Δημιουργίες με όχημα τη φαντασία & την έμπνευση των παιδιών

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΟΥ

Με όχημα την τέχνη, τη φαντασία, την έμπνευση των παιδιών, δημιουργικά εργαστήρια με θέμα «το Πάσχα» υλοποίησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού για τους λιλιπούτειους αναγνώστες της, την Παρασκευή 31 Μαρτίου και  07 Απριλίου αντίστοιχα.

Στην πρώτη δραστηριότητα 48 παιδιά αποτύπωσαν με πινέλο σε καμβά ένα πασχαλινό θέμα, ενώ στη δεύτερη δραστηριότητα 51 παιδιά κατασκεύασαν ένα μόμπιλε με χαρτοκοπτική και το εμπλούτισαν με διάφορα υλικά.

Και αυτή τη φορά τις δράσεις - οι οποίες έγιναν σε ώρες κατά τις οποίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν προγραμματισμένες προβολές παιδικών ταινιών - υποστήριξαν εθελοντές.

Όπως τονίζει η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού Φωτεινή Καρασερίδου: «Στη δημοτική μας βιβλιοθήκη καλλιεργούμε τόσο την αγάπη για τη γνώση όσο και την ανάπτυξη της έκφρασης και της δημιουργικής φαντασίας των παιδιών.

Εν ολίγοις δίνουμε το βήμα για να ακουστεί η φωνή και το μήνυμά τους καθαρά.  Είναι σημαντικό ότι δράσεις με την ακούραστη συνδρομή των εθελοντών μας υλοποιούνται όλο το χρόνο, ενώ ήδη προετοιμαζόμαστε και για την καλοκαιρινή μας εκστρατεία».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ