«Φρεσκάρισμα» στο δημοτικό σχολείο & νηπιαγωγείο Μοσχοχωρίου

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων για την στήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας βρίσκεται στο επίκεντρο των καθημερινών παρεμβάσεων της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, εργασίες επισκευής - συντήρησης στα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Κατερίνης, όπως ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εξωραϊσμός των σχολικών αυλών κ.α. εκτελούνται σε όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου.

Τις παρεμβάσεις στα δημοτικά σχολεία συντονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργο Ίτσιο, τους κατά τόπους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και σε επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι εργασίες σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου Ευθύμιο Κατσαντώνη, επικεντρώθηκαν στον ελαιοχρωματισμό των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του δημοτικού σχολείου - νηπιαγωγείου Μοσχοχωρίου.

Αναφερόμενος στις εργασίες, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος σημειώνει σε δήλωσή του:«Όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος  Σάββας Χιονίδης, ο Δήμος μας επενδύει σταθερά στην παιδεία. Ιεραρχώντας λοιπόν τις ανάγκες όλων ανεξαιρέτως των σχολικών μονάδων συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις σε όλη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όπου κρίνονται απαραίτητες».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ