ΠΑΣΟΚ Πιερίας: Πρόσκληση συμμετοχής στις διαδικασίες του Συνεδρίου

ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ – 2 ΙΟΥΛΙΟΥ

Με ομόφωνη εισήγηση της γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΟΕΣ), ανακοινώνεται ότι:
1. Το Προγραμματικό και Πολιτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα πραγματοποιηθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Το Συνέδριο:
•    Θα προσδιορίσει, τη φυσιογνωμία, τη στρατηγική και τις κεντρικές επιλογές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου καθώς και τις κατευθύνσεις μας για την έξοδο από την κρίση.
•    Θα συζητήσει, το Πρόγραμμα Ελλάδα με τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και σε νέες θέσεις εργασίας.
•    Θα καθορίσει, τις αρχές λειτουργίας και την οργανωτική δομή της Συμπαράταξης.
•    Θα επεξεργαστεί, τον οδικό χάρτη για το νέο ενιαίο φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης.
2. Σύνθεση Συνεδρίου
Η συγκρότηση του Συνεδρίου θα γίνει με βάση την ομόφωνη απόφαση του Κεντρικού Συντονιστικού.
Οι Σύνεδροι θα είναι κατά 50% θεσμικοί εκπρόσωποι των κομμάτων και φορέων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και κατά 50% αιρετοί, από τους πολίτες σε Αυτοδιοίκηση/ Συνδικάτα/ Επαγγελματικές και Αγροτικές Οργανώσεις/ Επιμελητήρια/ Επιστημονικές Οργανώσεις/ Οικολογικά Κινήματα/ Γυναικείες Οργανώσεις/ Κινήματα Μεταναστών που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης.
7. Προσυνεδριακός Διάλογος (28/05-25/06)
Ο προσυνεδριακός διάλογος θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα επίπεδα για τα οποία θα εκδίδονται σχετικές ανακοινώσεις, και στην βάση εισηγήσεων σχετικά με την θεματολογία του Συνεδρίου. Το Σάββατο 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη η Περιφερειακή Αναπτυξιακή Ημερίδα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Σε ό, τι μας αφορά ως Πιερία, καλούμαστε πρωτίστως να απαντήσουμε στο κομβικό ερώτημα γιατί η Πιερία, ένας Νομός που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να ευημερήσει, υστερεί σημαντικά και υποχωρεί σταθερά, και από πρωταγωνιστής άλλοτε, καθίσταται ουραγός μη δυνάμενος να αντιδράσει και να απαντήσει στις σύγχρονες προκλήσεις.
Η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου και το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Πιερίας καλεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Πιερίας να συμμετέχουν στις ανοιχτές διαδικασίες του Συνεδρίου μας για να συνδιαμορφώσουμε μαζί τις αποφάσεις μας για την Πατρίδα και την Παράταξη.
Επικοινωνία για τα θέματα του Συνεδρίου και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνεται:
Καθημερινά 18:00 – 21:00 στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας, Γ. Ολυμπίου 10, 1ος όροφος,
Στο τηλέφωνο 2351021244 και 6973382412 (Χρήστος Τζιουβάρας) και στο email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Για το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Χρήστος Τζιουβάρας
Γραμματέας Ν.Σ. ΔΗ.ΣΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ