Στο Γ.Γ. Υποδομών ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ ΤΗΣ Β. ΠΙΕΡΙΑΣ

Παραγωγική συνάντηση του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Ευάγγελου Λαγδάρη με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιο Δέδε πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίουστην Αθήνα.

Στη δίωρη σύσκεψη εξετάστηκε λεπτομερώς  το  θέμα της ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της μελέτης της άρδευσης της δεξιάς όχθης  κατά την ροή του ποταμού Αλιάκμονα.

Ο Δήμαρχος Πύδνας- Κολινδρού κατέθεσε την τεκμηριωμένη πρόταση για την βελτίωση των συνθηκών άρδευσης της περιοχής , πρόταση που μελετήθηκε κατά τα έτη 1975-1979.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σύμφωνα με δήλωση του Γενικού Γραμματέα κ. Γεωργίου Δέδε,  εξετάζει θετικά  την όλη  πρόταση για τη μελέτη και την κατασκευή σύγχρονων υποδομών άρδευσης στην περιοχή της Βόρειας Πιερίας.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή στη σύσκεψη της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ. Ελισάβετ Σκούφα η οποία  τόνισε την αναγκαιότητα που υπάρχει στην περιοχή για δημιουργία υποδομών που θα συμβάλουν στην αγροτική ανάπτυξη και στην  αύξηση του  εισοδήματος των κατοίκων της Βόρειας Πιερίας η οποία στερείται αναπτυξιακών έργων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ