Γενική συνέλευση και κοπή πίτας του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας

Η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης το πρωί της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2017. Στη διάρκεια της συνέλευσης εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και παράλληλα έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου για το 2017.
Στη διάρκεια της συνέλευσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Συμεών Οφίδης αναφέρθηκε συνοπτικά στη λειτουργία, τις δράσεις και τις προτεραιότητες, που έθεσε το Δ.Σ. κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ενώ όπως επισήμανε:
«Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στον πρωταρχικό σκοπό του συλλόγου μας, που είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της καθημερινότητας των Πολυτέκνων».
Τέλος, δεσμεύτηκε εκ μέρους και του συνόλου των μελών του Δ.Σ. ότι: «Και στο μέλλον θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες προκειμένου να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν τα μέλη μας, ενώ θα αγωνιζόμαστε πάντα με γνώμονα την επίτευξη των στόχων του συλλόγου».
Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τα μέλη του Δ.Σ. και δόθηκαν διεξοδικές απαντήσεις σε ερωτήσεις που έθεσαν τα μέλη. Όπως προαναφέρθηκε, στον επίλογο της  γενικής συνέλευσης έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου για το 2017. Συμβολικό δώρο δόθηκε στον Σάββα Καραδημήτρη, τυχερό της εκδήλωσης, ο οποίος βρήκε το φλουρί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ