Γενική συνέλευση και κοπή πίτας του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας

Η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης το πρωί της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2017. Στη διάρκεια της συνέλευσης εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και παράλληλα έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου για το 2017.
Στη διάρκεια της συνέλευσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Συμεών Οφίδης αναφέρθηκε συνοπτικά στη λειτουργία, τις δράσεις και τις προτεραιότητες, που έθεσε το Δ.Σ. κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ενώ όπως επισήμανε:
«Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στον πρωταρχικό σκοπό του συλλόγου μας, που είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της καθημερινότητας των Πολυτέκνων».
Τέλος, δεσμεύτηκε εκ μέρους και του συνόλου των μελών του Δ.Σ. ότι: «Και στο μέλλον θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες προκειμένου να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν τα μέλη μας, ενώ θα αγωνιζόμαστε πάντα με γνώμονα την επίτευξη των στόχων του συλλόγου».
Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τα μέλη του Δ.Σ. και δόθηκαν διεξοδικές απαντήσεις σε ερωτήσεις που έθεσαν τα μέλη. Όπως προαναφέρθηκε, στον επίλογο της  γενικής συνέλευσης έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου για το 2017. Συμβολικό δώρο δόθηκε στον Σάββα Καραδημήτρη, τυχερό της εκδήλωσης, ο οποίος βρήκε το φλουρί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ