Περισσότερο και καλύτερο φως στον Άγιο Δημήτριο

ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Στην ενίσχυση και συντήρηση του δημοτικού φωτισμού με την τοποθέτηση και χρήση σύγχρονων, φωτιστικών σωμάτων με τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές συμβάλλουν οι καθημερινές εργασίες του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.


«Στόχος των παρεμβάσεων που γίνονται με βάση φωτομετρικές μελέτες είναι η βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας του φωτισμού. Παράλληλα, η εξοικονόμηση ενέργειας & πόρων και η αποφυγή της φωτορύπανσης» τονίζει σε δήλωσή του, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Τσιουκάνης.


Η αντικατάσταση και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων  τύπου  LED, στο σύνολο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου κινείται προς την παραπάνω κατεύθυνση.


Τα συγκεκριμένα φωτιστικά σώματα διακρίνονται για το λιτό και σύγχρονό τους σχεδιασμό, ενώ διασφαλίζουν οπτική άνεση και εξαιρετική απόδοση.


Γενικότερα, στόχος των συγκεκριμένων εργασιών είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Κατερίνης, ενώ καταδεικνύει τη μέριμνα για τον συστηματικό, ποιοτικό και επαρκή φωτισμό των οδών και των κοινόχρηστων χώρων, στο σύνολο του Δήμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ