«Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία» ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης συμμετείχε στις εκδηλώσεις με τίτλο «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία», προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου στην Καβάλα, τις οποίες συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολις Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, ο Δήμος Καβάλας και το Μουσικό Σχολείο Καβάλας από τις 6 έως τις 9 Μαΐου 2017 και τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.


Στις εκδηλώσεις το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης συμμετείχε με την Γ΄ Γυμνασίου με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Λάζαρο Τσορμπατζίδη, τον κ. Νικόλαο Φακαλή και την κ. Ευστρατία Μαργαρίτη.


Ο Βυζαντινός Χορός της Γ΄ Γυμνασίου έψαλε κατά τη Θεία Λειτουργία το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου 2017, στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου.

Η Χορωδία και η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής της Γ΄ Γυμνασίου, τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 και ώρα 10:30, στην Παραλία του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, ερμήνευσε παραδοσιακά τραγούδια, υπό τη διεύθυνση του  καθηγητή Λάζαρου Τσορμπατζίδη.

Τα Μουσικά Σύνολα των δεκαπέντε Μουσικών Σχολείων που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις συνέπραξαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Μαΐου 2017, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, σε μία αποχαιρετιστήρια συναυλία με ύμνους της Ορθόδοξης παράδοσης και έργα της δημώδους Ελληνικής Μουσικής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ