Προτεραιότητα το συμφέρον και η ασφάλεια των πολιτών

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη επισκέφθηκε στο Δημαρχείο, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας, με την ευκαιρία ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, αφού ενημερώθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή, για τις προτεραιότητες που έχει θέσει, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, ο ρόλος που διαδραματίζει η Ελληνική Αστυνομία για τη διαφύλαξη της νομιμότητας, της ομαλότητας, της ασφάλειας και της κοινωνικής συνοχής είναι, πράγματι, απαιτητικός και πολυσύνθετος.

Είμαι βέβαιος, ότι, οι εξαιρετικές ικανότητές σας ως αξιωματικού, η αφοσίωσή σας στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, αποτελούν εχέγγυα, για μία εποικοδομητική και επιτυχημένη θητεία. Σας βεβαιώνω ότι με πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συνεργασίας και άμιλλας στεκόμαστε στο πλευρό σας».

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής
«Εκφράζω την βεβαιότητα ότι και με την δική σας συμπαράσταση και συνεργασία, καθώς και με την  συνδρομή της κοινωνίας θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις μας προς το συμφέρον των πολιτών και των δικαιωμάτων τους» υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ο κος Τζήμας απευθυνόμενος στον κο Χιονίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ