Προσπάθησαν να αποκολλήσουν ΑΤΜ τραβώντας το με κλεμμένα οχήματα! ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 3 ΑΤΟΜΩΝ – ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχε ως αποτέλεσμα την εξακρίβωση της δράσης εγκληματικής ομάδας που ενέχεται σε απόπειρα κλοπής μηχανήματος ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) τράπεζας, καθώς και κλοπές οχημάτων σε περιοχές της Πιερίας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 3 ημεδαπών ηλικίας 31, 37 και 39 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα οι παραπάνω τουλάχιστον τους 3 τελευταίους μήνες ενώθηκαν με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος από την από κοινού διάπραξη των κλοπών.
Συγκεκριμένα, οι 3 άντρες τα ξημερώματα της 2 Φεβρουαρίου του 2017, επιχείρησαν αρχικά να αφαιρέσουν από επιχείρηση σε περιοχή της Πιερίας Ι.Χ.Φ. όχημα, πλην όμως ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού και διέφυγαν.
Ακολούθως κατάφεραν και αφαίρεσαν 2 Ι.Χ.Φ. οχήματα από οικία και επιχείρηση στην Κατερίνη και στη συνέχεια πήγαν σε άλλη περιοχή της Πιερίας όπου επιχείρησαν να αποκολλήσουν εξωτερικό μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) δένοντας το με συρματόσχοινο στα κλεμμένα οχήματα. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από περίοικους και διέφυγαν με άλλο όχημα που είχαν σταθμεύσει σε κοντινό σημείο.
Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε και η εμπλοκή ενός 49χρονου ημεδαπού, ο οποίος τους παρείχε πληροφορίες σχετικά με τα σημεία προσέγγισης και τις θέσεις των στόχων τους και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Τα δύο κλεμμένα οχήματα που χρησιμοποίησαν, τα εγκατέλειψαν στο παραπάνω σημείο και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Σημειώνεται ότι ο 37χρονος και ο 39χρονος είναι έγκλειστοι σε κατάστημα κράτησης της χώρας.
Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ