«Σταθερή αξία» για Σέρβους και Ρουμάνους τουρίστες η Παραλία

ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας συμμετείχε στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, που πραγματοποιήθηκαν κατά το μήνα Φεβρουάριο 2017 στις χώρες Ρουμανία και Σερβία. Στόχος του η προβολή και η κατά το πλέον δυνατό διαφήμιση της Παραλίας και γενικότερα της Πιερίας.
Οι εκπρόσωποι  των συλλόγων φιλοξενήθηκαν στο Βουκουρέστι στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στο Βελιγράδι στο περίπτερο του ΕΟΤ στο σταντ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η συμμετοχή  μας, σε αυτές τις εκθέσεις, αποτελεί ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης προς τις τουριστικές αγορές των Βαλκάνιων χωρών, οι οποίες μας επισκέπτονται, και μας στηρίζουν κάθε χρόνο.
Η αίσθηση που αποκομίσαμε είναι ότι Ελλάδα αποτελεί μια χώρα η οποία εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά, ελπίζοντας το υπάρχον κλίμα να παραμείνει, χωρίς απρόοπτα, μέχρι την έναρξη και τη λήξη της νέας καλοκαιρινής σεζόν. Το θετικό κλίμα μας δίνει την πεποίθηση  ότι το καλοκαίρι που έρχεται  η περιοχή θα προσελκύσει μεγάλο αριθμός  τουριστών από τις γείτονες χώρες .
Στις εκθέσεις μοιράστηκε έντυπο υλικό, το οποίο έγινε ανάρπαστο, υλικό που διαφήμιζε την περιοχή της Παραλίας αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας,  η οποία είναι πλούσια σε φυσικές ομορφιές και αξιοθέατα που προσελκύουν τον επισκέπτη. Η Παραλία και κατ΄επέκταση η Πιερία μπορεί να αποτελέσει για πολλούς επισκέπτες τη βάση των διακοπών τους, συνδυάζοντας ταυτόχρονα  και σύντομες αποδράσεις και σε άλλους προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη αλλά και κοντινά νησιά .
Αναλυτικά οι συμμέτοχες ήταν στις 16-19/02/2017 στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία, όπου εκεί τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ.  Γρηγόρης Βεΐδαμενίδης .
Στις 23-26/02/2017 στο Βελιγράδι στη Σερβία οπού το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας εκπροσώπησε η γραμματέας του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας κ. Μάνη Βασιλική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ