διοργανώθηκε για άλλη μια χρονιά από το σύλλογο της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας στην πόλη της Κατερίνης.

Η μεγαλειώδης κινητοποίηση και η μαζική συμμετοχή των ποδηλατών στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, δείχνει πως πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω παραμερισμό του ποδηλάτου. Το φετινό κεντρικό μήνυμα στάλθηκε δυναμικά από τους εκατοντάδες Κατερινιώτες που ποδηλάτησαν το πρωί της Κυριακής μέχρι την Παραλία.

Αξιοσημείωτη υπήρξε η μεγάλη συμμετοχή γονεέων με μικρά παιδιά, φορώντας το κράνος τους και έχοντας πολύ σωστή οδηγική συμπεριφορά. Ποδηλάτες κάθε ηλικίας που γενικά ενώ έχουν διάθεση να χρησιμοποιούν το ποδήλατο, αδυνατούν λόγω έλλειψης υποδομών, οπότε και έλλειψης οδικής ασφάλειας, έδειξαν με την παρουσία τους την ανάγκη να δοθεί επιτέλους στην Κατερίνη προτεραιότητα στο ποδήλατο και τον ποδηλάτη.

Τίποτα όμως δε θα μπορούσε να διοργανωθεί, χωρίς τους ακούραστους εθελοντές που εδώ και πολύ καιρό εργάζονται αφιλοκερδώς, ώστε να πραγματοποιηθεί όλο αυτό το εγχείρημα.

Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες και ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν με τον τρόπο τους στη διοργάνωση αυτή: τα μέλη της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας, τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας, την Τροχαία Κατερίνης, την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας, τον ΕΟΣ Βροντούς, τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, την εταιρεία TSIALOS.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στους ποδηλατικούς μας αγώνες και τις δράσεις του συλλόγου που έπονται. Ευελπιστούμε οι διεκδικήσεις μας σύντομα να δικαιωθούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ