Δημιουργίες με όχημα τη φαντασία & την έμπνευση των παιδιών

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΟΥ

Με όχημα την τέχνη, τη φαντασία, την έμπνευση των παιδιών, δημιουργικά εργαστήρια με θέμα «το Πάσχα» υλοποίησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού για τους λιλιπούτειους αναγνώστες της, την Παρασκευή 31 Μαρτίου και  07 Απριλίου αντίστοιχα.

Στην πρώτη δραστηριότητα 48 παιδιά αποτύπωσαν με πινέλο σε καμβά ένα πασχαλινό θέμα, ενώ στη δεύτερη δραστηριότητα 51 παιδιά κατασκεύασαν ένα μόμπιλε με χαρτοκοπτική και το εμπλούτισαν με διάφορα υλικά.

Και αυτή τη φορά τις δράσεις - οι οποίες έγιναν σε ώρες κατά τις οποίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν προγραμματισμένες προβολές παιδικών ταινιών - υποστήριξαν εθελοντές.

Όπως τονίζει η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού Φωτεινή Καρασερίδου: «Στη δημοτική μας βιβλιοθήκη καλλιεργούμε τόσο την αγάπη για τη γνώση όσο και την ανάπτυξη της έκφρασης και της δημιουργικής φαντασίας των παιδιών.

Εν ολίγοις δίνουμε το βήμα για να ακουστεί η φωνή και το μήνυμά τους καθαρά.  Είναι σημαντικό ότι δράσεις με την ακούραστη συνδρομή των εθελοντών μας υλοποιούνται όλο το χρόνο, ενώ ήδη προετοιμαζόμαστε και για την καλοκαιρινή μας εκστρατεία».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ