Στο Γ.Γ. Υποδομών ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ ΤΗΣ Β. ΠΙΕΡΙΑΣ

Παραγωγική συνάντηση του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Ευάγγελου Λαγδάρη με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιο Δέδε πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίουστην Αθήνα.

Στη δίωρη σύσκεψη εξετάστηκε λεπτομερώς  το  θέμα της ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της μελέτης της άρδευσης της δεξιάς όχθης  κατά την ροή του ποταμού Αλιάκμονα.

Ο Δήμαρχος Πύδνας- Κολινδρού κατέθεσε την τεκμηριωμένη πρόταση για την βελτίωση των συνθηκών άρδευσης της περιοχής , πρόταση που μελετήθηκε κατά τα έτη 1975-1979.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σύμφωνα με δήλωση του Γενικού Γραμματέα κ. Γεωργίου Δέδε,  εξετάζει θετικά  την όλη  πρόταση για τη μελέτη και την κατασκευή σύγχρονων υποδομών άρδευσης στην περιοχή της Βόρειας Πιερίας.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή στη σύσκεψη της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ. Ελισάβετ Σκούφα η οποία  τόνισε την αναγκαιότητα που υπάρχει στην περιοχή για δημιουργία υποδομών που θα συμβάλουν στην αγροτική ανάπτυξη και στην  αύξηση του  εισοδήματος των κατοίκων της Βόρειας Πιερίας η οποία στερείται αναπτυξιακών έργων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ