Περισσότερο και καλύτερο φως στον Άγιο Δημήτριο

ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Στην ενίσχυση και συντήρηση του δημοτικού φωτισμού με την τοποθέτηση και χρήση σύγχρονων, φωτιστικών σωμάτων με τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές συμβάλλουν οι καθημερινές εργασίες του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.


«Στόχος των παρεμβάσεων που γίνονται με βάση φωτομετρικές μελέτες είναι η βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας του φωτισμού. Παράλληλα, η εξοικονόμηση ενέργειας & πόρων και η αποφυγή της φωτορύπανσης» τονίζει σε δήλωσή του, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Τσιουκάνης.


Η αντικατάσταση και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων  τύπου  LED, στο σύνολο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου κινείται προς την παραπάνω κατεύθυνση.


Τα συγκεκριμένα φωτιστικά σώματα διακρίνονται για το λιτό και σύγχρονό τους σχεδιασμό, ενώ διασφαλίζουν οπτική άνεση και εξαιρετική απόδοση.


Γενικότερα, στόχος των συγκεκριμένων εργασιών είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Κατερίνης, ενώ καταδεικνύει τη μέριμνα για τον συστηματικό, ποιοτικό και επαρκή φωτισμό των οδών και των κοινόχρηστων χώρων, στο σύνολο του Δήμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ