Με το δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού συναντήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης

Με τον δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού  κ. Ευάγγελο Λαγδάρη συναντήθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης στο δημαρχείο, στο Αιγίνιο.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών με την συνεργασία των δημάρχων, ώστε να υπάρχει αλληλοενημέρωση και κάλυψη τυχόν αναγκών που θα προκύψουν.
Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού κ. Λαγδάρης εξέφρασε την ανησυχία του για τα δημοσιεύματα  που αφορούν στο ενδεχόμενο να κλείσουν αγροτικά ιατρεία σε διάφορα χωριά, αφού αυτό θα σήμαινε ταλαιπωρία  για τους κατοίκους του δήμου.  
Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο νοσοκομείο, και πρόσθεσε πως στόχος είναι σε συνεργασία με τους δήμους να καλύπτονται οι ανάγκες και να λύνονται τα όποια προβλήματα πιθανών παρουσιάζονται.
Οι δυο άνδρες συμφώνησαν να έχουν  τακτική επικοινωνία και το επόμενο διάστημα να επισκεφτούν μαζί το Κέντρο Υγείας Αιγινίου. 

Ο Διοικητής  Μυστρίδης  Ανέστης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ