Γιορτή νεολαίας των κατηχητικών συνάξεων στο Λόφο

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΩΝ & ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΤΡΑΣ

Την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου πραγματοποιήθηκε Γιορτή Νεολαίας των Κατηχητικών Συνάξεων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πέτρας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Η Γιορτή Νεολαίας φιλοξενήθηκε στην Ενοριακή Αίθουσα Λόφου. Παρέστησαν πολλοί νέοι και παιδιά από τις Ενορίες της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πέτρας.

Παρέστησαν ακόμη  ο Αρχιμανδρίτης π. Θεωνάς Αθανασιάδης, Υπεύθυνος Νεότητας της Ι. Μ. Φλωρίνης, ο Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Γκόλιας, Υπεύθυνος Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης κ. Γεώργιος Ίτσιος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λόφου κ. Κων/νος Ζησόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος χαιρέτησε εγκάρδια τα παιδιά και τους νέους, ευχαρίστησε τους χορηγούς και συνεχάρη τους ιερείς, τους κατηχητές και τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Την ευθύνη διοργάνωσης της Γιορτής Νεολαίας είχε ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Βέτσος, Υπεύθυνος Νεότητας στην Αρχιερατική Περιφέρεια Πέτρας, ενώ την προετοιμασία και διεξαγωγή της ανέλαβαν μέλη της Σύναξης Νέων (αποφοίτων λυκείου-φοιτητών-εργαζομένων), που λειτουργεί στην Ενορία του Λόφου με τη συμμετοχή και την προσωπική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ