Γιορτή νεολαίας των κατηχητικών συνάξεων στο Λόφο

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΩΝ & ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΤΡΑΣ

Την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου πραγματοποιήθηκε Γιορτή Νεολαίας των Κατηχητικών Συνάξεων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πέτρας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Η Γιορτή Νεολαίας φιλοξενήθηκε στην Ενοριακή Αίθουσα Λόφου. Παρέστησαν πολλοί νέοι και παιδιά από τις Ενορίες της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πέτρας.

Παρέστησαν ακόμη  ο Αρχιμανδρίτης π. Θεωνάς Αθανασιάδης, Υπεύθυνος Νεότητας της Ι. Μ. Φλωρίνης, ο Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Γκόλιας, Υπεύθυνος Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης κ. Γεώργιος Ίτσιος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λόφου κ. Κων/νος Ζησόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος χαιρέτησε εγκάρδια τα παιδιά και τους νέους, ευχαρίστησε τους χορηγούς και συνεχάρη τους ιερείς, τους κατηχητές και τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Την ευθύνη διοργάνωσης της Γιορτής Νεολαίας είχε ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Βέτσος, Υπεύθυνος Νεότητας στην Αρχιερατική Περιφέρεια Πέτρας, ενώ την προετοιμασία και διεξαγωγή της ανέλαβαν μέλη της Σύναξης Νέων (αποφοίτων λυκείου-φοιτητών-εργαζομένων), που λειτουργεί στην Ενορία του Λόφου με τη συμμετοχή και την προσωπική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ